Μήνυμα στις 6/9/2017 στις 15:48 @Θ. Κλημεντίνη
Καθησα το σκέφτηκα και τελικά έχεις δίκιο. Μίλησα και με δικά μου άτομα και μου λένε να μείνω μακριά. Όντως δεν μπορώ να συγχρωρεσω κάτι τέτοιο. Λένε πως μόνο αν υπάρχει κενό στην σχέση χωράει και τρίτο άτομο. Να πω την αλήθεια στους 5 μήνες δεν υπήρχε και κάτι δυνατό ανάμεσα μας και έχει αλλάξει πολύ ως άτομο από τότε αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Σε ευχαριστώ πολύ
Πήγαινε στο θέμα: Πρέπει να γυρίσω σε αυτόν η οχι
Μήνυμα στις 5/9/2017 στις 17:08 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν είχε το θάρρος γτ φοβόταν ότι θα με χάσει. Είναι κάπως μπερδεμένο σχετικά με αυτήν την κοπέλα και της έστειλα μνμ εγώ και κατέληξα να μάθω την αλήθεια. Μου είχε πει ψέμματα αυτός ότι ήταν και καλά ένα φιλι μόνο αλλά κάτι δεν μου στεκόταν καλά και της έστειλα. Εγώ είμαι της άποψης ότι αφού έγινε ήδη κατάλαβε το λάθος του και δεν παίρνει για δεύτερη φορά. Αλήθεια δεν ξέρω τι να κάνω. Δείχνει να μαγαπαει τόσο πολύ αλλά φοβάμαι να του δώσω και άλλη ευκαιρία.
Μήνυμα στις 5/9/2017 στις 15:55 @Θ. Κλημεντίνη
Είμαι με ένα παιδί εδώ και 1.5 χρόνο περίπου. Εχθες εμαθα ότι έγινε κάτι που τα άλλαξε όλα. Έκανε φάση με μια όταν τα ειχαμε 5 μήνες. Έχω πληγωθει πολύ μετά από αυτό. Δεν μου το είπε καν ο ίδιος. Το εμαθα από την κοπέλα που έκανε κάτι. Με αγαπάει πολύ και το ξέρω. Έχει μετανιώσει και το βλέπω. Μου έχει ζητησει πολλές φορές Συγγνώμη αλλά εγώ δεν κάνω πίσω. Του είπα τέλος. Τον αγαπάω αλλά νιώθω ότι μετά από αυτό δεν μπορούμε να ήμαστε ξανά μαζί. Κάνω λάθος; Πρέπει να του δώσω ευκαιρία; (Να προσθέσω ότι δεν έχει δώσει ξανά δικαιώματα) βοηθήστε μεε
Μήνυμα στις 25/7/2017 στις 08:08 @Sex
Γεια σας μέλη του Ftou. Αρχικά να αναφέρω ότι είμαι 16 και κοντεύω τα 17. Αυτόν τον μηνα έχω εγκρίσεις απο τον κολπο. (Λευκα υγρα) τα οποία έχουν μια δυσοσμία και δεν ξέρω σε τι οφείλεται. Να αναφέρω ότι εχω έρθει σε επαφή αλλά πριν 2.5 μήνες με το πρώην αγόρι μου και στην επαφή για κάποιον λόγο είχα πολλά υγρά και δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο μεταξύ τους. Σκέφτομαι λοιπόν να πάω σε έναν γυναικολόγο με την μητέρα μου αλλά ντρέπομαι πολύ μιας και θα είναι η πρώτη φορά που πάω. Υπάρχει περίπτωση να πει κάτι στην μητέρα μου ότι έχω προχωρήσει; Και αν έχετε πάει πείτε μου την όλη διαδικασία που θα ακολουθήσει.
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά σε γυναικολόγο
Μήνυμα στις 22/4/2017 στις 01:41 @Sex
Γειά σου. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αν είναι κοντά στην ηλικία σου η κοπέλα θα μπορούσε να πάει σε έναν γυναικολόγο. Υπάρχει πιθανότητα να είναι και επειδή τώρα άρχισε τις σεξουαλικες επαφές η ακόμα μπορεί να ειναι και μια λοίμωξη πχ κολπίτιδα. Το παθαίνουν πολλές. Άποψη μου είναι πως αν δεν θέλει να πάει σε γυναικολόγο να συνεχίσετε τις επαφές και αν δεις ότι συνεχίζεται αυτό να της προτείνεις να πάει σε γυναικολόγο. Ελπίζω να σε βοήθησα. :)
Πήγαινε στο θέμα: Η κοπελα μου ποναει στο σεξ
Μήνυμα στις 15/4/2017 στις 16:14 @Κλάψιμο
Γειά σας αρχικά. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα θέμα μου και όσοι από εσάς μπορείτε να βοηθήσετε να το λύσω δεκτό. Είμαι 16 χρονών και το αγόρι μου 18. Είμαστε μαζί 1 χρονο και αγαπιόμαστε. Υπάρχει κάτι πολύ δυνατό ανάμεσα μας αλλά οι γονείς μου θέλουν να το διαλύσω. Γύρω στους 5 μηνες το έμαθαν ότι είμαστε μαζί με αυτό το παιδί και από τότε όλο προβλήματα. Δεν με άφηναν ούτε να βγαινω γτ ήξεραν ότι θα τον έβλεπα. Σε τέτοιο σημείο μιλάμε. Σήμερα οι γονείς μου είχαν πάει κάπου και συνάντησαν τον πατέρα του αγοριού μου. Η μάμα μου τον αναγνώρισε γτ είχε δει μια φωτογραφία και ο πατέρας μου είπε πως έχω τελειώσει μαζί του και πως δεν θα τολμήσω καν να τον ξανά δω και όλα αυτά γιατί ο μπαμπάς του είναι από ένα χωριό και είναι κάπως σκουροχρωμος (πιστευω μπορείτε να καταλάβετε τι είδος τον περνάει) Με βάζουν οι γονείς μου να τον χωρίσω με το ζόρι για κόμπλεξ που έχουν. Τον αγαπάω όσο τίποτα και πραγματικά δεν μπορώ να τον αφήσω. Δεν σηκώνουν λόγια και ούτε συζήτηση θέλουν. Είναι κάθετοι. Χρειάζομαι βοήθεια. Δεν ξέρω τι να κάνω πια. Πείτε μου τις γνώμες σας σχετικά με αυτοο
Πήγαινε στο θέμα: Οι γονείς μου είναι εμπόδιο στη σχέση μου |