Μήνυμα στις 23/3/2018 στις 11:11 @Θ. Κλημεντίνη
οχι ακομα ψυχρη ειναι .... το βραδυ οπως ειπα με αποκαλουσε "ομορφο αγορι " και με κοιτουσε στα ματια οποτε δεν νομιζω να με βλεπει και τοσο φιλικα . επισης συγγνωμη που αργησα να απαντησω
Πήγαινε στο θέμα: δεν καταλαβαινω αν με θελει
Μήνυμα στις 11/3/2018 στις 06:29 @Θ. Κλημεντίνη
καλησπερα παιδια θα μπω κατευθειαν στο ψητο γιατι πραγαμτικα με εχει κουρασει αυτο το θεμα και χρειαζομαι την βοηθεια σας. εδω και πολυ καιρο ειμαι ερωτευμενος με μια κοπελα. πριν 4 μερες λοπον πηγαμε τριημερη με το σχολειο.την πρωτη μερα λοιπον μιλουσαμε αρκετα την εβγαζα φωτογραφιες οπου ηθελε και ειχαμε πολυ καλες σχεσεις. την 2η μερα πηγαμε για καφε και περασαμε υπεροχα. μιλουσαμε πολυ λεγαμε αστεια κτλπ. το βραδυ ηρθε στο δωματιο μου να παιξουμε χαρτια με τις φιλες της . ε λοιπον εκεινο το βραδυ ηταν απο τα καλυτερα μου . κοιταζομασταν στα ματια , με φωναζε " ομορφο αγορι " (η κατι τετοιο δεν πολυθυμαμαι ) και κοιταζομασταν συχνα . οταν εφυγε ρωτησα μια φιλη της αν θα ξαναερθει και μου εστειλε μηνυμα ! δεν εχω ιδεα πως με ακουσε. τελος παντων η βραδια κυλησε πολυ ομορφα. την επομενη μερα αλλος ανθρωπος . δεν μιλησαμε σχεδον καθολου και οταν πηγα να της πω αυτα που ενιωθα φανηκε διστακτικη στην προταση ¨ελα να σου πω κατι " και ετσι το αφησα . ξερει οτι την θελω . ακουσα την φιλη της να λεει "του ειπες οχι; " και μετα απο λιγο " σε γουσταρει " στο λεοφωρειο μιλουσε με ολους εκτος απο εμενα. δυο λεξεις ανταλλαξαμε τις οποιες ειπα εγω . πραγματικα δεν ξερω τι θελει. πειτε μου και εσεις την γνωμη σας και συγγνωμη αν κουρασα !
Πήγαινε στο θέμα: δεν καταλαβαινω αν με θελει
Μήνυμα στις 25/5/2017 στις 23:15 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:file eimai akrivos stin idia katastasi . AKRIVOS OMOS . ego tha kano to eksis . den tha tin afiso . tha prospathiso oso boro gia na thn kerdiso . tha su protiena na kaneis kai esy to idio . pata mia apodekti an se voithisa :)Πήγαινε στο θέμα: Ολα οδηγουν εκει
Μήνυμα στις 17/5/2017 στις 16:55 @Θ. Κλημεντίνη
καλησπερα παιδια μου αρεσει μια κοπελα απο το σχολειο με την οποια πηγαινα παλια εργαστηρι μελετης. δυστιχως ομως εφυγε απο εκει . τελος παντως αυτη τοτε με γουσταρε απο οτι εχω καταλαβει και μου εχουν πει αλλα εγω σαν μαλακας δεν της εδινα σημασια γτ δν μου αρεσε τοτε . τωρα τα εχει με ενα παιδι απο την ταξη μου . που ειναι το προβλημα ? ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ . δν ξερω τι παιζει αλλα απο τοτε που τα εφτιαξε μαζι του μου αρεσει παρα πολυ. τωρα δεν ξερω τι να κανω . να της πω ολα αυτα που αισθανομαι η να τα κρατησω μεσα μου ? απο την μια σκεφτομαι πως υπαρχει περιπτωση να ειμαστε μαζι αφου με γουσταρε παλια αλλα απο την αλλη φοβαμαι μηπως δεν θα της αρεσουν αυτα που θα της πω και δεν μου ξαναμιλησει . δεν ξερω τι να κανω ειμαι αρκετα μπερδεμενος και χρειαζομαι την βοηθεια σας
Πήγαινε στο θέμα: μου αρεσει μια κοπελα που της αρεσα παλια
Μήνυμα στις 6/5/2017 στις 00:45 @Θ. Κλημεντίνη
isos na ths peis oti ta oikonomika su arxizoun na xeirotereyoyn kai pos xreiazese voitheia . Πήγαινε στο θέμα: Σχέση και Χρήματα - Πάντα πληρώνω εγώ
Μήνυμα στις 4/5/2017 στις 21:21 @Θ. Κλημεντίνη
kanneis? Πήγαινε στο θέμα: θελω να βγω με μια κοπελα αλλα ντρεπομαι
Μήνυμα στις 3/5/2017 στις 00:45 @Θ. Κλημεντίνη
καλησπερα παιδια ειμαι 15 χρονων και θελω να βγω εξω με μια κοπελα απο το σχολειο μου . Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν αυτη θελει να βγουμε και ντρεπομαι πααααααααααααααααααααααρα πολυ να της ζητησω να βγουμε :( Συν οτι δεν ειμαι και αυτα τα ''δημοφιλης'' παιδια στο σχολειο με τα οποια κανει παρεα αυτη . Ενας λογος για τον οποιο ντρεπομαι ειναι ο σχολιασμος. Αν μου πει οχι? Αν δεν θελει και αρχισει να με συζηταει με τα αλλα τα παιδια? θα ντραπω ακομα περισσοτερο . δεν ξερω ααν με θελει γτ ειμαι και διαφορετικος απο τους αλλους εμφανισιακα δλδ εχω μακρυ μαλλι ενω οι αλλοι εχουν κοντο . καταλαβατε τι θελω να πω ...
Πήγαινε στο θέμα: θελω να βγω με μια κοπελα αλλα ντρεπομαι |