Μήνυμα στις 24/6/2017 στις 20:01 @Κλάψιμο
Γεια σας...ειμαι 17 (αγορι) , εμφανισιμος , με αθλητικό σωμα , ντροπαλος και ειναι σε παρεα που ολοι τους ειναι για τα μπαζα (δεν μπορω να κανω με αλλους παρεα, με πιο διάσημους) Τα τελευταια 3 χρονια οποτε παω να κανω κατι με καποια ειτε με κοιταει απο κοντα συνεχεια και απο φβ δεν μου μιλαει ειτε την γνωριζω απο φβ δεν γινεται στο τελος τπτ... Δεν ξερω τι αλλο να κανω για να βρω κοπελα...17 χρονων και παρθενος με ενοχλει αρκετα και με περνει απο κατω...στο ιντερνετ δεν μπορεσα να βρω καμια της ηλικιας μου για να γνωριστουμε...εξω που βγαινουμε λογο το οτι ειμαι ντροπαλος , δεν γνωριζω καμια(και με κοιτανε αρκετες)... Τι να κανω ? Δεν αντεχω αλλο 😔😔😔 Πήγαινε στο θέμα: Δεν αντεχω αλλο
Μήνυμα στις 22/6/2017 στις 22:12 @Sex
Χιλια Ευχαριστώ φιλε/φιλη ....πραγματικα με χαλαρωσες ❤ της ειπα να βγουμε αλλα ο αλλος της λεει να βγουμε να συζητησουνε οποτε μαλλον περνω 2η σειρα για να βγουμε....της ειπα καποια φαση , ακυρωσε τα ολα , θελω να βγουμε να βρεθουμε αλλα ειχε κανονισει ηδη ο αλλος.. Αν βγουνε και αυτη τον επιλεξει (γιατι ειναι κολλημενη μαζι του , αλλα ξερει οτι μαζι θα περναμε καλυτερα) μετα τι κανω ? Της ξανα λεω βρεθουμε και παιζω μπαλα ? Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι 3ο πρόσωπο σε σχεση
Μήνυμα στις 22/6/2017 στις 18:00 @Sex
Γεια σας. Ειμαι αγορι 17 και μου αρεσει μια κοπελα η οποια εχει αγορι (και οι δυο ειναι 16).. Το αγορι της ελειπε για 1 μηνα και της ζητησε να ειναι σε διασταση μεχρι να επιστρεψει....με την κοπελα γνωριστηκαμε απο φβ και ταιριαζουμε τελεια , λεει πως ειμαι ξεχωριστος και πως θελει να βρεθουμε...τωρα ειναι μπερδεμενη αν μεινει με το αγορι της η ερθει με εμενα....το αγορι της επεστρεψε και της ζηταει να βγουνε να τα ξαναβρούνε, εμενα προφανος δεν μου πεφτει λογος γιαυτο....τι να κανω ωστε να την κερδισω? (Με τον αλλον εχουνε καλη σχεση απλα για να ψαχνεται και αλλου κατι της λειπει) βοηθήστε με σας παρακαλωωω Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι 3ο πρόσωπο σε σχεση |