Μήνυμα στις 24/8/2017 στις 15:16 @Sex
Αν πεις μια δυο φορές ψέματα δεν πειράζει αλλά να μην το κάνεις και συνήθεια.εγω θα σου έλεγα να κάνεις μια συζήτηση μαζί τους και να το ρίξεις πιο πολύ στο συναίσθημα και κυρίως στην μητέρα σου γιατί εσείς οι γυναίκες είστε πιο συναισθηματικές (συνήθως).Καν τους να καταλάβουν με ήρεμο τρόπο και όχι με φωνές ότι το θες πραγματικά και ότι δεν μπορούν να παν κόντρα στην ευτυχία σου.πες τους και ότι άλλο θεωρείς εσύ καλό να τους πεις για να αλλάξουν γνωμη.Ελπιζω να σε βοήθησα!!
Πήγαινε στο θέμα: Γονεις εμπόδιο σε σχεση:/
Μήνυμα στις 7/8/2017 στις 16:50 @Sex
Γεια σου φίλε μου.θα προσπαθήσω να σου απαντήσω στο ερώτημα σου.στο βασικό ερώτημα δεν μπορώ ακόμη να απαντήσω.πρωτα πρέπει να μου πεις κάποιες πληροφορίες (από τότε που σταματήσατε το σεξ είχε καμία σχέση με κοπελα ?)λοιπόν τώρα θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω.αρχικα καλό θα ήταν να σταματήσεις την ασχημη συμπεριφορά και τις υστεριες και να του φέρεσαι καλά.επισης παιξτο λίγο αδιάφορος πχ πες ότι δεν σου αρέσει πια (οχι στα ξεκαρφωτα αν το φέρει η κουβέντα) η καλυτερα μην του το πεις άσε να το δείξουν οι πράξεις που θα κάνεις για να το παίξεις αδιάφορος.και μετα θα δεις τις κινήσεις του.φερσου του σαν ένας καλός φίλος για ένα διάστημα χωρίς υστεριες .αν είναι γκέι και σε θέλει πιστεύω θα πιάσει το κολπο.περιμενω να μου πεις για το αν είχε κοπέλα το διάστημα αυτό και θα απαντήσω στο βασικο ερώτημα σου.
Πήγαινε στο θέμα: Gay, στρειτ ή καταπιεσμενος ομοφυλόφιλος?
Μήνυμα στις 26/7/2017 στις 01:21 @Διάφορα
Για να ιδρύσει κάποιος μια επιχείρηση- εταιρεία ποιες πρέπει να ειναι οι ικανότητες του.πρεπει να σπουδάσει κάτι??
Πήγαινε στο θέμα: Επιχείρηση
Μήνυμα στις 10/7/2017 στις 23:50 @Μηχανήματα
Γεια σας μέλη του φτου.θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με ψεύτικο λογαριασμό στο facebook.ειναι παράνομο να φτιάξω ψεύτικο λογαριασμό ?? θα ήθελα να αναφέρω ότι όταν λέω ψεύτικο λογαριασμό ενοω με όνομα ψεύτικο και όχι να μιμιθω άλλον και με φωτογραφία που θα βρω στο google. ΥΓ:δεν ήξερα σε ποιο θέμα να το γράψω και το έβαλα σε αυτό... Πήγαινε στο θέμα: Facebook
Μήνυμα στις 18/6/2017 στις 00:38 @Flame
Τι είναι τα συνειδητά όνειρα? Πήγαινε στο θέμα: Συνειδητά όνειρα
Μήνυμα στις 15/6/2017 στις 22:35 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου Θα ήθελα αν γινόταν να ακουσω και άλλες γνωμες Πήγαινε στο θέμα: Ξενερωτος |