Μήνυμα στις 26/7/2017 στις 18:06 @ Sex
Εγω λεω να μην το κανεις,εισαι πολυ μικρη για κατι τετοιο.σιγουρα θα το μετανιωσεις,καλα λεει ο πατερας σου και ας ειναι αυστηρος,απο τα 17 μεταχειρισμενη;Ελαχιστες το κανουν σε τετοια ηλικια ο μεσος ορος για εδω ειναι τα 19-20 και πανω,να περιμενεις κανα δυο τρια χρονια, ουτως η αλλως δεν θα κερδισεις καμια ιδιαιτερη απολαυση σαν γυναικα.
Μήνυμα στις 19/7/2017 στις 22:26 @ Sex
Εισαι πολυ μικρη για να χασεις την παρθενια σου,ελεος ναμην το κανεις,δηλαδη στα 18 με ποσους θα πας;Καλη μας φιλη κατερινα να περιμενεις μετα τα 18,εξαλλου οι γυναικιες ορμες δεν ειναι και πολυ εντονες βολεψου μονη σου τωρα αμα εχεις ορμες ντε και καλα.
Μήνυμα στις 17/7/2017 στις 16:25 @ Sex
Δεν μας λες ποσο χρονων ειστε; αν ησουν παρθενα και παρθενος; η αν εσυ ειχες πολλους πρωην και ο φιλος σου οχι. και τετοια.
Μήνυμα στις 10/7/2017 στις 11:51 @ Sex
Αποδεκτή απάντηση:
Εγω λεω να μην κανεις σεξ απο τα 15,θα ντροπιασεις τους γονεις σου,κρατησου 3 χρονια μεχρι να γινεις 18,φυσικα και θα το πει και θα το καταλαβει,εσυ τι λες;πως θα αισθανθουν οι γονεις σου που το 15χρονο παιδι τους ηδη μεταχειριστηκε;Θα ντροπιαστουν και στεναχωρεθουν.Λεω να περιμενεις γιατι θα το μετανιωσεις σιγουρα.
Μήνυμα στις 6/7/2017 στις 16:08 @ Sex
Ποσο χρονων εισαι και εχεις ηδη 3 πρωην;
Έγραψε:(vassiavouga@04 Ιουλίου 2017)
γεια σας παιδια ..ειμαι καινουρια εδω μεσα μολις εκανα εγγραφη λοιπον ας ξεκινήσω οταν ξεπαρθενιαστηκα ημουν 16 μετα απο ενα μηνα γινομουν 17 ..την πρωτη φορα που εκανα σεξ κανονικα η παρθενια μου εσπασε ειχα αιμα πολυ αρκετο μπορω να πω .. την δευτερη μερα μετα απο αυτο το αιμα συνεχιζε μπηκα στο ιτερνετ και το εψαξα και λεγανε σε μερικες δεν κραταει το αιμα κραταει μονο εκεινη την στιγμη .. σε αλλες κραταει και μερες μεχρι 4-5 μερες και εμενα μου κρατησε 4 ..την δευτερη φορε που το εκανα ηταν με διαφορετικο ατομο δεν εβγαλα αιμα ..την τριτη φορα με διαφορετικό ατομα (χαχα δεν μου εκαναν οι αλλοι ) με τον τριτο με αυτον εχω μεινει ειναι 24 αυτος οταν το κανα για πρωτη φορα μαζι του εβαλα αιμα οχι τοσο πολυ αλλα ητανν ..ποναγε η κοιλια μου δεν μπορουσα να φαω μου ειχε κοπει η όρεξη τα παντα.. εγω αγχώθηκα γτ πρωτη φορα μου ειχε τυχει αυτο δεν το περιμενα τεσπα... καθε φορα που κανουμε σεξ βγαζω και αιμα αλλα μετα την επαφη πλενομαι με κρυο νερο γτ λενε οτι σταματαει το αιμα με κρυο νερο ..ξανα μπηκα ιτερνετ να το ψαξω και οι μισες σελιδες λενε οτι δεν ειναι τπτ και οι αλλες οτι πρεπει να πας σε γιατρο...τι λετε εσεις απο τι να ειναι ...ειναι φυσιολογικο ..σε τετοια ηλικια ..αα ειδα οτι μετα τα 18 οτι θα σταματησει κατι τετοιο..
Μήνυμα στις 30/6/2017 στις 13:13 @ Sex
Ποσο χρονων εισαι;Επισης γιατι εκανες πλυση στο αιδοιο σου; υπηρξε δεισδυση;δεν μας το διευκρινιζεις.Αν οχι θεωρω απιθανο να συμβαινει κατι και απλως το αγχος ως συνηθως τα κανει ολα.
