Μήνυμα στις 13/6/2017 στις 19:16 @Sex
αγαπητη μου μαρια το προβλημα εχει μια λυση οπως το κοβω εσυ πανε στο super market παρε ενα ανανα ξεφλουδισε τον και χωστο μεσα στο .... μονο ετσι θα λυθει το προβλημα σου τοχω δοκιμασει και γω μην ανχωνεσαι Πήγαινε στο θέμα: σεξξ βοηθεια πλιζζζ
Μήνυμα στις 13/6/2017 στις 19:11 @Sex
αγαπητη φιλη φιλε δε ξερω τι εισαι οταν παιρνεις πιπα δε ξεπαρθενιαζεσαι για να ξεπαρθενιαστεις πρεπει να στο χωσει στο μουνι just saying...
Πήγαινε στο θέμα: Θεωρισε Παρθενα;
Μήνυμα στις 13/6/2017 στις 19:09 @Sex
καθε φορα που η μαμα μου παει για ψωνια και παιρνει αυτα τα κιτρινα μακρουλα πραγματα και γενικως καθε ειδους μεγαλο φρουτο βλεποντας τα μου ερχεται μια ορεξη να τα παρω και να "παιξω" μαζι τους.. Καμια βοηθεια; Ειμαι αντρας και στρειτ(νομιζω) καθως ειχα σχεσεις στο παρελθον αλλα τον τελευταιο καιρο (1-2 χρονια) δεν γινεται και σχεδον τιποτα Ευχαριστω! Πήγαινε στο θέμα: καυλωνω με μπανανες
Μήνυμα στις 12/6/2017 στις 23:31 @Sex
Το να αργείς να χύνεις είναι πλεονέκτημα και συνήθως αρέσει και στις γυναίκες. Τώρα το να μη χύνεις καθόλου είναι περίεργο και θα σου πρότεινα να κοιτάξεις γιατρό, ειδικά αφού είσαι στα 16 σου όπως λες.
Πήγαινε στο θέμα: Πόση ώρα περνάει να χύσω;
Μήνυμα στις 12/6/2017 στις 23:23 @Sex
Κατά την γνώμη μου είναι bi εφόσον έχει και κοπέλα όπως προείπες, εγώ θα σε συμβούλευα φιλικά αφού και εσύ είσαι bi όπως είπες να κάνεις ένα παιχνιδάκι μαζί του και που ξέρεις μπορεί να σου βγει και σε καλό! ;)
Πήγαινε στο θέμα: Παιχνίδια με φίλο |