Μήνυμα στις 21/6/2017 στις 13:12 @Διασκέδαση
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ PIERCING ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΤΕΤΟΙΑ. ΘΑ ΜΟΛΥΝΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Piercing
Μήνυμα στις 21/6/2017 στις 13:10 @Θ. Κλημεντίνη
Ωχχ μην ακούω χαζά. Άκου γιατί και εγώ στην ηλικία σου είμαι και αργησα να κάνω κάτι με αγόρι. Λοιπόν καταρχάς αφού είναι πρωτάρα να ξέρεις θα αγχώνεται το ίδιο με εσένα άρα πρέπει εσύ να την κάνεις να νιώσει άνετα και χαλαρή. Πατε καμία ωραία βολτα και μιλήστε φρόντισε να πας την κουβέντα στο ότι σου αρέσει πολύ κλπ. Αν ανατποκριθει φίλησε την. Δεν υπάρχουν όμως οδηγειες για φιλιά. Αυθόρμητο είναι. Άκου όμως μερικά τιπς για να περάσετε και οι δύο καλά. Φίλα αργά. Μην βάλεις γλώσσα κατευθείαν και όταν βάλεις πρόσεχε όχι πολύ μέσα για να μην πνιγεί. Καταπινε τα σάλια και ανεπνεε αργά από τη μύτη. Μην την χουφτωσεις αμέσως στο στήθος ή στον κωλο μπορεί να μην θέλει αλλά αυτό θα το καταλάβεις και εσύ από τις αντιδράσεις της. Τέλος μην αγχωθειται αν δεν σας άρεσε η πρώτη φορά είναι λογικό από το αγχος. Επίσης μην νομίσετε οτιβκατιβ πήγε λάθος γιατί δεν καυλωσατε όπως λένε μερικοί ή γιατί μόλις σταματήσετε θα έχετε πολλά σάλια γύρω από το στόμα σας. Τα φιλιά δεν είναι όπως στις ταινίες. Αν όμως είσαι χαλαρός και απλά το αφήσεις να γίνει τότε θα είναι απίστευτη εμπειρία και για τους δύο. Αυτά.... ελπίζω να βοήθησα πάτα αποδεκτή αν σε κάλυψα. Καλή διασκέδαση!!!! Πήγαινε στο θέμα: πως να φιλησω πρωτη φορα
Μήνυμα στις 21/6/2017 στις 13:00 @Διάφορα
Γεια σου. Παρότι και εγώ ψαχνομαι ακόμα στο κάπνισμα καπνίζω περίπου ένα χρόνο και θα σου πω την εμπειρία μου. Καταρχάς μην αρχίσεις με στριφτά είναι βαριά όπως έκανα εγώ. Ελαφριά τσιγάρα ειναι τα σλιμ. Εγώ κάνω Karelia Slims μπλε όμως αν θες μπορείς να δοκιμάσεις τα λευκά γιατί είναι πιο ελαφρια. Δεν έχω δοκιμάσει πολλές μάρκες γτ δεν καπνίζω συστηματικά π.χ. 2-3 τσιγάρα εβδομαδιαία. Όμως να σου πω κάποιες συμβουλές μην καπνίσεις από αγχος μη σε δει κανείς πολύ γρήγορα θα ζαλιστεις όσο ελαφρύ και να είναι το τσιγάρο. Άμα θες να κατεβάσεις τον καπνό για να δεις πως είναι πρόσεξε γιατί εκεί μπορεί την πρωτη φορά να κάνεις εμετό και να νιώσεις άσχημα αν δεν προσέξεις, θα τραβας μια μικρή τζούρα και στην συνέχεια θα κατεβάζεις. Αυτά από εμένα πάτα αποδεκτή αν σε κάλυψα Πήγαινε στο θέμα: Βοηθειστε με να επιλεξω |