Μήνυμα στις 28/7/2017 στις 14:49 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπόν άκου. Πες του πατέρα σου να ξεπεράσει τις παλαιομοδιτικες ρατσιστικές αντιλήψεις που έχει και ότι αν είναι καλο το παιδί και μπορείτε να συνεννοηθείτε δεν υπαρχυπάρχει κανένα πρόβλημα...οι περισσότεροι γονείς Έτσι είναι ...απλα Πρέπει να το αποδεκτει και στην τελική ενήλικη είσαι Ο,τι θέλεις κανείς. Όσον αφορά το αγόρι σου,εξήγησε του ότι ορισμένοι άνθρωποι είναι ρατσιστές γι'αυτό δεν πρέπει να τον νοιάζει..αυτός ξέρει τι άνθρωπος είναι και δεν πρέπει να τον ενδιαφέρει τι λενε οι άλλοι γι'αυτόν...τελος,αν ταιριάζετε θα κάνεις αυτό που νομίζεις εσύ Αφού έχεις πλέον ανεξαρτητοποιηθεί. Ελπίζω να βοήθησα Πήγαινε στο θέμα: Σχέση με αλβανό-αντιδράσεις
Μήνυμα στις 27/7/2017 στις 14:46 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Την γλείφεις το δέρμα της και του ρουφάς για κάμποση ώρα...πρόσεξε μην δαγκώσεις..αλλα πρέπει να το κανεις σε ευαίσθητο σημείο πχ λαιμός...ελπίζω να βοήθησαΠήγαινε στο θέμα: πιπιλιες
Μήνυμα στις 27/7/2017 στις 12:15 @Sex
Απλά Κάνε αποτρίχωση και ξυρισου Αφού το συζητήσεις με τους γονείς σου...αν δεν πείθονται πες τους οτι δεν είναι κατι π μένει για πάντα και οτι είναι απλα μια μοδα
Πήγαινε στο θέμα: Εντονη τριχοφυια
Μήνυμα στις 27/7/2017 στις 12:13 @Sex
Καταρχας πρέπει να υπάρχει εχεμύθεια μεταξύ σας.μολις του προτείνεις να δείτε μια τσόντα πες τ αν τον ξέρεις καλα ότι έχεις καυλωσει και ότι αν δεν τον πείραζε να την παίξεις και Καλά κρυφά...μετά θα Τ κάνει και Αυτός και ύστερα θα τ πεις για να δούμε ποιος την έχει μεγαλύτερη και θα την παίζετε μαζί...
Πήγαινε στο θέμα: θελο μαλακια με φιλο
Μήνυμα στις 27/7/2017 στις 12:08 @Sex
Έχω ακούσει κάποιους και την γλείφουν μόνοι τους. Πως γίνεται αυτό; ;
Πήγαινε στο θέμα: Φήμες
Μήνυμα στις 27/7/2017 στις 12:07 @Sex
Εγώ είμαι 15.5 και το μέγεθος είναι 20εκ...
Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος Πέους... |