Μήνυμα στις 10/9/2019 στις 19:22 @Sex
Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι έτσι.... Η σχέση προκύπτει δεν πρέπει να πηγαίνεις με το σκεπτικό αυτό γτ μερικές φορές γίνεται το αντίθετο... Απλά δες πως θα εξελιχθεί και αν είστε κομπλέ απλά θα καταλήξετε μαζί. Τελικά τι έγινε; Πήγαινε στο θέμα: Ραντεβου
Μήνυμα στις 6/9/2019 στις 05:00 @Sex
Όπως είπε και ο adamD θα μπορούσες πάντα να συζητήσεις μαζί του, γτ εφόσον είστε κολλητοί (υποθετικά) καλό είναι να μιλήσετε.
Πήγαινε στο θέμα: Νομίζω ο φίλος μου είναι gay
Μήνυμα στις 6/8/2019 στις 21:47 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Παρόμοια περίπτωση περίπου. Βσκ όχι στο γυμναστήριο αλλά σπίτι μου για sleepover με τον κολλητό. Αραζαμε κρεβάτι και μου λέει αν έχω βαρέσει με άλλον μαλάκια του είπα όχι και μετά του πρότεινα αν ήθελε να τραβήξουμε δέχτηκε(φυσικά τις μετρήσαμε και καταλήξαμε να τις έχουμε ίσα) και μετά από λίγο αυτό βάρεσε την δικιά μου και εγώ την δικιά του και μου πήρε και του πήρα πιπα. Αυτά κυρίως αλλά η φάση ήταν γαμησετα ότι πιο καυλωτικο αν και δεν θα ήθελα να συμβεί άμεσαΠήγαινε στο θέμα: Γυμναστήριο
Μήνυμα στις 28/7/2019 στις 16:05 @Θ. Κλημεντίνη
Νιώθω μαλακας. Αρχικά έχω έναν (είχα δεν ξέρω αν θα είναι μετά από την αυριανή κουβέντα που θα έχουμε) κολλητό που έχει φασωθει 3 φορές με μια γκόμενά που γούσταρα 3 χρόνια. Σήμερα του εξήγησα ότι δεν έχω θέμα να κάνει κάτι μαζί της ακόμα και να την πηδηξει απλά σήμερα το βράδυ έγινε ένα περιστατικό που εμένα με έστειλαν κουζίνα και αυτοί ήταν στο σαλόνι. Αν αύριο δεν μου πει τι έγινε και μου πει να μην σε νοιάζει τι να κάνω; νιώθω αρκετά ηλιθιος και τυποτενιος Ηλικίες 18 Πήγαινε στο θέμα: Νιώθω μαλακας
Μήνυμα στις 4/4/2017 στις 21:59 @Θ. Κλημεντίνη
καλησπερα... Ειμαι 16 χρόνων, ολη μου την ζωη ( απο τα 14 μεχρι και τωρα εχω κανει κατι μονο 2 φορες ( οχι σεχ ) και οσες φορες εχω προσπαθησει η μου εχουν κανει κονε παντα μα παντα καταληγω σε friendzone. δεν ξερω τι να κανω πια.. Οποιος εχει χρονο ας μου απαντησει ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: Friendzone |