Μήνυμα στις 3/8/2017 στις 00:17 @Sex
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αλλάξει η φωνή μου; Να λεπτινει δηλαδή. Πήγαινε στο θέμα: Πρωκτος
Μήνυμα στις 27/7/2017 στις 16:04 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν θέλει λέει να κάνει παιδιά ούτε να παντρευτεί. Οχι, δεν της έχω πει κάτι αλλά πιστεύω πως κάτι έχει καταλάβει. Νομίζω πως και εκείνη με θέλει απλά θέλει να μου δείξει ότι με έχει απλά φίλο. Πήγαινε στο θέμα: Κοπελίτσα
Μήνυμα στις 25/7/2017 στις 00:42 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να τα φτιάξω με μια κοπέλα η οποία με θεωρεί μόνο φίλο της. Λέει πως δεν θέλει να τα ""φτιάξει με κανέναν """. Τι να κάνω. Η πρώτη απάντηση αποδεκτή
Πήγαινε στο θέμα: Κοπελίτσα
Μήνυμα στις 23/7/2017 στις 02:26 @Sex
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Πήγαινε στο θέμα: Πρωκτος
Μήνυμα στις 22/7/2017 στις 00:52 @Sex
Αν βάζω πράγματα θα αλλάξει η φωνή μου?
Πήγαινε στο θέμα: Πρωκτος
Μήνυμα στις 21/7/2017 στις 00:39 @Sex
Θα ήθελα να ρωτήσω. Είμαι αγόρι 13 χρόνων και μου αρέσει να βάζω πράγματα στον πρωκτό μου . Είναι κακό? Όταν βάζω πράγματα εκσπερματωνω πολύ δυνατά
Πήγαινε στο θέμα: Πρωκτος
Μήνυμα στις 20/7/2017 στις 16:52 @Sex
Η βάλανος δεν βγαίνει έξω όταν το πέος είναι σε στύση?
Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερματωση
Μήνυμα στις 20/7/2017 στις 16:35 @Sex
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερμάτωση σε μικρή ηλικία
Μήνυμα στις 18/7/2017 στις 01:17 @Sex
Καλησπέρα. Είμαι 13 χρονών και ξεκίνησα να βγάζω σε μικρή ποσότητα ένα διαφανές υγρό. Αίσθηση: Σαν να κατουραω. Όπως είπα είμαι 13 .Την έχω 8 εκατοστά είναι οκ? Επίσης όταν κατεβάζω το πετσάκι μέχρι κάτω, δηλαδή να φανεί τελείως η βάλανος πονάει και από κάτω είναι ένα άσπρο πετσάκι το οποίο ζορίζεται και δεν επιτρέπει να φτάσει εκεί κάτω το πετσάκι. Τι πρέπει να κάνω? Θα κοπεί μόνο του σταδιακά? Ευχαριστώ πολύ Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερμάτωση σε μικρή ηλικία |