Μήνυμα στις 16/6/2017 στις 18:01 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου φιλε.Προσωπικα πιστευω πως το να ξυριζεις τα ποδια σου δεν ειναι ντροπη και το κανεις μονο αν το θες εσυ και κανενας αλλος.Εγω ειμαι 17 και το κανω γιατι ειχα υπερβολικα πολλες τριχες και δεν αρεσε ουτε σε εμενα ουτε και στις περισσοτερες κοπελες που ειχα ρωτησει για την γνωμη τους.Για να ειμαι πιο ακριβης,δεν μου αρεσε ουτε να εχω πολλες τριχες στα ποδια μου αλλα ουτε και να ειναι τελειως ξυρισμενα,γιαυτο και αγορασα μια ηλεκτρικη ξυριστικη μηχανη και απλα τα κουρευω χρησιμοποιωντας την μικροτερη σκαλα.Ειναι η καλυτερη επιλογη για εμενα γιατι δεν ειναι τελειως ξυρισμενα ενω οι τριχες που μενουν δεν ειναι μεγαλες και δεν με ενωχλουν.Επαναλαμβανω αυτη την διαδικασια περιπου μια φορα τον μηνα.Πιστευω πως ισως να σου αρεσει αυτη η ιδεα και να μην εχει προβλημα και η κοπελα σου.Αποδεκτη αν σε βοηθησα! Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα στα πόδια
Μήνυμα στις 15/6/2017 στις 12:59 @Sex
Γεια σας παιδια.Θα ηθελα να μοιραστω το προβλημα μου μαζι σας και οποιος μπορει να με βοηθησει να βγαλω ενα συμπερασμα.Ειμαι 17 χρονων και γεννηθηκα με κηλη και οταν εφτασε η ηλικια να κανω την εγχειρηση οι γιατροι διαπιστωσαν πως ειχα και φιμωση.Τελοσπαντων εγιναν και οι δυο επεμβασεις και ηταν επιτυχης.Τα τελευταια δυο χρονια ομως παρατηρω πως το πετσακι καλυπτει και παλι το κεφαλι του πεους μου.Δεν με ενωχλει ή με ποναει ουτε ελαχιστα.Οταν ειναι σε στιση καλυπτει σχεδον την μιση βαλανο αλλα αν το τραβιξω ξεκαλυπτεται πληρως και δεν ξανακατεβαινει.Οταν ομως δεν ειναι σε στιση καλυπτει ολοκληρη την βαλανο.Δεν ξερω τι να συμπερανω εχω μπερδευτει και ειμαι λιγο αγχωμενος γιατι θελω να αποφυγω την περιπτωση του χειρουργιου καθως δεν εχω καθολου καλες αναμνησεις απο μικρος. Παρακαλω πειτε μου την γνωμη σας. Πήγαινε στο θέμα: ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΦΙΜΩΣΗΣ
Μήνυμα στις 15/6/2017 στις 12:08 @Μηχανήματα
Γεια σας μαγκες.Ειμαι 17 χρονων και αποφασισα με τους γονεις μου να παω να βγαλω διπλωμα για 50cc μηχανακι για να παω για κανενα μπανιο τωρα το καλοκαιρι και στα φροντιστηρια μου καθως ετοιμαζομαι για πανελελε.Ας μπω ομως στο θεμα.Το προβλημα μου ειναι το μηχανακι.Εχουμε ενα στρογγυλοφαναρο 50αρι το οποιο ειναι του πατερα μου και το εχει πανω απο 35 χρονια και ειναι σε εξερετικη κατασταση.Επειδη λοιπον το αγαπαει πολυ το παπι,δεν θελει να του αλλαξουμε μοτερ γιατι ο μαμισιος ο κινητηρας ειναι τελειος και γιατι λεει πως θελει να το κρατησει οσο πιο μαμισιο γινεται,και φυσικα γιατι αν με καταλαβει η μπατσαρια οτι οδηγω μηχανακι 110cc με διπλωμα για 50cc την εχω.... Αυτο που θελω λοιπον ειναι να μου πειτε με ποιον τροπο μπορω να βελτιωσω το μηχανακι μου για να παει πιο γρηγορα,χωρις να χρειαστει να αλλαξω μοτερ. Να σημειωσω οτι το μηχανακι φοραει καινουργιο καρμπιρατερ απο honda μηχανακι 125cc,και οτι στο παρελθον ο πατερας μου το ειχε ανεβασει απο 50cc se 72cc. Ευχαριστω. Πήγαινε στο θέμα: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΑΠΙΟΥ |