Μήνυμα στις 30/4/2017 στις 13:41 @Sex
Δεν υπαερχει αναλυτικη περιγραφη φιλε :P Απλα ξεκινα αργα με αφρο ξυρισματος και θα καταλαβεις πως πρεπει να ξυριζεσαι... Εγω την πρωτη φορα δεν μπηκα σε φορουμ :P
Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα πέος
Μήνυμα στις 25/4/2017 στις 14:12 @Θ. Κλημεντίνη
Αν στην ζωη σου πορευεσαι με το σκεπτικο οτι εισαι ξενερωτος, τοτε θα εισαι... Ο καλυτερος μας εαυτος βγαινει οταν αφηνουμε στην ακρη τα κομπλεξ μας και τα κολληματα..
Πήγαινε στο θέμα: Δεν έχουμε τι να πούμε
Μήνυμα στις 24/4/2017 στις 23:08 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Μην τρελενεσαι φιλε μου. Το οτι αλλοι φιλοι σου μπορει να εχουν κανει τα παντα στην ηλικια σου αυτο δεν σε κανει κατωτερο η χαζο...Εισαι ακομα πολυ μικρος αλλα αν θες μια συμβουλη, το friendzone το φερνεις μονος σου στον εαυτο σου απο τον τροπο που φερεσαι σε μια κοπελα... Αν της μιλας οπως θα μιλαγες με μια φιλη σου, τοτε εκει θα παει... Φροντιζε απο την αρχη στις κοπελες που σου αρεσουν, με την σταση σου να τους δινεις να καταλαβαινουν τις προθεσεις σου, ετσι ωστε να εχεις μια ειλικρινη απαντηση (αν και κοριτσια της ηλικιας σου εχουν ετοιμες δικαιολογιες για χυλοπιτα οπως "σε βλεπω σαν φιλο" η "δεν ειμαι ετοιμη"). Στην ηλικια σου εκανα και εγω το ιδιο λαθος και ετρωγα friendzone μεχρι που καταλαβα πως πρεπει να χρησιμοποιεις τα ματια και την γλωσσα του σωματος γιατι σε μια γυναικα της αρεσει να την διεκδικεις με τα παντα ειτε αυτο ειναι τα ματια ειτε οι κινησεις σου... Και μην ξεχνας πως οι κοπελες σε τετοιες ηλικιες παιζουν πολυ οποτε να εχεις στο μυαλο σου πως σημερα ειστε και αυριο δεν ειστε. Καλο βολι ;) Πήγαινε στο θέμα: Friendzone
Μήνυμα στις 24/4/2017 στις 22:57 @Θ. Κλημεντίνη
Ο λογος που ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι ταιριαζετε ειναι γιατι ειναι ο πρωτος σου. Επισεις ο λογος που ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι με οσους μπλεκεις δεν σου κανουν ειναι γιατι ηταν ο πρωτος σου. Ο μονος τροπος για να τον ξεχασεις ειναι να αφησεις τον χρονο να κανει την δουλεια του... Πιστεψε με βγηκα και εγω απο σχεση που κρατησε 3 χρονια και ηταν δυσκολο αλλα το ξεπερασα.. Στο κατω κατω γουσταρεις στην ζωη σου να γνωρισεις μονο εναν ανθρωπο;;; Θα φτασεις σε μια ηλικια που θα παρακαλας να ερθεις σε αυτην την ηλικια και τοτε δεν θα μπορεις. Κρατα εμπειριες απο αυτο που περασες και συνεχισε την ζωη σου... Αυτος εχει και ζωη και οικογενεια. Εσυ εισαι η πραγματικη του ρεζερβα... Μπορει τωρα να μην θες να τα ακους αυτα αλλα θα ερθει η στιγμη που θα καταλαβεις οτι εχανες τσαμπα πολυτιμο χρονο απο την ζωη σου... Δωσε πραγματικη ευκαιρια στους επομενους ανθρωπους για να καταλαβεις πως η ζωη δεν σταματαει σε εναν... Καλη επιτυχεια :) Πήγαινε στο θέμα: Σχεση με παντρεμενο
Μήνυμα στις 23/4/2017 στις 10:08 @Sex
Θα χαρω περισσοτερο αν μαθω οτι βοηθησαν οι συμβουλες μου ;)
Πήγαινε στο θέμα: ΕΡΩΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ
Μήνυμα στις 23/4/2017 στις 09:04 @Sex
