Μήνυμα στις 21/6/2017 στις 22:24 @Sex
Σχετικα με το πετσακι, υπαρχει περιπτωση να κοπει κατα τη διαρκεια του αυνανισμου ή του σεξ; Οταν καποιος μεγαλωνει συνηθιζεται να κανει εγχειρηση για το πετσακι; Ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: Εγχείριση
Μήνυμα στις 21/6/2017 στις 22:20 @Sex
Γεια σας Ειμαι 16 και σε στυση ειναι 16.5 και χωρις συστη 10.5 ειναι φυσιολογικο; Για τις γυναικες: θεωρειτε αυτο το μεγεθος μεγαλο; Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος
Μήνυμα στις 21/6/2017 στις 22:15 @Sex
Γεια σας! Θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται να εκσπερματωσεις πιο ευκολα; Ειμαι 16 και εχω αρχισει να αυνανιζομαι εδω και 6 μηνες. Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερμάτωση
Μήνυμα στις 11/6/2017 στις 13:14 @Sex
Γεια Αυτο το προβλημα το εχω κι εγω.. δεν αυνανιζομαι συχνα 1 φορα στις 3μερες αλλα χυνω ελαχιστες φορες η τελευταια ηταν οταν αυνανιζομουνα 30+ λεπτα και εβγαλα 2 σταγονες Ειμαι 16 και αρχισα να αυνανιζομαι φετος .. μηπως υπαρχει καποιο προβλημα? Πήγαινε στο θέμα: Πόση ώρα περνάει να χύσω;
Μήνυμα στις 10/5/2017 στις 15:48 @Sex
Γεια σας! ειμαι 16 χρονων και δεν μου ερχεται συχνα ορεξη για να τον παιξω δλδ μπορει και 1 φορα την εβδομαδα.. ειναι λογικο? Ακουω τους φιλους που λενε για τρεις και 4 φορες την εβδομαδα και ανησυχω οτι εχω καποιο προβλημα.. και οταν τον παιζω δν εκσπερματωνομαι (αρχισα να τον παιζω στα 15). Επισης οταν θες να κάνεις φαση ειναι απαραίτητο να βαζεις δαχτυλακι? Ευχαριστω πολυ Πήγαινε στο θέμα: Δεν έχω όρεξη να αυνανιστώ |