Μήνυμα στις 25/7/2017 στις 10:31 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου και σενα το οτι σε βλεπει σαν φιλο μπορει πιστεύω να αλλάξει τωρα οσο για το άλλο που δεν θελει σχέση ισως εχει τους λογους της και δεν ειναι έτοιμη η απλα απο επιλογή δεν θελει επίσης της εχεις πει οτι σου αρεσει;Πήγαινε στο θέμα: Κοπελίτσα
Μήνυμα στις 21/7/2017 στις 10:16 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπερα στην παρεα εχω ενα μικρο θεμα μια κοπελα που ειναι φίλη μου μόνο αλλα εχω αρχίσει να κανω σκέψεις για αυτην οχι οτι μου αρεσει τοσο εξωτερικά αλλα λόγω χαραχτηρα κ οτι ειναι γλυκιά και ολα αυτα τελος πάντων δεν μπορω να καταλαβω αν οντως μου αρέσει η απλα ειναι ενας ενθουσιασμός της στιγμής
Πήγαινε στο θέμα: Απλως ενθουσιασμός η κατι παραπανω
Μήνυμα στις 29/4/2017 στις 14:18 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα παιδια πηγαινω β Λυκείου και μου αρεσει μια κοπελα απο την πρώτη εδω και καιρο αλλα ντρεπομουν να την προσεγγησω μια μερα ομως βρεθηκα να μιλαω μαζι της κατι λιγα δλδ και αυτο εγεινε και για 1-2 μερες ακομα μετα της εστειλα στο φβ 2 φορες γεια και για καποιο λογο με μπλοκαρε να αναφέρω οτι απο τα λιγα που μιλισαμε μου φανηκε πολυ καλη και γλυκια και της αρεσε η κουβεντα μαζι μου η εστω ετσι έδειχνε τι μπορει να συνεβει;
Πήγαινε στο θέμα: Περιεργη περιπτωση με κοπελα |