Μήνυμα στις 16/6/2017 στις 19:02 @Sex
Μ αρέσει και σαν άνθρωπος έχει πολλά καλά. Αλλιώς δεν θα το συζητάγαμε καν τώρα... Και δεν έχω πρόβλημα να το κάνω που και που αν για αυτόν είναι τόσο σημαντικό. Αλλά, όχι συνέχεια και να γίνει καμιά φορά και κανονικα΄ Πήγαινε στο θέμα: Νέο αγόρι, πρόβλημα στο σεξ
Μήνυμα στις 16/6/2017 στις 18:38 @Sex
Για εγκυμοσύνη δεν ανησυχώ. Μέσα μου τελειώνει, αλλά έτσι κι αλλιώς με το που τελειώνουμε πάω τουαλέτα, δεν αντέχω. τον ρωτούσα σήμερα σε μυνήματα το γιατι.... , καιμ μου είπε ότι τον φτιάχνει το ότι πονάω όταν το κάνουμε αυτό και πως του αρέσει το ότι το έκανα πρώτη φορά μαζί του Πήγαινε στο θέμα: Νέο αγόρι, πρόβλημα στο σεξ
Μήνυμα στις 16/6/2017 στις 13:06 @Sex
Συγγνώμη, ίσως δεν είπα κάτι καλά. Δεν είμαι παρθένα Πήγαινε στο θέμα: Νέο αγόρι, πρόβλημα στο σεξ
Μήνυμα στις 16/6/2017 στις 13:03 @Sex
17 είμαι. Είχα μία σχέση πριν. Και χτες που ξαναβρεθήκαμε, έγινε το ίδιο. Το θέμα είναι ότι στην κουβέντα συμφωνεί πάντα, κι όταν έρχεται η ώρα, πάλι κατευθύνεται προς τα εκει. Είναι δυνατόν να μην θέλει καθόλου να το κάνουμε κανονικά; Του πα ότι δεν μπορώ άλλο έτσι, 3 φορές σε μια βδομάδα είναι υπερβολικό. Προφυλάξεις δεν χρησιμοποίησε, και μου κάνει εντύπωση πως και δεν σιχένεται. Πήγαινε στο θέμα: Νέο αγόρι, πρόβλημα στο σεξ
Μήνυμα στις 14/6/2017 στις 11:10 @Sex
Δεν ξέρω αν έπρεπε να πάει στις σχέσεις το θέμα, αλλά... το έβαλα εδώ , αφού το μεγαλύτερο πρόβλημα ειναι στο σεξ. Γνώρισα ένα αγόρι που μου άρεσε πάρα πολύ. Το πρόβλημα είναι από την πρώτη φορά που βγήκαμε. Μετά, με πήγε σπίτι του και ...το κάναμε. Είχα λίγο ζαλιστεί (λίγο όμως) από ποτό. Το θέμα είναι ότι το σεξ έγινε από πίσω. Η εμπειρία ήταν απίστευτα κακή. Δεν το είχα ξανακάνει. Και άβολα ένιωσα και πολύ πόνο και με το που τελείωσε έτρεξα στην τουαλέτα. Μετά είχα νιώσει πολύ άσχημα του 'πα πως προχωρησαμε πολύ νωρίς, και αυτός ήταν πολύ τρυφερός μαζί μου. Μου ΄πε πως ΄πρεπε να τον είχα σταματήσει, αφού δεν μου άρεσε. Την επόμενη φορά που βγήκαμε, έγινε πάλι το ίδιο το βράδυ. Και σωματικά δε νιώθω άνετα και από την άλλη το βρίσκω εξευτελιστικό. Πως να του ανοίξω κουβέντα ότι δεν θέλω αυτό να γίνεται; Δεν έπρεπε να το είχε καταλάβει από τη πρώτη φορά; Και δεν είναι παράλογο να μην μου το έχει κάνει κανονικά ακόμα; Πήγαινε στο θέμα: Νέο αγόρι, πρόβλημα στο σεξ |