Μήνυμα στις 13/3/2018 στις 09:38 @Sex
Cottoneyejoe δηλαδή όλοι σε αυτήν την ηλικία την έχουν Όπως εγώ??
Πήγαινε στο θέμα: Ερώτηση περί φίμωσης-ηλικίας
Μήνυμα στις 9/3/2018 στις 16:59 @Sex
Λοιπόν είμαι 13,5 ετών και τον έχω 16cm. Όμως το πρόβλημα είναι ότι μάλλον έχω φίμωση. Δεν κατεβσινει το πετσακι. Φταίει η ηλικία ή όντως έχω φίμωση??
Πήγαινε στο θέμα: Ερώτηση περί φίμωσης-ηλικίας
Μήνυμα στις 5/8/2017 στις 01:39 @Διασκέδαση
Είμαι ένας Youtuber και το κανάλι μου ονομάζεται διαγράφηκε. Επειδή κάνω βίντεο Q&A θέλω να μου γράψετε έως τρεις ερωτήσεις ο καθένας σας για να τις βάλω! Ευχαριστώ! Σημείωση moderator: Όχι links προς social media όπου μπορεί να σε αναγνωρίσει κάποιος. Πήγαινε στο θέμα: Ερωτήσεις και γρήγορα
Μήνυμα στις 5/8/2017 στις 01:10 @Sex
Να ρωτήσω και εγώ κάτι?? Είμαι 13 και το πέος μου είναι 16 εκατοστά μήκος. Είναι οκ??
Πήγαινε στο θέμα: fisiologiko megeuos peoys?
Μήνυμα στις 1/8/2017 στις 23:00 @Sex
Δηλαδή πιστεύεις ότι μπορεί να μου πάρει και πίπα??
Πήγαινε στο θέμα: Πέος
Μήνυμα στις 31/7/2017 στις 22:10 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δοκίμασε να τον παίζεις για μια ώρα συνεχόμενα και μπορεί να σου έρθουν. Και μπορεί να σου έρθουν και πολλά μάλιστα. Αν σε κάλυψαν πάτα αποδεκτή.Πήγαινε στο θέμα: Θέλω να χύσω
Μήνυμα στις 31/7/2017 στις 22:02 @Sex
Ok. Επίσης όταν είχα χτυπήσει το χέρι μου και το έβαλα σε γύψο η μαμά μου με βοηθούσε να κατεβάζω το βρακί. Και μια φορά όπως πήγε να κατεβάσει το βρακί μου, είδε το πέος καυλωμένο και πολύ μάλιστα! Για ένα λεπτό δεν έπαιρνε τα μάτια της από πάνω του και αφού πέρασαν 5 λεπτά άρχισε να μου παίζει το πέος μέχρι να χύσει αλλά δεν πήρε πίπα. Εγώ το απολάμβανα και το καταλάβαινε και μου το έπαιζε μέχρι να χύσει! Σου λέει κάτι αυτό??
Μήνυμα στις 31/7/2017 στις 20:28 @Sex
Είδα κάπου ότι αν στο μπάνιο ρίξω ζεστό νερό προσπαθώ για κάποιες φορές να βγάλω τη βαλάνο μπορεί να κοπεί το σχοινί που κρατάει το πετσάκι μπορεί να κοπεί. Αυτό είναι αλήθεια??
Μήνυμα στις 31/7/2017 στις 18:39 @Sex
Λοιπόν πρώτον πάτησα αποδεκτή γιατί με βοήθησες αρκετά. Δεύτερον ναι έχω φίμωση. Μπορώ να κάνω κάτι με το πετσάκι εκτός από το να πάω στον γιατρό για να βγει έξω ή βαλάνος?? Πήγαινε στο θέμα: Πέος
Μήνυμα στις 30/7/2017 στις 02:44 @Sex
Γειά σας παιδιά! Είμαι νέο μέλος του ftou.gr και είμαι 14 χρονών ( αγόρι ). Το πετσάκι καλύπτει όλο το κεφαλάκι από το πέος μου. Τι μπορώ να κάνω για να βγει το κεφαλάκι έξω και να μείνει έξω εκτός από το να επισκεφτώ γιατρό?? Χρειάζομαι βοήθεια!
Πήγαινε στο θέμα: Πέος |