Μήνυμα στις 9/6/2017 στις 01:27 @Sex
έχω τραβήξει με τον ξάδερφό μου, σε ηλικία 15 ετών. Δεν του είπα τίποτα, απλά βάλαμε να δούμε μια τσόντα, καυλώσαμε και αρχίσαμε να τις παίζουμε. τόσο απλά. δεν είναι τίποτα περίεργο ούτε νομίζω πως θα σου πει όχι. Φυσικά και τον παίζω κάθε μέρα Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος και μαλακια
Μήνυμα στις 30/4/2017 στις 12:37 @Sex
Κι εγώ τον παίζω κάθε μέρα, 1-2 φορές. Τις πιο πολλές φορές ξαπλωμένος, έτσι το απολαμβάνω καλύτερα. Μου αρέσει πολύ να σταματάω το χύσιμο και να το καθυστερώ για ώρες. Όταν φτάνω να μην αντέχω άλλο, τα πετάω και συνήθως βγαίνουν πολλά και φεύγουν μακριά.
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμός ξύρισμα και μέγεθος
Μήνυμα στις 30/4/2017 στις 12:35 @Sex
1) η χούφτα συνήθως γεμίζει (ειδικά αν είναι η πρώτη της μέρας) 2) Τα πρώτα είναι άσπρα, τα υπόλοιπα μες στη μέρα διαφανα 3) Πετάγονται πολύ γενικά τα δικά μου. Αν είμαι ξαπλωμενος χτυπάνε και πρόσωπο ή και τοίχο πολλές φορές 4) Μου αρέσει να το καθυστερώ όσο μπορώ. Έχει τύχει να παίζω 2-3 ώρες και να το σταματάω Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος
Μήνυμα στις 30/4/2017 στις 12:32 @Sex
και ποιος δεν το χει κανει; ωραία εμπειρία !
Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια με φίλους
Μήνυμα στις 30/4/2017 στις 12:31 @Sex
πάνω μου συνήθως ή σε χαρτί. Από ποσότητα αναλόγως το πότε τράβηξα τελευταία και πόση ώρα τον παίζω
Πήγαινε στο θέμα: Εξπερματοση
Μήνυμα στις 30/4/2017 στις 12:30 @Sex
Καλημέρα. Νομίζω ανεξάρτητα από ηλικία, δε σταματάς ποτέ να τραβάς μαλακία. Είτε μόνος είτε με παρέα. Φυσικά αν έχεις και τα κατάλληλα φιλαράκια από διπλα, η μαλακία απογειώνεται και η καύλα φτάνει στα όρια! Κι εγώ γουστάρω πολύ τη μαλακία και όποτε βρεθεί ευκαιρία βαράμε ομαδικά με φίλους.
Πήγαινε στο θέμα: Ομαδική Μαλακία Ηλικία |