Μήνυμα στις 4/4/2017 στις 10:16 @Sex
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση chronus η απαντηση σου ειναι πολυ ικανοποιητικη,εχεις σε ολα δικιο.Καταρχην δεν ξερω αν καποιος με ακουμπησε με γυμνα χερια που ειχε τον ιο ειναι δυσκολο να το ξερεις αυτο και μπορει οντως αυτο να εγινε γτ αποκλειω τους αλλους τροπους μεταδοσης που ανεφερες.Επισης η οικογενεια μου ξερει πως εχω αυτο το προβλημα.Ακομη εχω σκεφτει να παω σε ψυχολογο αλλα καθε φορα κανω πισω.Οπως και να εχει σε ευχαριστω για την εμψυχωση!!
Πήγαινε στο θέμα: σεξουαλικως μεταδιδομενο νοσημα
Μήνυμα στις 4/4/2017 στις 00:50 @Sex
Γεια σας με λενε Γρηγορη παρακολουθω παρα πολυυ καιρο αυτο το φορουμ (απο 1η λυκειου) και με εχει βοηθησει σε αρκετα θεματα.Ειμαι 22 ετων φοιτητης στη Θεσσαλονικη μενω μαζι με τη κοπελα μου που εχουμε σχεση 3,5 χρονια και δεν ειμαι καλα ψυχολογικα..Θελω να μοιραστω μαζι σας το θεμα μου πρωτον γιατι ντρεπομαι να το πω ακομα και στον κολλητο μου και για να δω τι θα απαντησετε και αν ειχατε ποτε το ιδιο προβλημα με εμενα και να μ δωσετε καποιες συμβουλες αν εχετε.Τα τελευταια 2 χρονια εχω ενα προβλημα υγειας, για την ακριβεια εχω σεξουαλικως μεταδιδομενο νοσημα που ειναι τα κονδυλωματα (HPV) (για οσους δεν ξερουν μπορουν να ψαξουν στο ιντερνετ).Το θεμα ειναι οτι η κοπελα μ οταν μ πρωτοπαρουσιαστηκε εκανε εξετασεις και δεν ειχε τιποτα (ειναι η πρωτη μου και εγω ο πρωτος της)αυτο ειναι το πιο σοκαριστικο γτ δεν ξερω πως κολλησα αυτο το πραγμα..Δεν εχω παει με αλλη κοπελα εκτος απο αυτη και ουτε αυτη με αλλον. Εξακολουθει να την παρακολουθει ο γυναικολογος της συχνα αν και δεν εχουμε σεξουαλικες επαφες γιατι ακομα και με προφυλαξεις υπαρχει κινδυνος να μεταφερθει ο ιος και δεν θελω να της το μεταφερω.Η δερματολογος μου λεει οτι ειμαι σε καλο σταδιο και υπαρχουν πολυ χειροτερα δηλαδη για ενα διαστημα δεν εβγαζα και τωρα παλι ξανα (σε αυτο το διαστημα καναμε κανονικα σεξ)Τελος παντων απο τοτε που μου παρουσιαστηκε αυτο δεν εχω ορεξη να βγω εξω με τους φιλους μου και να κανω οτι δηποτε Απλα καθομαι σπιτι και παιζω παιχνιδια στο ιντερνετ και βγαινω με τη κοπελα μου και ελαχιστα με τους φιλου μ.Οτι κανω το κανω με το ζορι ειδικα τωρα τελευταια π μ ξανα παρουσιαστηκε το προβλημα γτ νομιζα πως ειχα τελειωσει το ιδιο και η δερματολογος μου.Η κοπελα μου ειναι διπλα μου με στυριζει και προσπαθει να μ ανεβαζει το ηθικο καθημερινα με διαφορους τροπους αλλα δεν ειναι αρκετο για μενα.Δεν ειμαι αισιοδοξος ανθρωπος αυτο ειναι το χειροτερο και φερνω παντα στο μυαλο μου το πιο κακο πραγμα που μπορει να συμβει.Θελω απλα να τελειωνω με αυτο το θεμα και να ξανα γυρισω στους παλιους ρυθμους της ζωης μου!! Θα προτιμουσα ωριμες απαντησεις.Ευχαριστω για τη βοηθεια!! Πήγαινε στο θέμα: σεξουαλικως μεταδιδομενο νοσημα |