Μήνυμα στις 8/5/2017 στις 17:38 @Sex
θα ηθελα να μου απαντησετε αν μπορειτε
Πήγαινε στο θέμα: Στηθος μεγεθος
Μήνυμα στις 8/5/2017 στις 17:20 @Sex
Καποιες φορες τα προσπερματικα υγρα περιεχουν και σπερμα...και υπαρχει και περιπτωση, μικρη βεβαια να μεινεις εγκυος γιατι η ποσοτητα σπερματοζωαριων που περιεχεται στα προσπερματικα ειναι πολυ μικρη. Οχι δεν χρειαζεται βαθια διεισδυση για να μεινεις εγκυος...εαν χυσει ο αλλος μεσα σου και εισαι λιγες μερες πριν τις γονιμες ημερες σου ή στις γονιμες ημερες σου ειναι πολυ πιθανον να μεινεις εγκυος! Επισης μην αγχωνεσαι δεν υπαρχει περιπτωση να εισαι εγκυος...και να ξερεις πως οσο αγχωνεσαι τοσο πιο πολυ θα αργει να σου ερθει η περιοδος (αυτο επαθα εγω πριν κατι μηνες και νομιζα οτι ειχα μεινει εγκυος)...Καταρχην ησουν μακρια απο τις γονιμες ημερες σου, δεν εχυσε μεσα σου ειναι απιθανο να εισαι εγκυος. Οτι αλλη απορια αν εχεις ρωτα με...τους 3 τελευταιους μηνες εμαθα αρκετα περι αυτου του θεματος.Ελπιζω να σε βοηθησα...
Πήγαινε στο θέμα: Πιθανότητα εγκυμοσύνης
Μήνυμα στις 8/5/2017 στις 16:59 @Sex
Αν και λιγο αργα θα σου δωσω μια συμβουλη....Μην κανεις κατι εαν δεν νιωθεις ετοιμη...εαν ησουν ετοιμη και το ηθελες πιστευω πως θα το εκανες...Δεν ειναι κατι που θελει ντροπη εαν γνωριζεσαι καλα με τον αλλον. Επισης απεφυγε να εχεις πολλους ερωτικους συντροφους...και πριν κανεις κατι με καποιον γνωρισε τον καλα...
Πήγαινε στο θέμα: νομιζω οτι τον εχω ξενερωσει τα να κανω
Μήνυμα στις 8/5/2017 στις 16:54 @Sex
Εχω σχεση εδω και ενα χρονο με το αγορι μου...εχουμε ολοκληρωσει την σχεση μας αλλα το προβλημα ειναι πως το στηθος μου ειναι μικρο...δεν ειναι οτι δεν εχω καθολου στηθος...εχω...το θεμα ειναι οτι δεν ξερω εαν αυτο αρεσει στο αγορι μου...καθε ημερα παει εκει το χερι του και με χαϊδευει αλλα δεν ξερω νιωθω μειονεκτικα...να τον ρωτησω εαν τον ικανοποιει το μεγεθος ή θα τον κανω να ξενερωσει;....(Και το θεμα ειναι οτι βλεπει και anime ακομη και τωρα που μεγαλωσε...Ειναι κινουμενα σχεδια και ολοι οι γυναικειοι χαρακτηρες ειναι με μεγαλο στηθος...)Με αγαπαει πολυ το αγορι μου και μου συμπεριφερεται αψογα...υπαρχει περιπτωση να με αφησει για αυτο τον λογο;
Πήγαινε στο θέμα: Στηθος μεγεθος
Μήνυμα στις 30/4/2017 στις 23:36 @Sex
θα ηθελα συντομα μια απαντηση...σας παρακαλω
Πήγαινε στο θέμα: Πιθανοτητα εγκυμοσυνης
Μήνυμα στις 30/4/2017 στις 23:27 @Sex
Γεια σας με το αγορι μιυ στις 4 Φεβρουαριου καναμε για πρωτη φορα ερωτα...ηταν η ορωτη φορα και των δυο μας. Καναμε ερωτα για πεντε λεπτα και μετα ακουστηκε ενα τακ και εσπασε το προφυλακτικοκαι σταμτησε κατευθειαν, γυρισα σπιτι μετα ειχα παρα ποκυ λιγο αιμα (ισως γιατι γταν η πρωτη μου φορα) και την επομενη ημερα ακονη λιγο..Το θεμα ειναι οτι η περιοδος μου ειχε καθυστερηση 5 ημερες αλλα μετα μου ηρθε φυσιολογικα...και τον επομενο μηνα καθυστερησε μια εβδομαδα αλλα και παλι μετα οταν ηρθε ηταν ολα φυσιολογικα...τωρα περιμενω να ερθει η περιοδος μου...υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης;
Πήγαινε στο θέμα: Πιθανοτητα εγκυμοσυνης |