Μήνυμα στις 19/7/2017 στις 21:45 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:θα σου πρότεινα να βρεις φίλους που να μην έχουν θέμα με τις απαιτήσεις σου όμως 1) είπες πως είσαι ντροπαλή και 2) από όσα μας είπες δύσκολο να βρεις κάποιον φίλο που να τα αντέχει όλα ΟΜΩΣ μην απελπίζεσαι προσπάθησε να εντοπίσεις τα μείον σου και να τα βελτιώσεις π.χ. όσων άφορα την ζήλεια κάθε φορά που νιώθεις πως ζηλεύεις κάτι προσπάθησε να καταλάβεις τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και άπλα αντιμετώπισε το . Τώρα σχετικά με το ότι ντρέπεσαι άπλα σκέψου πως ότι και να κάνεις πάντα θα σε σχολιάζουν για αυτό κοιτά να κάνεις αυτό που εσύ θες και όχι αυτό που σου λένε οι άλλοι πως είναι το σωστό . Ελπίζω οι συμβουλές να σου φανούν χρήσιμες.Πήγαινε στο θέμα: Νιώθω εντελώς μόνη μου
Μήνυμα στις 19/7/2017 στις 21:21 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Λοιπόν η πρώτη μου συμβουλή είναι να μην έχεις πότε σχέση το καλοκαίρι και ειδικά πριν πας λύκειο γιατί στο λύκειο θα γνωρίσεις νέες καψούρες που θα σε προτιμούν και για άλλα προσόντα εκτός απ τον πισινό σου επίσης βρες κάποιον που να σε σέβεται και να μην σε θέλει μόνο για μόστρα ακόμα μην προσπαθείς να κάνεις κάποιον να σε αγαπήσει γιατί πιο πιθανό είναι να του γίνεις κολλιτσίδα και να σε απεχθάνεται πάρα οτιδήποτε άλλο τέλος φιλική συμβουλή μην στέλνεις πότε σε λιγούρηδες και γενικά σε αγόρια ότι έχεις ανάγκες (συγκεκριμένα sex) γιατί το αρσενικό θέλει να έχει την αίσθηση του κυνηγού και αν έχει το θήραμα έτοιμο στο πιάτο θα κοιτάξει να βρει κάτι άλλο . Ελπίζω οι συμβουλές μου να σου φανούν χρήσιμες.Πήγαινε στο θέμα: friendzone
Μήνυμα στις 19/7/2017 στις 21:02 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου φίλη Marilou55 μπορεί να μην ήμουν στην ίδια θέση με σένα όμως ήμουν θεατής σε μια τέτοια κατάσταση καθώς κάνω πολύ συχνά παρέα με κάποια άτομα που είχαν την ατυχία να βρεθούν στην θέση σου και σαν φίλος τους μου ζήτησαν συμβουλές πιστεύω πως αν οι φίλες σου δεν σε θέλουν στην παρέα τους και άπλα σε ανέχονται βγές έξω και κανε νέες γνωριμίες κανε καινούργιους φίλους και συνέχισε τη ζωή σου σαν να μην έγινε τίποτα. Αλλιώς αν θες ντε και καλά να μείνεις μαζί τους κοιτά να κάτσεται και να συζητήσετε αυτά που σε ενοχλούν . Ελπίζω οι συμβουλές μου να σου φανούν χρήσιμες.Πήγαινε στο θέμα: Μοναξια στην εφηβεια |