Μήνυμα στις 19/3/2003 στις 18:05 @Κλάψιμο
Αχόρταγη μου πεθυμιά σκέψη μου σκανταλιάρα και κουζουλέ μου λογισμέ, καρδιά μου πεισματάρα.
Πήγαινε στο θέμα: Ζήτημα Κρητικής ρίμας
Μήνυμα στις 19/3/2003 στις 18:01 @Κλάψιμο
Μόνο εκείνος π' αγαπά αλήθεια το γνωρίζει το σ' αγαπώ τσ' αγάπης του, πόσο ακριβά κοστίζει.
Μήνυμα στις 3/2/2003 στις 16:42 @Κλάψιμο
Δε το μπορείς του φεγγαριού να βρεις ένα ψεγάδι γιατί σκορπά την ομορφιά στην πλάση κάθε βράδυ.
Ζηλεύγω του του φεγγαριού, που πάντα σεργιανίζει γιατί θωρεί τoν π΄ αγαπώ την νύχτα σαν πορίζει.
Σα θα περνάς την πόρτα του φεγγάρι μου σταμάτα χαιρέτα μου τον κι ύστερα συνέχισε την στράτα.
Φεγγάρι μου ουρανόστρατο χαμήλωσε μια στάξη να φέγγει η αγάπη μου στο σπίτι του να φτάξει.
Σα θα περνάς την πόρτα του φεγγάρι μου θυμήσου πόσες βραδιές περάσαμε αυτός κι εγώ μαζί σου.
Μήνυμα στις 31/1/2003 στις 20:12 @Κλάψιμο
Αυγή, του ονείρου φόνισσα την ώρα, που σιμώνεις πόσες χιλιάδες όνειρα Ερωντικά σκοτώνεις
Μήνυμα στις 31/1/2003 στις 20:11 @Κλάψιμο
Ποτέ μεγάλος Έρωντας τυχαία δε γεννιέται, γι αυτό και στα χτυπήματα του χωρισμού εκραθιέται
Μήνυμα στις 31/1/2003 στις 20:08 @Κλάψιμο
Έρωτα και ίντα σου κάμα πε μου το, σκιας να μάθω κι απ΄ όντε με παντόνιαρες θαρρώ πως δεν υπάρχω
Μήνυμα στις 31/1/2003 στις 20:05 @Κλάψιμο
Κι αν προσπαθήσει δε μπορεί, να μπει ανάμεσα μας, ο χωρισμός για δε θα βρει θέση στον Έρωντα μας
Πήγαινε στο θέμα: Ζήτημα Κρητικής ρίμας |