Μήνυμα στις 28/10/2017 στις 04:24 @Sex
Κι εγω το χω παιξει με αλλους 4 αλλα με κρουασαν..3 φορες εχει τυχει.
Πήγαινε στο θέμα: Μπισκοτάκι, Ερωτικό παιχνίδι.
Μήνυμα στις 29/6/2017 στις 03:20 @Sex
Τραβαγα με φιλους απο την πρωτη γυμνασιου.. Τρελες ομαδικες επεφταν και στον στρατο επισης με αλλους φανταρους. Πήγαινε στο θέμα: Ομαδική Μαλακία Ηλικία
Μήνυμα στις 24/6/2017 στις 03:13 @Sex
Κοιτα ειναι πολυ μικρα οποτε μην παρεις καμια πρωτοβουλια γιατι θα ειναι μεγαλη μαλακια..Αλλα τι εννοεις ερχονται και στον πιανουν?Σηκωμενο?
Πήγαινε στο θέμα: Γυμνισμός σε αποδυτηρια
Μήνυμα στις 24/6/2017 στις 01:42 @Sex
Οχι δεν ειπε τιποτα απλα κοιταζε..Καπου 16-17 ημουν οταν εγινε πρωτη φορα αλλα ξανατυχε κ αργοτερα να με δει.
Πήγαινε στο θέμα: Σας εχουν πιασει με σηκωμενο πεος ?
Μήνυμα στις 22/6/2017 στις 01:40 @Sex
Δεν ειπε τπτ κακο..Με πετυχε αργοτερα πολλες φορες να την παιζω και μια φορα με ειδε και στη στιγμη της κορυφωσης(οπου btw αυτα που εβγαλα εκεινη τη φορα δεν τα χα ξαναβγαλει ποτε σε ποσοτητα :P )
Πήγαινε στο θέμα: Σας εχουν πιασει με σηκωμενο πεος ?
Μήνυμα στις 22/6/2017 στις 00:37 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ναι εμενα αρκετες φορες οταν ημουν μικροτερος..Γενικα δεν υπηρχε θεμα με το γυμνο στο σπιτιΠήγαινε στο θέμα: Σας εχουν πιασει με σηκωμενο πεος ?
Μήνυμα στις 4/6/2017 στις 00:32 @Sex
Ναι εχω τραβηξει πολλες φορες με φιλους..Δεν χρειαζεται να κανεις τπτ ιδιαιτερο ζητα του να δειτε καμια τσοντα κ μετα αν γουσταρει τη φαση θα φανει.
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος και μαλακια
Μήνυμα στις 7/5/2017 στις 01:53 @Sex
Ειχα/εχω ακριβως το ιδιο θεμα..Πηγαινα σε δημοσιες τουαλετες για να παιρνω ματι ενω μου αρεσαν οι γυναικες.Με τα πολλα μια φορα αρχισα να αυνανιζομαι ενω πιο διπλα κατουρουσε καποιος ο οποιος εν συνεχεια ανταποκριθηκε και τις παιξαμε μαζι..No big deal,το εχω κανει πολλες φορες απο τοτε κ με αλλους που μαλακιστηκαμε παρεα στις τουαλετες αλλα μονο αυτο σε οτι αφορα να κανω κατι με αντρα.
Πήγαινε στο θέμα: ξένα πέη |