Μήνυμα στις 26/6/2017 στις 01:28 @Sex
Εγω ξεκινησα Πέμπτη δημοτικού. Φίλε κάλιο αργά παρά ποτέ. Εγω σου προτιμώ να μπεις σε καμια σελίδα να βάλεις το βιντεάκι σου να αράξεις να εισαι ανετα να τον βγάλεις και να αρχίζεις να ανεβοκατεβάζεις το πετσακι. Άμα θες να το πας σε αλλο επίπεδο βαζεις παιδικό λαδακι για να γλιστράει και μιλαμε για άλλη εμπειρια. Αν εχεις θεμα με τεχνική υπάρχουν βιντεο στην κατηγορία solo male που ειναι αντρες να τραβάνε μαλακια όπου μπορείς να δεις τα στοιχειώδη
Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερμάτωση
Μήνυμα στις 26/6/2017 στις 01:25 @Sex
Κοιτα φίλε ήμασταν διακοπές εγω και ένας φίλος μου που γνωριζόμαστε απο το δημοτικό και θεωρούμε ο ένας τον αλλο αδερφο. Σε ενα κλαμπ γνωρίσαμε ενα κοριτσι που ήθελε να παμε και οι τρεις μαζι στο ξενοδοχείο που μέναμε. Αρχίσαμε να κάνουμε σεξ αρχικά και οι δυο με την κοπέλα καλύπτοντας τις διάφορες τρύπες της. Στη συνεχεια μας ειπε να φιλήσουμε ο ένας τον αλλον και να μην ήμασταν ξενερωτοι . Αρχικά αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα και στη συνεχεια συνεχίσαμε σε στοματικό σεξ που είχε ενταχθεί στην όλη πράξη . Μετα απο ώρα μας παρότρυνε αφου φτάσαμε ως εδω να κάνουμε πρωκτικό σεξ. Εμείς πάνω στην καυλα το καναμε μπαίνοντας ο ένας στον αλλο. Κατα την εξπαρματωση ο φιλοσ Μου στέκονταν όρθιος και τα έριχνε στη κοπέλα και σε εμενα και μετα εγω σε αυτόν και την κοπέλα . Η φιλια μας έμεινε ανεπηρέαστη . Απο τοτε καμια φορά οταν είμαστε μόνοι και βαριόμαστε κάνουμε κανενα σεξακι. Δεν είμαστε γκει απλα το κάνουμε μονο μεταξύ μας γιατι μας αρεσει η όλη φαση . Όποτε μια χαρα φυσιολογικό ειναι και σου παροτρύνω να το κανεις
Πήγαινε στο θέμα: bi παρτούζα
Μήνυμα στις 26/6/2017 στις 01:18 @Sex
Εμενα μου συνέβει αυτο οταν ήμουν 18 χρονων. Ηταν καλοκαιράκι καλη ώρα και οι γονεις μου ηταν σε εναν γάμο σε ενα νησί όποτε ήμουν μονος για πολλές ώρες. Παρόλο που είχα ανοιχτό το air condition κυκλοφορούσα με το μποξεράκι. Απο κατω νοικιάζει μια κυρία 42-43 χρονων χωρισμένη που εχει ενα παιδι γύρω στα 15. Μια απο αυτές τις μερες χτύπησε η πόρτα και οταν ρωτησα ποιος ειναι μου απάντησε πως ειμαι η Ελένη και ήρθα να αφήσω το ενοίκιο . Δεν σκέφτηκα την ενδιμασια μου και άνοιξα χωρίς αναστολές . Η γυναικα με είδε να φοράω μονο το μποξεράκι μου αλλα δεν ειπε τίποτα. Την ειπα να περάσει μεσα για να μην στέκεται και ετσι εκανε . Πήγαμε στον καναπέ και έπειτα απο τις γνωστές χαιρετούρες μου έδωσε τα χρήματα. Επειδή γνωριζόμασταν χρόνια ειχαμε μια οικειότητα και καθίσαμε να μιλησουμε. Κάποια στιγμή νιώθω κατι να συμβαίνει στο εσώρουχο και μισό λεπτο μετα ήμουν σε πλήρη στύση . Η γυναικα έπαθε σοκ στη