Μήνυμα στις 17/2/2018 στις 07:12 @Sex
Footballergr Μόνο στην έπαιξε; Μετά κάνατε και κάτι άλλο πχ στοματικό;;
Πήγαινε στο θέμα: Σας την έχει παίξει άλλος?
Μήνυμα στις 25/7/2017 στις 19:33 @Sex
Αν πρόκειται για AIDS https://www.reader.gr/ygeia/nomizeis-oti-eheis-aids-ayti-einai-i-diadikasia-poy-prepei-na-akoloythiseis Αν πρόκειται για κάτι άλλο πάρε τηλ στη γραμματεία εξωτερικών ιατρείων και κλείσε ραντεβού σ ουρολόγο ή γενικό γιατρό (δεν ξέρω αν παθολόγος μπορεί να γράψει τέτοιες εξετάσεις αλλά λογικά θα ξέρει η γραμματεια των εξ. ιατρείων). Πήγαινε στο θέμα: Εξετάσεις για ΣΜΝ - Πως;
Μήνυμα στις 21/6/2017 στις 00:15 @Sex
Καλά κάνεις και ανησυχείς και αγχώνεσαι γράφει ο άλλος, όταν το παιδί λέει ότι πάει να τρελαθεί. Ορισμένοι έχετε πρόβλημα πραγματικά!! Θα καταστρέψετε πολύ κόσμο. Φίλε Gtz11 aids δεν έχεις εφόσον δεν έχει ούτε η γυναίκα με την οποία έκανες σεξ. Σίγουρα αυτά που περιγράφεις ενισχύονται από την κακή ψυχολογία σου και σου βγαίνουν και σωματικά συμπτώματα. Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, αύριο κιόλας κλείσε ένα ραντεβού σε ένα ουρολόγο/ανδρολόγο που είναι και ο καθ' ύλην αρμόδιος και πες του ακριβώς πως έχει η κατάσταση και αυτός θα σου γράψει όλες τις εξετάσεις που πρέπει να κάνεις. Αν δεν έχεις χρήματα να πας σε ιδιώτη κλείσε ένα ραντεβού με το αμκα σου, σε κάποια μονάδα πεδυ (πρώην ικα) ή στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου της περιοχής σου (αρκεί να έχουν ειδικότητα ουρολόγου βέβαια). Μετά αν θέλεις γράψε μας πώς πήγε και τι έγινε. Εφόσον σε επηρεάζει τόσο πολύ αυτό, κάνε αυτό που σου λέω άμεσα για να σου λυθούν όλες οι αμφιβολίες. Είναι πολύ κριμα να χάνεσαι μέσα σε αυτό τον ψυχολογικό κυκεώνα. Πήγαινε στο θέμα: Hiv εχει γινει ο εφιαλτης μου
Μήνυμα στις 20/6/2017 στις 14:11 @Sex
Η ακάποτη κολπική επαφή έγινε το Μάρτιο, οπότε αν είχες κολλήσει κάτι θα είχε γίνει τότε (και θα φαινόταν στην εξέταση). Πέρα απ' αυτό τα συμπτώματα που περιγράφεις είναι άσχετα από τα συμπτώματα του HIV. Επειδή είναι καιρός να απεγκλωβιστείς από αυτή την εμμονή απλώς κάνε τέλη Ιουλίου μία ακόμη εξέταση σε διαφορετικό εργαστήριο, για να απαλλαγείς εντελώς από την ιδέα, Πήγαινε στο θέμα: Hiv εχει γινει ο εφιαλτης μου
Μήνυμα στις 20/6/2017 στις 01:36 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ρε φίλε ειλικρινά τώρα, από τη στιγμή που έκανες εξετάσεις και βγήκαν αρνητικές για ποιο λόγο συνεχίζεις και έχεις αμφιβολίες;; Όλα αυτά που παθαίνεις είναι από ψυχολογικά αίτια. Από τη στιγμή που οι εξετάσεις σου είναι οκ, τότε όλα είναι οκ. Το πολύ πολύ ξανακάνε τις ίδιες εξετάσεις σε διαφορετικό μικροβιολογικό για να σου φύγει η ιδέα.Από εδώ και πέρα μόνο με condom και μια συμβουλή: ΜΗΝ ψάχνεις ποτέ στο google να βρεις τι έχεις βασιζόμενος στη συμπτωματολογία. Θα πέσεις πάνω στις πιο απίθανες ασθένειες και μετα θα σου καρφωθεί στο μυαλό ό,τι πάσχεις από αυτό. Ηρέμησε τώρα και μη χαλάς τη ζωή σου χωρίς λόγο. Πήγαινε στο θέμα: Hiv εχει γινει ο εφιαλτης μου
