Μήνυμα στις 16/7/2017 στις 18:52 @Sex
Καλησπέρα...είμαι με τον σύντροφό μου 6 χρόνια.. Από την αρχή της σχέσης μας έχει θέμα στο να τελειώνει από την πράξη...κ αυτό συμβαίνει λόγω του ότι μέχρι τα 24 του ή "σεξουαλικη του ζωή" ήταν το πορνο κ η αυτοικανοποιηση. Τους πρώτους τρεις μήνες δεν μπορούσε με τίποτα να τελειώσει πάνω στην πράξη.επρεπε να βγει κ να αυτοικανοποιηθει για να τελειώσει. Με υπομονή κ διάφορες τακτικές καταφέραμε να τελειώσει με την πράξη. Όμως όχι τόσο απλά.πρεπει να κλείσει τα μάτια του να σκεφτεί να συγκεντρωθει κ έτσι μόνο θα τελειώσει. Σίγουρα δεν υπάρχει οργανικό πρόβλημα καθώς στην αυτοικανοποιηση τελειώνει σε 2 λεπτά κ η στυση του γενικά είναι άψογη . Το θέμα είναι εγκεφαλικό. Μετά από τόσα χρόνια με έχει κουράσει όλο αυτό.να κάνω σεξ με κάποιον που πρέπει να προσπαθήσει να τελειώσει.κ το κάνουμε 2-3 ώρες.ειναι κουραστικό από τη στιγμή που δεν υπάρχει κ πάθος από ένα σημείο κ μετά.Ξενερωνω.καταλαβενετε τον λόγο. Τον αγαπάω κ είμαι ερωτευμένη μαζί του κ γιαυτό ψάχνω λύση. Υπάρχει κάποιο σκευάσματα που να προκαλεί γρήγορη εκσπερματωση ?? Κάτι αντίστοιχο του σπρέι επιβραδυνσης ?? Please help Πήγαινε στο θέμα: Ο φίλος μου αργεί να τελειώσει.... |