Μήνυμα στις 28/5/2017 στις 18:21 @Διασκέδαση
Sialove και λεφτα να μην θες να γλιτωσεις δεν ειναι καλο να το κανεις μονη σου αν μενεις σε πολη σιγουρα θα βρεις καποιο μαγαζι που κανει πιρσινκς αν οχι στην περιοχη σου τοτε σε καποια αλλη απλα μην το κανεις μονη σου στο συγκεκριμενο σημειο
Πήγαινε στο θέμα: Piercing
Μήνυμα στις 28/5/2017 στις 18:15 @Sex
γειαα ειμαι 16 και το αγορι μου 22 και ειμαστε μια χαρα δεν υπαρχει το προβλημα ντρεπομαι να κυκλοφωρησω μαζι σου γιατι εισαι πιο μικρη και τα συνιθισμενα κλπ κλπ ... τελος παντων το θεμα ειναι οτι με τα προιγουμενα αγορια που πηγενα και καναμε σεξ δεν υπηρχε το προβλημα δεν μπαινει η δεν χωραει ..πριν το σεξ παντα ξεκιναω με ολους απο τα δαχτυλα για να υγρινει και για να ανοιξει καπως η τρυπα με το αγορι μου τωρα ομως υπαρχει το προβλημα το οτι βαζει μονο 2-3 δαχτυλα και λεει οτι και αυτα με το ζορι μπαινουν και οταν πηγε να βαλει το πεος του μεσα μου δεν εμπαινε με τιποτα και αυτο μου γινεται πρωτη φορα και το προβλημα το εχω εγω το ξερω .. μηπως η τρυπα μ ειναι αρκετα κλειστη και δεν χοραει η το πεος του πολυ χοντρο; δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο πραγματικα πειτε μου κι εσεις κατι γιατι κοντευω να τρελαθωω:/
Πήγαινε στο θέμα: σεξξ βοηθεια πλιζζζ |