θέα του σηκωμένου μου πέος που φαινόταν σαν μια σημαία να ανεβαίνει στο βρακι. Δεν μου ειπε τίποτα στη αρχη και εγω απο ντροπή έκατσα λιγο πιο διπλα. Τοτε μου ειπε πως ειναι φυσιολογικό στη ηλικία μου και μου πρότεινε να κάτσω διπλα της. Τοτε μου έπιασε το χερι και στη συνεχεια άρπαξε το καυλι πάνω απο το εσώρουχο. Δεν πρόλαβα να μιλήσω καθώς με πρόλαβε αυτη λέγοντας πως είχε να κανει σεξ πολυ καιρό και λόγω τπυ παιδιού δεν θελει να φέρνει αντρες σπίτι. Εγω σηκώθηκα και εβγαλα το μποξεράκι. Αυτη το μάζεψε απο κατω και άρχισε να το μυρίζει (παλι καλα ηταν καθαρό ) στη συνεχεια γδύθηκε και άρχισε να με φιλάει. Όπως καταλαβαίνεις η κατάσταση οδήγησε σε σεξ στο κρεβατι των γονιών μου. Επειδή η κόρη της έλειπε περάσαμε το επόμενο διήμερο συνεχεια στο σπίτι μου κάνοντας σεξ και παίζοντας διαφορά σεξουαλικα παιχνίδια. Ηταν τρομερό. Ακομα ευχάριστη την μητέρα φύση για αυτο το δώρο. Απο τοτε πηγαινω κρυφά σπίτι της για σεξ που και που αν και πλέον με ενδιαφέρει και η κόρη αλλα άσχετο
Πήγαινε στο θέμα: Σας εχουν πιασει με σηκωμενο πεος ?
Μήνυμα στις 26/6/2017 στις 01:03 @Sex
Κοιτάξτε εγω με τους φίλους μου αρχίσαμε να τραβάμε μαλακια μαζι οταν ήμασταν 12 χρονων νομιζω. Τωρα ειμαι 19 και ακομα τραβάμε ολοι μαζι οταν μαζευόμαστε. Πλέον έχουμε μάθει να ξεχωρίζουμε ο ένας τον αλλον μονο απο τα πεη μας. Απο τα 16 μας θέλαμε να καναμε κατι διαφορετικό για αρχίσαμε να τραβάμε ο ένας του αλλου. Απο τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου . Δεν ειμαι γκει. Απλα μονο ένας άντρας ξερει να χειρίζεται ενα πέος σωστά και η ύπαρξη κάποιου αλλου να το κανει αυτο ειναι πραγματικά φανταστική . Συνιστώ ανεπιφύλακτα. Πλέον με τους φίλους μου είμαστε σχεδον αδέρφια και αυτο δεν μας επηρέασε καθολου.
Πήγαινε στο θέμα: Ομαδική Μαλακία Ηλικία
Μήνυμα στις 26/6/2017 στις 00:58 @Sex
Κοιτα γενικα μιλάω τις περισσότερες φορες δεν ειναι σηκωμένος γιατι δεν υπαρχει λόγος. Ομως καμια φορά αντρες είμαστε και έχουμε στύση χωρίς κάποιο λόγο. Πιθανότατα επειδή για μενα ειναι η πρώτη φορά σε δημόσιο χώρο που βρίσκομαι γυμνος σε κοινή θέα να με ερεθίζει λιγο. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορώ να τα κοιτάω συνειχεια γιατι νιώθω άβολα να με κοιτάνε στο πέος. Ειμαι 1,93 και οσο να ναι βρίσκονται εκτός του οπτικού σου πεδίου . Ετσι υπαρχει παντα ο κίνδυνος να μην τα δω να έρχονται με αποτέλεσμα να μου τον πιάνουν και να τον τραβάν για να φανει το κεφαλάκι προτού απομεκρυνω να χέρια τους . Το θεμα ειναι οτι ειναι παιδάκια και δεν καταλαβαίνουν άμα τους μιλας. Να προσπαθήσω να κανω κατι αντίστοιχο για παραδειγματισμό θα με φέρει σε δύσκολη θέση.
Πήγαινε στο θέμα: Γυμνισμός σε αποδυτηρια |