Μήνυμα στις 25/6/2017 στις 19:10 @ Sex
Ποσο χρονων εισαι;
Μήνυμα στις 17/6/2017 στις 12:50 @ Sex
Έγραψε:(ANLN@16 Ιουνίου 2017)
Έγραψε:(starboy@16 Ιουνίου 2017)
Έγραψε:(starboy@15 Ιουνίου 2017)
Γεια σου,λιγο περιπλοκο το ερωτημα σου,καταρχας ποσο χρονων εισαι;Ποσους πρωην ειχες;Και χρησιμοποιησε προφυλαξεις αυτες τις δυο φορες;Απο την πρωτη μερα να πηγες σπιτι του αρα προφανως θα τον γνωριζες καιρο πριν και θα ειχες οικειοτητα.
17 είμαι. Είχα μία σχέση πριν.
Και χτες που ξαναβρεθήκαμε, έγινε το ίδιο. Το θέμα είναι ότι στην κουβέντα συμφωνεί πάντα, κι όταν έρχεται η ώρα, πάλι κατευθύνεται προς τα εκει. Είναι δυνατόν να μην θέλει καθόλου να το κάνουμε κανονικά; Του πα ότι δεν μπορώ άλλο έτσι, 3 φορές σε μια βδομάδα είναι υπερβολικό.
Προφυλάξεις δεν χρησιμοποίησε, και μου κάνει εντύπωση πως και δεν σιχένεται.
Ποσο χρονων ειχες μια σχεση πριν;Απο τα 14 ας πουμε;Μηπως το ηξερε αυτο;Και σε θεωρει ας πουμε ψαγμενη με χιλιομετρα;για αυτο και κολλησε με το πισω;Ισως.Και χωρις προφυλαξεις,πισω βεβαια εισαι σχετικα ασφαλης για ελευθερο σεξ εκτος αν τελειωσε μεσα σου αυτες τις τρεις φορες και κυλησε εξω προς τα κατω.Νομιζω πως εισαι ενταξει παντως απλα αυτη η εμμονη του ειναι οντως παραξενη.
Για εγκυμοσύνη δεν ανησυχώ. Μέσα μου τελειώνει, αλλά έτσι κι αλλιώς με το που τελειώνουμε πάω τουαλέτα, δεν αντέχω.
τον ρωτούσα σήμερα σε μυνήματα το γιατι.... , καιμ μου είπε ότι τον φτιάχνει το ότι πονάω όταν το κάνουμε αυτό και πως του αρέσει το ότι το έκανα πρώτη φορά μαζί του
Ενταξει αν δεν ανησυχεις παροτι τελειωνει μεσα καλος,και αυτος ειναι 17 οπως εσυ;Γιατι ειπες σπιτι του,αρα αμα μενει μονος προφανως θα ειναι αρκετα μεγαλυτερος.Μπορει να ειστε και επαρχια ισως.
Μήνυμα στις 16/6/2017 στις 16:41 @ Sex
Έγραψε:(starboy@15 Ιουνίου 2017)
Γεια σου,λιγο περιπλοκο το ερωτημα σου,καταρχας ποσο χρονων εισαι;Ποσους πρωην ειχες;Και χρησιμοποιησε προφυλαξεις αυτες τις δυο φορες;Απο την πρωτη μερα να πηγες σπιτι του αρα προφανως θα τον γνωριζες καιρο πριν και θα ειχες οικειοτητα.
17 είμαι. Είχα μία σχέση πριν.
Και χτες που ξαναβρεθήκαμε, έγινε το ίδιο. Το θέμα είναι ότι στην κουβέντα συμφωνεί πάντα, κι όταν έρχεται η ώρα, πάλι κατευθύνεται προς τα εκει. Είναι δυνατόν να μην θέλει καθόλου να το κάνουμε κανονικά; Του πα ότι δεν μπορώ άλλο έτσι, 3 φορές σε μια βδομάδα είναι υπερβολικό.
Προφυλάξεις δεν χρησιμοποίησε, και μου κάνει εντύπωση πως και δεν σιχένεται.
Ποσο χρονων ειχες μια σχεση πριν;Απο τα 14 ας πουμε;Μηπως το ηξερε αυτο;Και σε θεωρει ας πουμε ψαγμενη με χιλιομετρα;για αυτο και κολλησε με το πισω;Ισως.Και χωρις προφυλαξεις,πισω βεβαια εισαι σχετικα ασφαλης για ελευθερο σεξ εκτος αν τελειωσε μεσα σου αυτες τις τρεις φορες και κυλησε εξω προς τα κατω.Νομιζω πως εισαι ενταξει παντως απλα αυτη η εμμονη του ειναι οντως παραξενη.
Μήνυμα στις 15/6/2017 στις 15:36 @ Sex
|