Μήνυμα στις 9/6/2017 στις 18:07 @Sex
παιδια σεβομαι ολες τις αποψεις και σας ευχαριστω παρα πολυ...ρωτησα τον θειο μου που ειναι φαρμακοποιος και δεν το συνιστα σε κοπελα 16 χρονων αυτο το χαπι εφοσον δεν εχω εξπερματωσει μεσα....επισης εδωσα λαθος πληροφορια διοτι η κοπελα μου προερχεται απο περιοδο πριν 3 μερες οποτε τελικα δεν ειναι στις γονιμες....και παλι ομως υπαρχει κινδυνος πολυ μικρος.....ευχαριστω για αλλη μια φορα και παντα με το κρανο σας παιδια...δεν κοιμηθηκα χθες απο το αγχος μην μπω στο βιβλιο guinness.....καλη συνεχειαα... :) Πήγαινε στο θέμα: Φοβος για εγκυμοσυνη
Μήνυμα στις 9/6/2017 στις 01:33 @Sex
Ακου φιλε ειμαι 16 και για να το πω πιο ευγενικα εχω αυνανιστει πολλες φορες ομαδικα με πολλους φιλους μαζι...το θετεις το θεμα λιγο με αγενεια αλλα ας το δεχτουμε...θα ηθελα να σου αναφερω οτι δεν υπαρχει λογος να ντρεπεσαι να το πεις στον φιλο σου....δεν νομιζω πως θα σου πει οχι εκτος και αν εχει καποιο κομπλεξ με το σωμα του και τα γεννετικα του οργανα....ευχαριστω.. Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος και μαλακια
Μήνυμα στις 9/6/2017 στις 01:26 @Sex
Καταρχην γεια στα αγαπητα και σεβαστα μελη του (φτου)....μπαινω αμεσωςς στο θεμα ...ειμαι 16 και σημερα το πρωι εκανα πρωτη φορα σεξ με τη κοπελα μου...το θεμα ειναι οτι ηταν απροοπτο και δεν ειχα μαζι μου το κρανος του καθε αντρα (προφυλακτικα)....και επελεξα να διεισδυσω χωρις προφυλαξεις ....βεβαια το εκανα αργα για να μην εκσπερματωσω ανεπιθυμητα.....και ολα πηγαν μια χαρα αφου εκσπερματωσα χωρις αμφιβολια εκτος κολπου...το θεμα ειναι ομως οτι εχω ακουσει πολλα για προ-σπερματικα υγρα και εκσπερματωσεις χωρις να το καταλαβεις.....και φοβαμαι πολυ...θελω να μου πειτε επειγοντως αν ισχυει αυτο.....αν γινεται να αφησεις εγκυο μια κοπελα χωρις να εκσπερματωσεις εντος του κολπου.....αν γινεται να την αφησεις εγκυο με τα υγρα του πεους....σας ευχαριστω εκ των προτερων.. *Υ.Γ.Η κοπελα μου προερχεται απο περιοδο και ειναι στις γονιμες μερες της... Πήγαινε στο θέμα: Φοβος για εγκυμοσυνη |