Μήνυμα στις 24/6/2017 στις 12:51 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φιλε και γω το ιδιο προβλημα εχω......το θεμα ειναι το αγχος....αν δεν φυγει το αγχος δεν θα κανεις τιποτα....χάπια δεν υπάρχουν για την περίπτωση σου διοτι το πρόβλημά είναι ψυχολογικό οχι οργανικο...κοιτα λοιπόν να χαλαρώσεις...Πήγαινε στο θέμα: Ανδρολόγος-Σεξολόγος
Μήνυμα στις 8/5/2017 στις 18:16 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν βλεπω τον λογο να νιωθεις μειονεκτικα....για μενα αστο οπως παει μην ανησυχείς αφου σου φερεται άψογα του αρεσει!!!!! Αλλα και να μην του αρεσει θα υπάρχει πανω σου που θα τον τρελαίνει και το προσπερναει αυτο οποτε μην αγχωνεσαι..... χαλαρωσε...Πήγαινε στο θέμα: Στηθος μεγεθος
Μήνυμα στις 4/5/2017 στις 16:59 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μεχρι να πας 18 -19 χρονων εχεις καιρο. Οποτε μην σε αγχωνει. Και να θυμασαι δεν μετραει το μεγεθος αλλα ο τροπος σε μια ερωτικη επαφη.Πήγαινε στο θέμα: Εινα μικρο
Μήνυμα στις 3/5/2017 στις 21:21 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΝ ΠΟΝΑΓΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΤΑΙ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΡΝΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΟΨΤΑ ΤΑ ΠΟΡΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ.Πήγαινε στο θέμα: Σεξουαλική Επαφή
Μήνυμα στις 2/5/2017 στις 16:44 @Διάφορα
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΠΟΣΑ ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΩ??? ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΤΡΑΜΙ. ΕΧΩ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΡΩΜΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.
Πήγαινε στο θέμα: Σολαριουμ
Μήνυμα στις 30/4/2017 στις 01:17 @Κλάψιμο
Παιδια μια ειναι η λυση..... εφόσον εχεις δουλειά στα χερια σου εξηγεις πως δεν αντεχεις αυτο που γινεται και μετακομιζεις....ΠΑΣ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΎ....Μονο ετσι θα σταματήσει η γκρινια
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με πατερα
Μήνυμα στις 30/4/2017 στις 01:11 @Sex
Για μενα αστο οπως παει και βλέπεις.......
Πήγαινε στο θέμα: Γουσταρω τον κολλητό μου
Μήνυμα στις 29/4/2017 στις 12:39 @Sex
Καλα τα λες !!!!1! Μαλλον έτσι θα μαι εγω ....... .Τωρα θα δουμε ποια θα εχει διαθεση να κατσει....
Πήγαινε στο θέμα: Αγχος επιδοσης
Μήνυμα στις 29/4/2017 στις 06:15 @Sex
Μπραβο αυτο ειναι. Ακριβως αυτο παθαινω! Δεν μπορω να παω με οποιαδήποτε! Αυτο εχω.ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ?? Έτσι ειμαι εγω να το πω??? Δεν ξέρω
Πήγαινε στο θέμα: Αγχος επιδοσης
Μήνυμα στις 28/4/2017 στις 22:30 @Sex
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΩΞΩ.......ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΥΡΙΕΥΕΙ
Πήγαινε στο θέμα: Αγχος επιδοσης |