Μήνυμα στις 5/1/2020 στις 22:30 @Sex
Γεια σας παιδιά είμαι 17 χρόνο και έχει από το καλοκαιρι μιλάω με έναν παιδί στην ηλικία μου είναι γενικά πολύ καλός και με σέβεται. Εμένα το θεμα τώρα είμαι ότι τέλος παντο σήμερα αποφασίσαμε να προχωρήσουμε και ερωτικά. Ξεκινήσαμε με τα προκαταρκτικά όπως το έχουμε ξανά κάνει και όταν έφτασε η ώρα τέλος παντο να γίνει η διείσδυση μπήκε μέσα αλλά νομίζω ότι δεν μπήκε όλο γτ ένιωσα μια ενόχληση αλλά δεν ήταν αυτή που λες α έσπασε και μετά από λίγο τελειώσε έμεναν η ερώτηση μου τώρα είναι αν είμαι παρθένα ή όχι αν έσπαγε ο παρθενικος ημένας θα το καταλάβενα έτσι δεν είναι α και κτ άλλο το αγόρι μου έχει πολύ καιρό να κάνει κτ και τελειώνει γρήγορα τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό....Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά;;
Μήνυμα στις 22/3/2018 στις 15:21 @Θ. Κλημεντίνη
η ειρωνια βαραι κοκκινο εγω ζητισα μια βοηθεια και εσεισ ... αν δεν θελετε να βοηθισεται μην μηλατε Πήγαινε στο θέμα: συζιτιση
Μήνυμα στις 20/3/2018 στις 10:56 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σασ παιδια μιλαω με το αγορι που μου αρεσει δεν γνωριζομασται καθολου και οι δυο ντρεπομαστεν αν μιλουμε απο κοντα και επιδη δεν ξανα ειχα σχεσει εν ξερω τι να λεω μπορει καπιοσ να με συβουλεψει λιγο ... θελω να τον γνωρισω αλλα ειναι αμιχανει η συζιτιση μασ σασ παρακαλω καπιοσ να βοηθισει... Πήγαινε στο θέμα: συζιτιση
Μήνυμα στις 18/3/2018 στις 05:35 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σασ παιδια και παλι, μιλαω με το αγορι που μου αρεσει εδω και λιγο καιρο μου εχει πει οτι του αρεσω και εγω .. δεν τον γνωριζω ακομα και θελω να τον μαθω , εχουμαι βρεθει και στο σχολειο και μηλισαμε αλλα ηταν πολυ αμιχανα γιατι κανεισ δεν εξερε τι να πει.. εγω δεν ειχα ποτε ξανα σχεσει (παω 1 λυκειοθ) και αυτοσ ειχε μονο μια στην 3 γυμνασιου (*τωρα εινα 2 λυκειου) τωρα μηλαμε απο μηνιματα .. αλλα καποιεσ φορες δεν εχουμε τι να πουμε και θα ηθελα να μου δοσεται καμια δυο ιδεεσ για να κανουμε συζιτιση και να μην φενομαι βρετη θενξξ για τον χρονο σασ... Πήγαινε στο θέμα: θεματα συζητη σης με ενα αγορι
Μήνυμα στις 7/3/2018 στις 13:05 @Θ. Κλημεντίνη
αχχαχ..τι να κανω ρε ;;;;
Πήγαινε στο θέμα: ειναι ντροπαλος
Μήνυμα στις 7/3/2018 στις 09:58 @Θ. Κλημεντίνη
γειασ σασ παιδια.. απτην αρχη του χρονου μου αρεσε ενα αγορι που ειναι δευτερα λυκειου ,εγω ειμαι πρωτηη.. με κοιταζαι εντονα στα ματια.. τελοσ παντον του εστιλα μνμ και μηλαμε και του ειπα οτι μου αρεσει και αυτοσ μου μιλαει και στελει καρδουλε.. του ειπα να βρεθουμε στο σχολειο γιατι δεν μιλησαμε οτε ξανα.. και μου λεει ενταξι και ολο κτ γινεται και δεν μπορουμε , μου ειπε οτι ειναι λιγο ντροπαλοσ και δεν θα μιλαει πολυ απο την εξωτερικη του εμφανιση αυτο δεν φενεται.. σημερα ειχαμε μαθημα σε ενα αλλο τμημα και πηγα να πιασω τα βιβλια μου απο την ταξη και ειχε αυτοσ μαθημα μεσα και τον βλεπω και μου σκαει μια χαμογελαραα.. ηταν η πρωτη φορα που εδιξε κατι αλλεσ φορεσ μονο απο μνμ μηλουσαμε.. να ρωτισωω πωσ να το προχορισω τι να κανω δεν ξενερονει τα αγορια να κανω εγω το πρωτο βημαα πλισσ χελπ... Πήγαινε στο θέμα: ειναι ντροπαλος
Μήνυμα στις 1/3/2018 στις 07:55 @Θ. Κλημεντίνη
γεια εγω ειμαι η ιδια απλα ξεχασα το κοδικο του αλλου.. τελοσ παντον τελικα του εστιλα μνμ αλλα απο φακε ακαουντ.. τον ρωτισα το τμημα του και μου ειπεν αν με ξερι του λεω οχι απλα αρεσκεισ μου..τελοσ παντον ειπα λιγακαι μου λεει στιλε απο κανονικο εν εχει λογο να ντρεπεσε και του εστιλα..και μο λεει οτι ακομαδεν καταλαβενει γτ να στιλω απο πσεφτικο..και του λεω ουτε εγω με καταλαβω ωρεσ ωρεσ..και μου λεει εν καλα..anw.. και του στεω..και ενα εμοτζι ασχετο και μου λεει τι συμβολιζει..και του λεω απλα μου αρεσε εσενα δε σου αρεσει και μου ειπε εν ειπα κατι (καιενα εμοτζι που στελει φιλι) και μετα μου ειπε οτι επρεπε να φιγει (φατσουλα ου κλινει το ματι και ππου χαμογελα) οκ παιδιααα ευχαριστω ελιζωω να μην σασ κουρασα Πήγαινε στο θέμα: εκτος θεματος..
