Μήνυμα στις 2/8/2020 στις 08:25 @Sex
Γεια σας παιδιά, πρόσφατα χρησιμοποίησα ένα δονητή και καθώς τον χρησιμοποιούσα για αρκετή ώρα μπορώ να πω ένιωσα κάτι σαν υγρά να βγαίνουν από τον κολο...είναι φυσιολογικό αυτό για ένα αγόρι?
Πήγαινε στο θέμα: αυτοικανοποιηση
Μήνυμα στις 29/4/2020 στις 16:03 @Sex
Παιδια γεια σας...πρόσφατα προσπάθησα να βάλω ενα αγγουρι στον κολο μου για να δω την αισθηση...μου αρεσε πολύ μπορώ να πω...θα ήθελα να μάθω εσεις τι χρησιμοποιείτε ή τι προτείνετε για αλλο αντικείμενο...ευχαριστω🙂
Πήγαινε στο θέμα: Αγγουρι
Μήνυμα στις 3/4/2019 στις 14:44 @Sex
geia sas ime 18 xronon...kai milaw me ena pedi o opios theli na m kani pipa opos tou ipa oti thelw na dokimasw....alla den kserw distazw kapos alla me kavloni poli na vlepw se tsontes na pernun pipa....ti na kanw?
Πήγαινε στο θέμα: stomatiko
Μήνυμα στις 25/1/2019 στις 01:38 @Sex
Γεια σας, είμαι 18 χρονών και το πέος μου είναι σχετικά μικρό, 14-15cm σε στύση και μικρό πάχος, γύρω στα 2cm. Σκέφτομαι να κάνω επιμήκυνση και η ερώτησή μου είναι από ποια ηλικία και μετά μπορείς να κανεις και ποιες οι επιπτώσεις της; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πήγαινε στο θέμα: Επιμήκυνση
Μήνυμα στις 11/5/2017 στις 14:02 @Sex
paidia prosfata ixa mia sizitisi me ena koritsi kai me rotise poses fores tin mera ton paizw kai tis ipa 3-4...kai mou ipe oti logo tis sixnis ekspermatosis sto mellon kata tin diarkia sexualikis praksis tha telionis grigora....isxii afto??
Πήγαινε στο θέμα: ekspermatosi
Μήνυμα στις 11/5/2017 στις 00:22 @Sex
pedia ime 16 xronwn kai klino ta 17 se ligous mines....tn teleftea fwra pou metrisa to peos mou itan 13 cm(prin ena mina)...i aporia mou einai tha mini toso i oxi??to swma mou einai trixoto mporw na pw alla i perioxi tou peous ksrismeni episis ime ligo xontros an epireazi afto....ti pistevete?
Πήγαινε στο θέμα: peos |