Μήνυμα στις 20/5/2017 στις 13:58 @Sex
Γενικότερα υπάρχει η άποψη πως τα αγόρια προτιμούν Το μεγάλο στήθος ντε κ καλά.Όμως δεν είναι ετσι,υπαρχουν καποιοι που το προτιμουν υπαρχουν κ καποιοι που δεν το προτιμουν ιδιαιτερα.Κανενας δεν θα ελεγε οχι σε ενα μεγαλο στηθος.Αλλα απο την στιγμη Που εχεις σχεση κ εχετε ολοκληρωσει και σου δειχνει οτι του αρεσει τοτε δεν υπαρχει λογος να μπαινεις σε τετοιες σκεψεις :) (πιστεψε με σε καταλαβαινω απολυτα)😂
Πήγαινε στο θέμα: Στηθος μεγεθος
Μήνυμα στις 19/5/2017 στις 21:46 @Sex
Εχει ολοκληρωσει λεπτομερειες δεν ξερω δεν φαινεται να εχει κατι.Απλως εγω ανησυχω πολυ δεν ειμαι για τετοια τωρα.Παντως ειμαι σχεδον σιγουρη οτι χρησιμοποιουσε προφυλαξεις.
Πήγαινε στο θέμα: Κατάλληλη ηλικία για sex
Μήνυμα στις 19/5/2017 στις 14:25 @Sex
Σε ευχαριστω παρα πολυ..αλλα οταν εννοουμε ανοιχτες πληγες τι εννοουμε ακριβως πχ ενα δοντι που δεν εχει σφραγιστει κ αποτελει εστια μικροβιων; (ναι..το εχω ακουσει κ αυτο απο γνωστους και μου ακουγεται χαζο για αυτο πηρα την πρωτοβουλια να απευθυνθω σε καποιους πιο εμπειρους απο μενα😂) ενα σπυρι στην γλωσσα; τι ακριβως;.Συγνωμη αν κουραζω με τα μεγαλα κειμενα κ τις χαζες αποριες😂😂
Πήγαινε στο θέμα: Κατάλληλη ηλικία για sex
Μήνυμα στις 19/5/2017 στις 11:11 @Sex
Γεια σας,θελω να κανω μερικες ερωτησεις σχετικα με το σεξ.Αρχικα ποτε ειναι η καταλληλη ηλικια να αρχισει κανεις,(να επισημανω πως εχω σχεση κ εχουμε αρχισει σιγα σιγα καποια προκαταρκτικα.Αρχικα αληθευει πως για να γινει το στοματικο δεν πρεπει να υπαρχουν ανοικτες πληγες στο στομα(τι πληγες δλδ;) Επισης θα ηθελα να μου πειτε καποια tips για να τον ευχαριστησω περισσοτερο.Αυτα προς το παρον ευχαριστω!
Πήγαινε στο θέμα: Κατάλληλη ηλικία για sex |