Μήνυμα στις 26/7/2017 στις 18:17 @Sex
starboy δεκτή η αποψή σου!Πάντως η φράση "θα το μετανιώσεις σίγουρα" μου φαίνεται πολύ απόλυτη.Όπως και οτι ο μέρος όρος έναρξης των επαφών είναι 19-20.Σε πολλά άρθρα μπορείς να δεις οτι είναι τα 17.Τέλος πάντων ο καθένας έχει διαφορετική γνώμη πάνω στο ζήτημα!
Πήγαινε στο θέμα: πρώτη φορά
Μήνυμα στις 26/7/2017 στις 18:16 @Sex
Άκη σε ευχαριστώ πολύ,μου έλυσες αρκετές απορίες! :D Βέβαια,όπως προανέφερα, το σχολικό κομμάτι με ενδιαφέρει εξίσου γιατί δε θέλω να παρασυρθώ τελείως.Αυτό που επιθυμώ είναι να περάσω όμορφα αλλά να μην ξεμυαλιστώ όπως άλλες συνομήλικες μου.Ελπίζω να τα καταφέρω!
Πήγαινε στο θέμα: πρώτη φορά
Μήνυμα στις 26/7/2017 στις 17:01 @Sex
Γεια σε όλους.Είμαι 17 ετών και εδώ και ενα μικρο χρονικο διάστημα σκεφτόμαστε να προχωρήσουμε με το αγόρι μου.Προσωπικά,νιώθω έτοιμη για κάτι τέτοιο,δεν έχω δεχθεί κάποια πίεση ούτε από φίλες μου ούτε από τον ίδιο.Με απασχολούν όμως μερικά θέματα τα οποία δε μπορώ να συζητήσω με τους γονείς μου λόγω πουριτανιστικών αντιλήψεων.Αρχικά,όπως καταλάβατε,οι γονείς μου δεν έχουν συζητήσει ποτέ μαζί μου για αυτό το θέμα με αποτέλεσμα ο,τι γνωρίζω να προέρχεται από εμπειρίες φίλων μου,από διάφορες ταινίες κτλ.Για να καταλάβετε,ο πατέρας μου μού απαγορεύει να έχω μέχρι και σχέση σε αυτήν την ηλικία(το θεωρεί ανήθικο).Έτσι για οτιδήποτε συμβεί,δε μπορώ να ανοίξω συζήτηση και να τους το πω γιατί ο πατέρας μου κυριολεκτικά θα με σκοτώσει.Αυτό δυστυχώς με προβληματίζει κάπως γιατί δε μπορώ να ανοιχτώ και να μιλήσω για ένα τόσο ευαίσθητο ζήτημα και επίσης αν τύχει και το μάθει ο πατέρας μου φοβάμαι για τα χειρότερα!Επιπρόσθετα,νιώθω άνετα με το αγόρι μου,του έχω εμπιστοσύνη και μπορώ να τον φανταστώ μαζί μου.Υπάρχει όμως κάποια περίπτωση να το μετανοιώσω;Δε λέω,μου αρέσει πάρα πολύ αλλά επειδή όπως έχετε καταλάβει υπερσκέφτομαι,ανησυχώ μήπως μία στο εκατομμύριο το μετανοιώσω.Επιπλέον,μπορεί αυτή μου η πράξη να επηρεάσει τις μαθητικές μου επιδόσεις;(δίνω πανελλήνιες φέτος και θέλω να τα πάω καλά).Ακόμη,η πρώτη φορά πονάει;Εγώ ,για παράδειγμα,που είμαι ανεκτική στο πόνο θα πονέσω λιγότερο απο μία που δεν είναι;Τέλος,είναι αλήθεια πως μετά την πρώτη φορά η γυναίκα περπατάει κάπως περίεργα;ή αυτά είναι φήμες;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Πήγαινε στο θέμα: πρώτη φορά |