Μήνυμα στις 2/6/2017 στις 17:19 @Sex
Δεν μπορω να πω με σιγουρια αν μου αρεσε. Υπαρχουν φορες που το σκεφτομαι και καυλωνω και υπαρχουν φορες που ντρεπομαι. Παντως δεν εχω ξαναπαει απο τοτε. Πήγαινε στο θέμα: ξένα πέη
Μήνυμα στις 22/5/2017 στις 16:52 @Sex
Καλησπερα και παλι. Απο το σχολιο του Κωστα και μετα αποφασισα να χαλαρωσω. Αρχισα να πηγαινω πιο συχνα στις τουαλετες αλλα δεν υπηρχε ανταποκριση απο καποιον.Πριν λιγες μερες πηγα ξανα. Λιγη ωρα μετα που μπηκα ηρθε ενας τυπος γυρω στα 30. Οταν καταλαβε οτι ημουν καυλωμενος ηρθε διπλα μου και περιμενε να τον πιασω. Το πεος του ηταν αρκετα μεγαλυτερο απο το δικο μου. Αρχισα να του τον παιζω και αυτος μου επιασε το κεφαλι και με τραβηξε εκει κατω. Εγω ενω δεν ειχα σκεφτει οτι θελω κατι τετοιο, για καποιο λογο δεν μπορουσα να αντισταθω. Το εβαλα μεσα στο στομα μου και δε με αφησε να το βγαλω μεχρι που τελειωσε. Τρομαξα τοσο πολυ που εφυγα τρεχοντας και κοιταζοντας πισω μηπως με ακολουθει. Μεσα σε μια στιγμη αλλαξε ολη η ζωη μου.
Πήγαινε στο θέμα: ξένα πέη
Μήνυμα στις 6/5/2017 στις 16:41 @Sex
Γεια σας παιδια! ειμαι καινουργιος εδω και θελω να σας πω το προβλημα μου. ειμαι 21 χρονων και ειμαι ερωτευμενος με μια κοπελα (δεν ειμαστε μαζι). παρολα αυτα μερικες φορες μου αρεσει να βλεπω γυμνους ανδρες. πχ στα αποδυτηρια και τωρα τελευταια πηγαινω στις τουαλετες που κατουρας ορθιος και βλεπω τους διπλανους μου. δε νιωθω γκει, αλλα καμια φορα καυλωνω οταν εχουν μεγαλα εργαλεια. τι πιστευετε; εχει τυχει σε κανεναν αλλο κατι παρομοιο; θενξ
Πήγαινε στο θέμα: ξένα πέη |