Μήνυμα στις 10/7/2017 στις 02:53 @Sex
Θα χύσεις όταν ερθέις σε οργασμό. Γι αυτό προσπάθησε να έρθεις σε οργασμό. Εάν πάλι έρχεσαι σε οργασμό και δεν μπορεί να χύσεις έχει να κάνει και με την ανάπτυξη και την ωρίμοτητα της περιοχής. Έχω φιλο που είναι 15-16 αλλά δεν χύνει. Δεν είναι κάτι που το καθορίζεις εσύ ο ίδιος. Ελπιζώ να βοήθησα Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω πώς να χύσω
Μήνυμα στις 10/7/2017 στις 02:41 @Sex
Είμαι 15 και πρόκειται άμεσα να κάνω σεξ με το αγόρι μου και γενικά υπάρχει αυτήν η επιθυμία και από τίς δύο πλευρές όμως έχω κάποιους ενδοιασμούς σχετικά με το θέμα ''της μάνας''. Επειδή αργά ή γρήγορα θα ξαναπάω σε γυναικολόγο με τη μητέρα μου φοβάμαι αν ο γοατρος της το πει καο γενικα την αντίδραση της. Μήπως είμαι πολύ μικρή και το πάρει στραβά; Και έαν προχωρήσω θα πρέπει να της το πω από μόνη μου για να κάνω τον επόμενο χρόνο τεστ παπ; Αν το αμελησω για πάνω από 1 χρόνο και το κάνω στα 16-17 μπορεί να συμβεί κάτι η είμαι ακομα μικρή γι αυτό το τεστ; ακόμη και με προφυλάξεις υπάρχει κίνδυνος να πάθω ή να κολλησω κατι;
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ στα 15 και επιπτώσεις ;;;ΣοΣ
Μήνυμα στις 7/5/2017 στις 02:01 @Διάφορα
Πιστευω πως τα σημάδια σε λιγα χρόνια θα φαίνονται ελάχιστα εαν μέσα στα χρόνια νιώθεις τόσο άσχημα και δεν υες να τα βλέπεις και να τα θυμάσαι στη θεση σου θα χτηπουσα τατουάζ προς το παρόν βραχιολια και μεικ απ στις κοκκινιλες αλλά αφού εχεις καιρό να αυτό τραυματιστεις δεν νομιζω πως το μεικ απ θα βοηθήσει καπου
Πήγαινε στο θέμα: Σημαδια απο χαρακωμα2
Μήνυμα στις 7/5/2017 στις 01:54 @Διάφορα
Μάγκες δεν μπόρεσα σημερα να δω αγώνα ΠΑΟΚ ΑΕΚ και καίγομαι πολύ εψαξα να τον δω απο βίντεο αλλά το μονο που υπάρχει είναι φωνιτικη μεταδωση. Ξέρετε αν αύριο παιζει να βρω κάνα βίντεο απ το ματς να δει και τπτ το μάτι μου η με τις φωνές θα μείνω? Φταίει μήπως το οτι δεν έχει περάσει πολύ ωρα απο τους που έλειξε;
Πήγαινε στο θέμα: Τελικος κυπέλλου |