Μήνυμα στις 18/6/2017 στις 01:10 @Flame
και εγω αυτο θα ρωτουσα Πήγαινε στο θέμα: Συνειδητά όνειρα
Μήνυμα στις 17/6/2017 στις 20:22 @Θ. Κλημεντίνη
κοψτο οσο είναι αργά... πιστεύω είναι στον άνθρωπο... ήμουν με ενα παιδι 5 χρόνια το τι λεφτά μου έφαγε... βασικά εγώ του τα έδινα μην τον κατηγορώ και άδικα τον καημένο... ολα εγώ ολα όμως αυτός ποτε δεν είχε μέχρι που έμαθα ότι τα λεφτά του τα έτρωγε σε φρουτάκια όταν είχε. Πώς θα το κόψεις? μπορείς απλα να της πεις να πει για ψώνια πχ στο σινεμά πες κόψε τα εισιτήρια εγώ πάω για ποπ κορν... Η αν βγειτε πλήρωσε τα δικά σου πχ κοιτάς την αποδείξει κια λες από 4 είναι οι μπύρες και την Ρωτάς τα έχεις ακριβώς? Η βγάζεις 4 και λες πάρτα ακριβώς είναι... κατι τέτοιο βρε παιδί μου εγώ αυτό εκανα...
Πήγαινε στο θέμα: Σχέση και Χρήματα - Πάντα πληρώνω εγώ
Μήνυμα στις 17/6/2017 στις 17:06 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Χμμμ κοίτα είναι λιγο κάπως το να μην μιλάς... Έχω και εγώ έναν φίλο που όταν είναι με την παρέα του δεν σταματάει η γλώσσα του και όταν παμε σε άλλες παρέες κοιτάει τον ουρανό... οπότε αν δεν νιώθεις άνετα με την παρέα σου.... Δηλαδή αν ειναι πιο κοινωνικοί και τους μιλάνε ολες Όλοι και εσένα τίποτα Μήπως έχει να κάνει στο ότι νιωθεις μειωνεκτικα και κλείνεσαι στο καβούκι σου? Εγώ όταν ντρεπόμουν ενα διάστημα μιλούσα με το ζόρι... πχ μιλούν για στρατό και ποδόσφαιρο που ούτε ξέρω τίποτα και πεταγα και εγώ τις κοτσάνες μου και όταν με κοροιδευαν για την ασχετοσύνη μου το επαιρνα στην πλάκα και γελούσαν... χωνομουν με το ζόρι.... μιλα σε καθε θέμα και ας λες και κοτσάνες θα πάρεις τον αέρα και ολα οκ.... Επίσης βοηθάει πολύ και το ίντερνετ... οταν μιλάς με ξενους και κοτσάνες να πεις χεστηκες. οπότε μαθαίνεις πως τραβάς τις γυναικες πως λύνεται η γλώσσα κλπ....Πήγαινε στο θέμα: Ξενερωτος
Μήνυμα στις 16/6/2017 στις 22:46 @Sex
δεν νομίζω να είναι κάτι κακο.... Μπορεί να μην είσαι σε πλήρης στύση η να έχεις παραπάνω κιλά... αν δεν ισχύει κάτι πανε σε έναν γιατρό Έτσι για να σου φύγει η περιέργεια....
Πήγαινε στο θέμα: ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΦΙΜΩΣΗΣ
Μήνυμα στις 16/6/2017 στις 20:17 @Sex
πες του το και αν δεν καταλαβαίνει κάνε κάτι εσύ... πχ ανέβα εσύ από πάνω... Η αν πάει να μπει απο πίσω πες όχι από πίσω σήμερα...
Πήγαινε στο θέμα: Νέο αγόρι, πρόβλημα στο σεξ
Μήνυμα στις 16/6/2017 στις 20:12 @Sex
αμα συμβιβάζεσαι με αυτό καντο.... Δεν είναι απόφαση ζωής.... δικομασρ το και δες... :)
Πήγαινε στο θέμα: Συμφέρει;
Μήνυμα στις 16/6/2017 στις 19:30 @Sex
οπωςι νιώθεις εσυ καλά.... Μην ακούς κανέναν.... θες να ξυριστεις θες να μην ξυριστεις όλα καλά.... εμένα προσωπικά δεν μ'αρέσει να ξυριζεται ο άντρας ακόμα και στην περιοχή να τα παίρνει λίγο αλλα όχι γουλιά για να μην κάνει αντίθεση.... κανείς δεν σε υποχρεώνει για κάτι...
Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα στα πόδια
Μήνυμα στις 16/6/2017 στις 19:26 @Sex
κοίτα... τα οικονομικά να τα κοιτάει να τα κανονίζει να κάνει κουμάντο καλό Ναι οκ καλό είναι αυτό... Όσο το να οδηγάει καλό θα ήταν ο ένας στο πήγαινε ο άλλος στο ελα... Έτσι ικανοποιήσετε και οι δύο... Στο σεξ στο ξανα λέω είναι καλό να κάνει ο άντρας κουμάντο... Όσο για το άλλο το ότι θα αποφασίζει τα πάντα για την σχέση σας δεν ξέρω... δοκίμασε το Αφού βλέπω πως το θες και δες εσύ από εκεί και πέρα... σε ευχαριστεί αυτή η κατάσταση αν Ναι συνέχισε αν όχι σταματά... απλά ότι και να γίνει πρόσεχε μην σου φέρεται άσχημα και μην νιωθεις ότι σε σέρνει από την μύτη... Μπορεί και να ολα αυτα είναι απλα λάθος σκεψεις μου... Γιατί και εγώ δεν θα καταλάβαινα τι θα εννοούσε... ξεκινά το και βλέπουμε: )
Μήνυμα στις 16/6/2017 στις 18:44 @Sex
τι ακριβώς εννοεί? θα υπογραψεται και συμβόλαιο? Και δεν κατάλαβα τι εννοεί? Δηλαδή στο σεξ θα κάνεις ότι θες οκ άρα το γουστάρει... αλλα στην σχέση θα κάνει κουμάντο αυτή? Τι θα πληρώνει τα πάντα θα σου φέρεται άσχημα δεν θα σε υπολογίζει θα κάνει ότι γουστάρει και θα αποφασίζει τα πάντα Σαν να μην υπάρχεις?
Μήνυμα στις 16/6/2017 στις 18:41 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:αμα δεν σου αρέσει απλα σταματά το.. Δεν γίνεται να θέλει μόνο ο ένας... σε τελική ανάλυση εσύ πονάς και και και.... Αυτός απλα το απολαμβάνει... 3 φορές το συζητήσετε και ολα οκ και μετά πάλι το ίδιο?Πήγαινε στο θέμα: Νέο αγόρι, πρόβλημα στο σεξ |