Μήνυμα στις 23/6/2017 στις 22:53 @Sex
δεν ειπε τιποτα κωστα, αλπλα ειχε ενα ελαφρι χαμογελο και δεν πηρε το βλεμα της απο πανω Αν βασικα για τ αντιδρασης ειθελα να μαθω θα το κανω σε αλλη ερωτηση. Εσενα δεν σου ειοε τιποτα? Πήγαινε στο θέμα: Σας εχουν πιασει με σηκωμενο πεος ?
Μήνυμα στις 23/6/2017 στις 20:37 @Sex
17 εκ φιλε Πήγαινε στο θέμα: Σας εχουν πιασει με σηκωμενο πεος ?
Μήνυμα στις 23/6/2017 στις 20:35 @Sex
ποσο ετω ησουν και πς αντεδρασε? Πήγαινε στο θέμα: Σας εχουν πιασει με σηκωμενο πεος ?
Μήνυμα στις 23/6/2017 στις 20:34 @Sex
τ εφυγε ενα ελαφρυ οχ με λιγο γελειο αν και τα ματια της δεν τα πειρε απο πανω για κανα τριλεπτο που κρατησε αυτο. Βασικα ια τ αντιδρασεις ηθελα να ρωτησω. Να σου πω τ αληθεια κ εγω τ εχω δει γυμνη αλλα κρυφα Πήγαινε στο θέμα: Σας εχουν πιασει με σηκωμενο πεος ?
Μήνυμα στις 21/6/2017 στις 15:56 @Sex
εγω ειμαι 16 και σε γιατρο εχω τυχη να ειμαι γυμνος και στ μανα μου αρκετες φορες οταν ειχα σπασει το χερι μου.Η μανα μου με εχει δει γυμνο και μου ηταν σηκωμενη η π@@@α για κανα τριαρι λεπτα μπροστα της. Πήγαινε στο θέμα: Γυμνος στον γιατρο
Μήνυμα στις 21/6/2017 στις 15:40 @Sex
ξεχασα να πω ειμαι 16
Πήγαινε στο θέμα: Σας εχουν πιασει με σηκωμενο πεος ?
Μήνυμα στις 21/6/2017 στις 00:57 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:εγω 16 ειμαι πεταγονται εμενα το κεφαλακι ειναι εξω απο το δερμα σε εναν φιλο μου που τις τραβαμε μα@@@α μαζι καμια φορα δεν πεταγονται μακρια αλλα το κεφαλακι ειναι μεσα στο δερμαΠήγαινε στο θέμα: Εκσπερμάτωση γνωμες!
Μήνυμα στις 21/6/2017 στις 00:51 @Sex
μπορεις να βαλεις στο ντους το νερο να τρεχει επανω στο πεος με κατεβασμενο το πεστακι οσο κατω παει
Πήγαινε στο θέμα: Πειτε μου
Μήνυμα στις 21/6/2017 στις 00:46 @Sex
Γεια παιδια ειμαι νεος στο φορουμ ειδα οτι ολοι περνετε θαρρος και ρωτατε διαφορα θεματα. Θελω να ρωτησω σας εχει τυχη να σας δουν με το πεος σηκομενο σε ακυρη φαση π.χ η μητερα σας η καποιος αλλος στο σπιτι. Μου ετυχε πριν ενα μηνα οταν ειχα σπασει το χερη μου επρεπε να βοθηθεισει να αλαξω η μανα μου ενα πρωι που μπηκε στο δωματιο βιαζοταν γιατι ειχε αργησει στ σ δουλειες ετσι ωπος μου κατεβασε το σλιπ εμεινα μπροστατης και να μου ειναι σηκωμενη. Ενιωσα πολυ αβολα και γενικα εχω στυση σε ακυρες στυγμες. Πήγαινε στο θέμα: Σας εχουν πιασει με σηκωμενο πεος ? |