Μήνυμα στις 8/6/2017 στις 14:57 @Διάφορα
εναν ανθρωπο τον κανει ευτυχισμενο να βοηθαει τους διπλα του να τον αγαπανε και να αγαπαει να κανει τους ανθρωπιυς α χαμογελανε να ξερει να συγχωρει να εχει κατανοοηση να σεβεται και να τον σεβονται να δεχεται τους αλλους ετσι οπως ειναι και οχι οπως θα ηθελε αυτος να ειναι
Πήγαινε στο θέμα: τι κανει ευτυχισμενο εναν ανθρωπο
Μήνυμα στις 15/5/2017 στις 14:21 @Διάφορα
γινεας εννουν συνηθως οταν λενε ενηλικος
Πήγαινε στο θέμα: Ανήλικοι σε ξενοδοχίο
Μήνυμα στις 13/5/2017 στις 01:13 @Διάφορα
πρεπει να συνοδευεστε απο ενηλικους για να μεινετε σε ξενοδοχειο μονοι σας δεν γινετε
Πήγαινε στο θέμα: Ανήλικοι σε ξενοδοχίο
Μήνυμα στις 12/5/2017 στις 13:41 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου η χρηση ηλεκτρονικου τσοιγαρου θα εχει ως αποτελεσμα να αλλαξει η λειτουργια των πνευμονων σε κυταρικο επιπεδο για το δευτερο δε το γνωριζω ελπιζω να σε βοηθησα παντωςΠήγαινε στο θέμα: ηλεκτρονικο τσιγαρο-εξετασεις αιματος
Μήνυμα στις 11/5/2017 στις 13:58 @Διάφορα
αν αισθανεσαι οτοι δε το θες πραγματικα μην ασχοληθεις με αυτο ασχολησου με κατι αλλο που πιστευεις οτι σου ταιριαζει με τι αλλο θα ηθελες να ασχοληθεις εκτος απο αυτο?
Πήγαινε στο θέμα: ΣΣΑΣ
Μήνυμα στις 10/5/2017 στις 00:31 @Διάφορα
ο πατερας μου εβγαλε την ΣΑΣ οικονομικου οπου μπορω να βοθησω θα το κανω
Πήγαινε στο θέμα: ΣΣΑΣ
Μήνυμα στις 9/5/2017 στις 14:15 @Διάφορα
πηρε το ξυπελλο ο ΠΑΟΚ φιλε
Πήγαινε στο θέμα: Τελικος κυπέλλου
Μήνυμα στις 7/5/2017 στις 14:38 @Θ. Κλημεντίνη
πλησιασε τον και μιλησε του για τα συναισθηματα σου ιτι σου αρεσει να πατε καμια βολτα εε αυτα ελπιζω να σε βοηθησα
Πήγαινε στο θέμα: Μου αρεσει ενα αγορι
Μήνυμα στις 7/5/2017 στις 00:24 @Διάφορα
να εισαι καλα ναι σε καταλαβαινω απολυτα φιλε μου λογικο ειναι προσπαθησε ομως να συγκρατηθεις και να δεις οτι θα τα καταφερεις στο τελος
Πήγαινε στο θέμα: Πανελλήνιες 2017
Μήνυμα στις 4/5/2017 στις 21:50 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:κοιτα καή επιτυχια καταρχας προσπαθησε α διαβαζεις τοο οσο αισθανεσαι να τα ξερεις τελεια να μην παραλειπεις τιποτα ετσι ωστε να εχεις πολλες πιθανοτητες να τα πας καλα οι υπερβολες δε χρειαζονται αν αισθανεσαι οτι σε βοηθανε οι 4- ωρες διαβασε τοσο μην αγχωνεσαι για τιποταΠήγαινε στο θέμα: Πανελλήνιες 2017 |