Μήνυμα στις 10/8/2017 στις 16:00 @Sex
Nn k an h allh dn s kathetai gt ahdiasei ti n kanw egw??
Πήγαινε στο θέμα: Πόσο κοστίζει το λέιζερ στα fordyce spots
Μήνυμα στις 7/8/2017 στις 16:55 @Sex
ΠΌΣΟ ΚΟΣΤΊΖΕΙ ΤΟ ΛΈΙΖΕΡ ΓΙΑ ΤΑ FORDYCE SPOTS ΣΤΟ ΠΕΟΣ;;; ..Κ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΎΝΘΩ;;; Κ ΕΊΜΑΙ ΑΝΉΛΙΚΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ;; ΑΠΑΝΤΉΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΏ Πήγαινε στο θέμα: Πόσο κοστίζει το λέιζερ στα fordyce spots
Μήνυμα στις 6/8/2017 στις 19:25 @Sex
Έχω fordyce sports στο πεος..οσοι γνωρίζουν αυτό του είδους τα σπυράκια...ειμαι 15 μισό τι ν κάνω πως ν τα αντιμετωπίσω ; Υπάρχει θεραπεία ; φεύγουν ποτέ η μένουν για πάντα ;; ΑΠΑΝΤΉΣΤΕ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΏ....ΣΟΣ
Πήγαινε στο θέμα: Σπυράκια στο πεος μου ΑΠΑΝΤΉΣΤΕ ΣΟΣ
Μήνυμα στις 6/8/2017 στις 19:09 @Sex
Όχι όχι δν έχω τέτοια αυτά είναι γύρω από το κεφάλι ..εγω έχω αυτά π σ λέω εκεί π τελειώνει τ δέρμα..ευχαριστω για την απάντηση... ΑΠΑΝΤΉΣΤΕ Κ ΆΛΛΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΏ Πήγαινε στο θέμα: Σπυράκια στο πεος μου ΑΠΑΝΤΉΣΤΕ ΣΟΣ
Μήνυμα στις 5/8/2017 στις 07:01 @Sex
Μαγκες εχω κατι κοκκινα προς το κιτρινο σπυράκια πολύ μικρά στο πεος μαζεμένα στα χείλη..ειμαι 16 δεν θέλω να επισκεφτώ κάποιον γιατρό ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι έχω κάποια μαζεμένα κ κάποια άλλα διάσπαρτα στο πεος..υπαρχει κάποια θεραπεία κάποια κρέμα ξέρετε ;; σχεδόν 2 μηνες ΑΠΑΝΤΉΣΤΕ ΣΟΣ Πήγαινε στο θέμα: Σπυράκια στο πεος μου ΑΠΑΝΤΉΣΤΕ ΣΟΣ
Μήνυμα στις 23/7/2017 στις 00:25 @Sex
Τα έχω πάνω από 3 βδομάδες..καποιο είδος μόλυνσης από τι; μπορεί κ από το σεξ;; γτ μερικές φορές δν βάζω προφυλάξεις αλλά το κάνω με μια συγκεκριμένη εδώ κ έναν χρόνο κάποιες φορές ν προφυλάξεις κάποιες άλλες Όχι
Πήγαινε στο θέμα: Σπυράκια στο πεος
Μήνυμα στις 23/7/2017 στις 00:18 @Διάφορα
Γτ σε έχουν κλεισμένη
Πήγαινε στο θέμα: Οι γονεις μου δεν με αφήνουν
Μήνυμα στις 17/7/2017 στις 14:12 @Sex
Μάγκες έχω κάτι κιτρινωπα προς τ κόκκινο σπυράκια πολύ μικρά στο πεος μαζεμένα στα χείλη..ειμαι 16 δεν θέλω να επισκεφτώ κάποιον γιατρό ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι έχω κάποια μαζεμένα κ κάποια άλλα διάσπαρτα στο πεος..υπαρχει κάποια θεραπεία κάποια κρέμα ξέρετε ;; απαντήστε παρακαλώ
Πήγαινε στο θέμα: Σπυράκια στο πεος |