Μήνυμα στις 16/6/2017 στις 20:08 @Sex
Και στην οδήγηση αυτή θα κάνει κουμάντο. Σε όλα εκτός απο το σεξ αυτή θα κάνει κουμάντο. Φαίνεται ότι της αρέσει στη σχέση να έχει το πάνω χέρι.
Πήγαινε στο θέμα: Συμφέρει;
Μήνυμα στις 16/6/2017 στις 19:11 @Sex
Προβληματζομαι αλλά με αυτή την κοπέλα έχω δεθεί.
Μήνυμα στις 16/6/2017 στις 19:09 @Sex
Εχεις σκεφτεί να του βάλεις όρους να κανείς απολυτο κουμάντο στη σχέση σας με αντάλλαγμα να κάνει οτι θέλει στο σεξ;Ετσι κάνει η δική μου.
Πήγαινε στο θέμα: Νέο αγόρι, πρόβλημα στο σεξ
Μήνυμα στις 16/6/2017 στις 18:57 @Sex
Αυτή θα οδηγάει, αυτή θα διαχειρίζεται τα οικονομικά,αυτή θα ελέγχει τα πάντα αυτή θα αποφασίζει τι θα γίνεται στη σχέση μας κτλ.Φαίνεται ότι γουσταρει να καθοριζω τα πάντα στο σεξ εγώ και αυτή απλώς να παραδίνεται σε μένα να την πάρω όπως θέλω όταν θέλω με όποιον τρόπο θέλω αλλά της αρέσει να κάνει κουμάντο στα πάντα στη σχέση μας.Είναι πολύ όμορφη κοπέλα και υποσχέθηκε ότι θα παίρνει τις αποφάσεις για το καλό της σχέσης μας.
Μήνυμα στις 16/6/2017 στις 18:01 @Sex
Λοιπόν προβληματίστηκα που να βάλω το θέμα κι αποφάσισα να το βάλω εδώ. Είμαι 18 ετών. Πρόσφατα έκανα σχέση με μια κοπέλα που μου αρέσει πολύ 19 ετών αυτή. Μου είπε πως στο σεξ μπορώ να κάνω ότι θέλω να την πάρω από πίσω στα τέσσερα,να τελείωνω όπου θέλω κτλ αλλά στην σχέση μας αυτή θα κάνει απόλυτο κουμάντο τα πάντα αυτή θα τα αποφασίζει. Κατά τη γνώμη σας συμφέρει μια τέτοια σχέση κάτω από αυτούς τους όρους;
Πήγαινε στο θέμα: Συμφέρει; |