Μήνυμα στις 19/6/2017 στις 01:22 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ναι θα φύγει το οίδημα μην αγχώνεσαι. Τα ράμματα (εσωτερικά να φανταστώ) θα απορροφηθούν κι αυτά από τον οργανισμό μη βιάζεσαι. Βοηθητικά μπορείς να βάλεις την κρέμα novaquasol A (στην ουσία είναι μια επουλωτική κρέμα με βιταμίνη άλφα) φθηνή και αρκετά αποτελεσματική.Πήγαινε στο θέμα: Οίδημα
Μήνυμα στις 4/6/2017 στις 12:12 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Όχι φίλε μην αγχώνεσαι. Δεν έχεις κάποια επιπλοκή. Την επόμενη φορά που θα δεις το γιατρό ρώτα τον, για να σου φύγει και τυπικά το άγχος.Απλά περιμένεις να επουλωθεί τελείως η περιοχή αφού βγήκαν τα ράμματα. Βάλε και μια επουλωτική κρέμα αν θες για πιο γρήγορο αποτέλεσμα. Η novaquasol A είναι πολύ αποτελεσματική και φθηνή. Κατά τ' άλλα είσαι οκ, μια χαρά. Άσε τις πολλές σκέψεις και απόλαυσε τη ζωή. Πήγαινε στο θέμα: Ράμματα περιτομής
Μήνυμα στις 27/5/2017 στις 23:33 @Sex
Πάντως αν ρίξει κανείς μια ματιά σε όλες τις έρευνες που έχουν γίνει στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια θα δει ότι πάντα ο μέσος όρος κυμαινόταν από 12,2 μέχρι 14,5 cm. Επίσης παίζουν κι άλλα ρόλο πχ η κυρτότητα του πέους. (Αλλιώς ένα πέος που είναι εντελώς ευθύ και αλλιώς ένα που γέρνει πχ προς τα πάνω, το δεύτερο χάνει πόντους στο μέτρημα λόγω της κάμψης) Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος Πεους στην εφηβεια- γκαλοπ
Μήνυμα στις 8/4/2017 στις 12:59 @Sex
Έκανα λογαριασμό στο φόρουμ για να σου απαντήσω. Τυχαία διάβασα το μήνυμα σου και απλά θέλω να σου πω ότι τα κονδυλώματα είναι ένα συχνό ΣΜΝ. Το έχουν πολλοί άνθρωποι (το έχουν και πολλοί γνωστοί σου που δεν το ξέρεις). Δεν είναι κάτι που επηρεάζει τη ζωή και την καθημερινότητά σου. Η συμβουλή η δική μου είναι να γυρίσεις στους ρυθμούς της καθημερινότητας που είχες, να βγαίνεις έξω και γενικώς να ζεις. Τώρα όσον αφορά τα συμπτώματα απλώς συνεχίζεις τη θεραπεία και σε λίγες βδομάδες θα έχουν φύγει. Από εκεί και έπειτα συνεχίζεις να έχει κανονικότατα σεξουαλικές επαφές. Για το κοινωνικό κομμάτι της ζωής σου που έχεις αφήσει δεν χρειάζεται να περιμένεις ούτε μέρα. Σήμερα κιόλας κανόνισε να βγεις. Κάνε ό,τι έκανες και πριν και θα δεις ότι σε λίγες βδομάδες η τωρινή σου ψυχολογική κατάσταση θα είναι μόνο μια κακή ανάμνηση. Πραγματικά όταν είδα το μήνυμά σου, μου ήρθε κεραμίδα. Είναι πάρα πολλά τα άτομα που έχουν κονδυλώματα και δεν ασχολούνται καν με το ζήτημα διότι απλούστατα δεν τους δημιουργεί κανένα θέμα. Φίλε, έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου. Ούτε κατά διάνοια μην τη χαλάς για κάτι το οποίο σε λίγες εβδομάδες δεν θα υπάρχει καν. Πήγαινε στο θέμα: σεξουαλικως μεταδιδομενο νοσημα |