Βαλε ταπα στο συφονι και ξυρισου με νερο και μετα μαζεψε με το χερι τις τριχες και πετα τις στα σκουπιδια ρε αδερφε. Και για να μην εχεις τετοιο προβλημα να ξυριζεσαι συχνα για να μην βγαζεις πολυ πραγμα :P
Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα
Μήνυμα στις 23/4/2017 στις 09:00 @Sex
Ειναι λογικο να εχεις αγχος απο την στιγμη που δεν το εχεις ξανακανει, οπως ειναι και λογικο να εισαι υγρη με το παραμικρο. Στο κομματι του σεξ καλο ειναι ο πρωτος σου να ειναι αυτος που θα σε σεβαστει και οχι ενα πηδημα και φυγαμε... Περιορισου στα φασωματα να τον γνωρισεις και για τα υπολοιπα υπαρχει χρονος. Να ξερεις πως παντα η πρωτη φορα ειναι αμηχανη γιατι δεν ξερεις πως ειναι, αλλα μπορεις να παρεις μερικες ιδεες για οταν ερθει η ωρα, απο ερωτικες ταινιες. Τουλαχιστον εμενα σαν αγορι οταν ημουν στην ηλικια σου με βοηθησε πολυ αυτο και ημουν καπως προετοιμασενος για την πρωτη φορα. Η ωρα για να φασωθειτε ειναι η ωρα που θα το νιωσετε και οι δυο... Δεν ειναι υποχρεωτικο απο το πρωτο ραντεβου να γινει κατι.. Να προσεχεις γιατι αυτη η ηλικια για κοριτσια ειναι πολυ ευαισθητη. Ελπιζω να πανε ολα καλα :) Πήγαινε στο θέμα: Φάση♡
Μήνυμα στις 23/4/2017 στις 08:51 @Sex
Δεν ειμαι γυναικα να καταλαβω πως νιωθεις αλλα το "δεν θελω να παω ακομα σε γυναικολογο" δεν ειναι σωστο. Η υγεια ειναι πανω απ'ολα και πιστεψε με ακομα και να σου απαντησει καποια γυναικα απο εδω, και παλι πρεπει να πας γυναικολογο να εισαι σιγουρη... Μην αφηνεις τετοια πραγματα στην τυχη..
Πήγαινε στο θέμα: Αιμα
Μήνυμα στις 23/4/2017 στις 08:46 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Με τα κεφαλαία πονεσαν τα ματια μου βασικα αλλα τεσπα.Το προβλημα που αντιμετωπίζεις το αντιμετωπίζουν πολλοι. Συνηθως αποδιδεται στο ανγχος του να εισαι καλος. Δηλαδη το μυαλο σου σκεφτεται περισσοτερο πως θα ικανοποιησει την παρτενερ σου παρα και πως θα ικανοποιηθεις και εσυ. Δηλαδη εγω που την εχω ευκολη την ικανοποιηση μου εχει τυχει καποιες φορες να μην μπορω να τελειωσω και μετα συνειδητοποίησα οτι εφταιγε το αγχος του να την ικανοποιησω επειδη τελειωνε δυσκολα, αλλα μετα μολις την εμαθα, επανηλθα στην κανονικη μου κατασταση... Εγω θα σου προτεινω 2 πραγματα. 1.Δοκιμασε περισσοτερη ωρα προκαταρκτικα 2.Ασε τον εαυτο σου ελευθερο και μην αγχωνεσαι οταν το κανεις με την κοπελα σου. Και το σημαντικοτερο ειναι να δινει οδηγιες ο ενας στον αλλο κατα την διαρκεια του σεξ για να μαθει τα κουμπια ο ενας του αλλου. Καλη επιτυχεια και περιμενω νεα σου σχετικα με το αν επιασε η οχι ;) Πήγαινε στο θέμα: ΕΡΩΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ
Μήνυμα στις 23/4/2017 στις 08:33 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ρε φιλαράκι εγώ στα 13 μου, ο μόνος που του τον έδειχνα ήταν ο παιδίατρός μου. Τεσπα όπως είπε και ο φίλος από πάνω δεν είναι η ηλικία για να σε ανησυχούν αυτά. Πηγαίνετε για κάνα μιλκσεικ και καμιά ταινιούλα και αυτά τα ξανασκέφτεσαι σε 2 χρονάκια πάλι. ;)Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα |