Μήνυμα στις 22/7/2017 στις 17:05 @Διάφορα
Γεια σας, Λοιπών το αγόρι που μου αρεσει μου ζήτησε να βγούμε. Αλλά οι γονεις μου θελουν να με εχουν κλεισμενη στο σπιτι και τα γνωστά. Τι να κάνω ωστε να βγω μαζι του χωρις να το καταλάβουν; Καθε απάντηση αποδεκτή πλιζζ βοήθεια Πήγαινε στο θέμα: Οι γονεις μου δεν με αφήνουν
Μήνυμα στις 16/7/2017 στις 11:59 @Διασκέδαση
Μπορεις να βαλεις ψευτικα σκουλαρικια! Ψάξε σε μικρα μαγαζάκια (π.χ. Τουριστικά) και κατι θα βρεις! Ή εκει που κανουν τρυπες μπορεις να βρεις. Παντως αν εισαι αγόρι δεν ειναι πολυ ωραιο 2 τρυπες στο αυτί. Πυστεψε με.
Πήγαινε στο θέμα: piercing (HELP ME)
Μήνυμα στις 15/7/2017 στις 01:01 @Θ. Κλημεντίνη
Με λιγα λογια ΠΑΡΑΤΑ ΤΟΝ. Χαραμιζεις την ωρα σου. Δεν αξιζει, trust me. Βρες ενα αγορι να σε αγαπαει πραγματικά και οχι αφου σε φασωσει να σε παρατησει. Τωρα, αν σου αρεσει ακομα, τι να πω. Και να ξερεις οτι αν κανετε σχεση θα κοιταζει στανταρ και αλλες κοπελες. Ξερω κατι τετοια αγορια και το εχω περασει.
Πήγαινε στο θέμα: friendzone
Μήνυμα στις 13/6/2017 στις 22:41 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Σορρυ που απανταω αργαΑπλά συνέχεισε να της μιλας. Ειναι ντροπαλή, και περιμένει και απο εσένα την πρωτη κινηνση. Στο κατω κατω, αν δεν σε ήθελε, θα νευρίαζε οταν την πειραζες.Όχι, δεν νομίζω να είσαι friendzone, μην ανυσηχεις. Πηγαινε και πες της τι νοιωθεις για αυτην. Μην χανεις και αλλο χρόνο! Θα στην παρει αλλου μεσα απο τα χερια σου! Πήγαινε στο θέμα: Λογια αγαπης
Μήνυμα στις 13/6/2017 στις 13:52 @Διάφορα
Γεια σας μελη του ftou Χθες το βράδυ είχα μια εμπειρία με την μορα, και φοβαμαι να googlαρω τι ειναι. Μηπως εχετε παθει και εσεις κατι τετοιο; Πειτε μου σας παρακαλώ καθε απαντηση αποδεκτη εχω τρομαξειιιιιιι Πήγαινε στο θέμα: Μόρα εμπειριες
Μήνυμα στις 7/6/2017 στις 19:58 @Sex
Για σας, Εχω μια απορία, αν παρεις πιπα θεωρισε παρθενα; Γιατι δεν εχω καταλαβει... Δεν προκειτε να το κανω, just saying... ☺ Πήγαινε στο θέμα: Θεωρισε Παρθενα; |