Μήνυμα στις 31/1/2018 στις 08:45 @Κλάψιμο
Για σασ παιδια και παλι. πρωτα απο αλλα ειμαι 15 και παω 1λυκειου.. <εχω μια φιλη που πιγενει 2 γιμνασιου στο γυμνασιο διλα απο εμασ..την κοπελα την ξερω ενα χρονο . οταν ξεκινησε η χρονια μου ειπαι οτι μηλαει απο το φασεβοοκ με ενα αγορι που τωρα πιγενει 2 λυκειου στο σχολειο μοθ. Με ρωτουσε αν τον ειδα και αν ηταν ομορφοσ..αυτοσ τησ ελεγε οτι ειναι κουκλα και οτι του αρεσει πολυ...τελοσ παντο μετα σταματισαν να μιλανε..και η φιλη μου τα εφτιαξε με ενα αλλο παιδι..τωρα εμενα ξεκινισε να μου αρεσει εκινοσ και εκανα ενα φακε ακαουν και το ρωτισα αν τα εχει με καπια κοπελλα και μου ειπε οχι και του λεω οτι το ακαουν ηταν φεικ και οτι μου αρεσει πολυ και οτι φοβουμε να του στιλω απο κανονικο...καιμου λεει στιλε μια φοτογραφια του εστιλα και μετα δεν ειπε κατι στο σχολειο με βλεπει παρξενα... τωρα πριν δθο μερεσ μου ειπε η φιλη μου οτι τον θελει και του εστιλε μνμ και αυτοσλεει πποσ και ετσι εχει καιρο να μηλησουμε.. μετα δεν ξερω τι εγινε.. εγω δεν τησ εια οτι μου αρεει... χελπ δεν ξερω τι να κανω παντα πεφτω στα λαθοσ ατομα...αλλα δεν μπορω ρε ειναι μουνι ρε εκι εχει σωματρα και ειναι και πολυ καλοσ ανθρωποσ........... Πήγαινε στο θέμα: ΜΠΕΡΔΕΜΑ
Μήνυμα στις 27/1/2018 στις 09:56 @Sex
Γεια σασ κοριτσια ειμαι σχεδον 16 και αυνανιζομαι σιχνα.. βαζω ενα μαξιλαρη στιν περιοχη και αγγαλιαζω ενα αρκουδι ... δεν διαρκη πολλη ωρα καπου 3 λεπτα αλλα αυτη η ανατριχιλα μονο λιγα δευτερολεπτα.. θα ηθελα να ροτισο ποσ εσυσ αυνανιζεσται και ποσο συχνα..σκεφτεσται καπιον εκινη την στιγμη..το λεται στησ φιλεσ σασ..σασ εχουν πιασει ποτε να αυνανιζεσται.. αυταααα.. ευχαριστω για τον χρονο σασ Πήγαινε στο θέμα: γυναικιος αυνανισμος
Μήνυμα στις 16/10/2017 στις 07:54 @Sex
γεια σασ παιδια .. ειθελα να ρωτισο ποτε εσεισ κανεται πρωτη φορα σεξ? το εχεται μετανιοση? κοριτσια πονεσαι? τι προφιλαψει χρισιμοποιεισαται? πωσ προεκιψαι? ποσον καιρο γνωριζοσασταν με αυτο τον ανθρωπο? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.. Σημείωση moderator: διπλό θέμα. https://www.ftou.gr/forum/threads.asp?f=7&t=20038 Πήγαινε στο θέμα: βοηθειαα |