Μήνυμα στις 7/5/2017 στις 14:32 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας! Λοιπων ας μπω κατευθειαν στο θεμα για να μην σας κουραζω... Μου αρεσει ενα αγορι τον λενε Κωστα (ασχετο) απο το σχολειο μου... Εδω και λιγο καιρο εχω κουρευτει και ολο μου λεει μεγια το κουρεμα, εχω ωραια μαλια και τετοια γτ του ειχα πει οτι δεν μου αρεσουν τα μαλια μου. Μου αρεσει πολύ αλλα πυστεω πως με εχει βαλει friendzone. Τι κανω? ( Να σημειωθει οτι μου εχει χαϊδεψει τα μαλιά 3-4 φορες και μου εχει ακουμπησει τους ομους 2-3 φορες. Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσει ενα αγορι
Μήνυμα στις 7/5/2017 στις 14:21 @Μηχανήματα
Γεια σας αγαπητα μελη του φτου, Πρωτα απ ολα, σας ευχαριστω που πατησατε πανω για να δειτε το προβλημα μου. Λοιπων.. Απ' οτι καταλαβατε εσπασα το κινητο μου... Τι κανω? Ειναι λιγο ευτιχως αλλα το κινητο το εχω εδω και ενα μηνα και ειναι iphone5. Η ψυχολογια μου ειναι χαλια. Θα μου πεις υπαρχουν και χειροτερα αλλα... Το εσπασα καταλαθος! Αν βαλω προστατευτικη οθονη θα φαινετε το σπασιμο; (Δεν ειναι στην μεση της οθονης στην ακρη ειναι εκει περιπου που ειναι η μπροστινη καμερα) αλλα στεναχωριεμαι πολυ... Βοηθεια παιδες μοιραζω απλοχερα αποδεκτες Πήγαινε στο θέμα: Εσπασα το κινητάκι μου! |