Μήνυμα στις 9/7/2017 στις 19:59 @Διάφορα
Γεια σε όλους ...είμαι νέο μέλος στο ftou.gr, δηλαδή έκανα εγγραφή πριν λίγα λεπτά..!Θα ήθελα λοιπόν τη βοήθεια σας.. φέτος έδωσα Πανελλήνιες και δεν τα πήγα καλά.'Εβγαλα 12.033..για την ακρίβεια τα πήγα χάλια..από πάντα 'ηθελα να περάσω Ιστορικό Αρχαιολογικό και με αυτα τα μόρια δεν περνάω σε καμία περίπτωση ..όλα τον χρόνο πιεστηκα πάρα πολύ και αγχώθηκα με αποτέλεσμα να κακό και στην υγεία μου..εκτός του διαβάσματος είχα και άλλα προβλήματα που πιστεύω με επηρέασαν κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος..και έφτασε η μέρα που βγήκαν τα αποτελέσματα..εκείνη η μερα ήταν η χειρότερη από όλες..απογοητευτηκα πάρα πολύ από τον εαυτό μου που δεν μπορούσα να συνελθω για μέρες ..οι γονείς μου και ειδικά ο μπαμπάς μου με στήριξε πολύ ..πάντα που έλεγε να κάνεις αυτό που μπορείς ,με τις δυνάμεις μου..το θέμα όμως έιμαι εγώ και από και πέρα θα είμαι μόνο εγώ.Σκεφτομαι λοιπόν να ξαναδωσω Παννεληνιες και αυτη τη φορα θελω να το πετύχω..βεβαια υπάρχουν σχολές που περνάω αλλα δεν με καλύπει καμία από την αλλη σκεφτομαι πως μήπως είναι χάσιμο χρονου και ότι έβγαλα αυτά τα μόρια για ένα λόγο..τι λέτε λοιπόν; Ποια είναι η γνώμη σας;
Πήγαινε στο θέμα: Πανελλήνιες |