Μήνυμα στις 17/7/2017 στις 09:06 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κοπελιά για χαρά! Δεν είναι ο μόνος ο φίλος σου που δεν τελειώνει εύκολα. Το ίδιο και εγώ και πολλοί άλλοι άνδρες. Να ξέρεις δεν είναι πως δεν μας ανάβει η σύντροφός μας but that's the way we are... Καταλαβαίνω ίσως να νομίζεις ότι δεν σε θέλει ή δεν τον ανάβεις αλλά καμία σχέση. Χαλάρωσε και με αυτό τον τρόπο θα χαλαρώσει και ο σύντροφός σου. Μην το κάνεις ζήτημα γιατί τον αγχώνεις απλά περισσότερο στο να χύσει πάρα να το απολαύσετε. Κάποιοι άνθρωποι είναι γρήγοροι και κάποιοι αργοί. Δες το και από την θετική πλευρά. Τελειώνεις σίγουρα πριν τελειώσει αυτός. Ελπίζω να βοήθησα. Πάτησε αποδεκτή απάντηση αν θες.Πήγαινε στο θέμα: Ο φίλος μου αργεί να τελειώσει....
Μήνυμα στις 15/5/2017 στις 08:42 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Όχι φίλε δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Στα 16 μου εγώ πρέπει να τον είχα γύρω στα 16εκ αλλά μεγάλωσε και άλλο και σταμάτησε οριστικά στα 19εκ γύρω στα 23 όταν πήγα. Η ανάπτυξη είναι διαφορετική στον κάθε άνδρα. Εγώ έδωσα ξαφνικά και σε ύψος. Μπορεί να μεγαλώσει και άλλο ή να μείνει σε αυτά τα επίπεδα το πέος σου. Αν σε κάλυψα πάτα αποδεκτή απάντηση σε παρακαλώ.Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με το μέγεθος
Μήνυμα στις 8/5/2017 στις 17:21 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μια χαρά είσαι φίλε. Αν δεν δεις μην πιστεύεις τίποτα. Εμένα σταμάτησε να μεγαλώνει στα 19 εκ όταν έγινε περίπου 23 χρονών.Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος
Μήνυμα στις 19/4/2017 στις 00:16 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μην ανησυχείς φίλε. Τα υγρά της φίλης σου είναι. Συνήθως όταν έχει καιρό να κάνει σεξ και από την μεγάλη ηδονή βγάζουν λίγα παραπάνω υγρά. Πάτα αποδεκτή απάντηση αν θεςΠήγαινε στο θέμα: Άσπρο υγρό κατά τη διάρκεια του σεξ;;!!
Μήνυμα στις 12/4/2017 στις 08:35 @Sex
Το κεφάλι να το έχεις έξω όταν μπεις για να έχεις νησί καλή αίσθηση στο σεξ. Δεν θα πάθει τίποτα
Πήγαινε στο θέμα: Παρθένος
Μήνυμα στις 11/4/2017 στις 14:38 @Sex
Αν μπορείς και κατεβάζεις το πετσάκι και βγαίνει το κεφάλι χωρίς πολύ προσπάθεια είσαι οκ. Εμένα στην αρχή ήταν σφιχτό έχω και μεγάλο κεφάλι. γύρω στα 14 τυχαία το κατέβασα όταν το έτριβα στο κρεβάτι. Μετά σε μαλακίες προσπαθούσα και το κατέβασα μέχρι που χαλάρωσε. Δεν μου έσπασε ποτέ.
Πήγαινε στο θέμα: Παρθένος
Μήνυμα στις 7/4/2017 στις 14:38 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φίλε μου αυτό θα το διαπιστώσεις μόνος σου. Καλύτερα να βγάλεις το κεφάλι έξω και λίπανέ το λίγο αν φοβάσαι. Με σάλιο πχ. Μην φοβάσαι και απόλαυσε το. Πιστεύω όλα θα πάνε καλά! 😉Πήγαινε στο θέμα: Παρθένος
Μήνυμα στις 29/3/2017 στις 08:26 @Sex
Είναι το άγχος αφού όταν τραβάς μαλακία δεν έχεις θέμα. Και εγώ στις πρώτες επαφές είχα σχεδόν πανικό και το έπαθα 2-3 φορές χαχα. Μην μασάς. Λίγο την μαλακία ελάττωσε μην την σταματήσεις.
Πήγαινε στο θέμα: ΣΤΎΣΗ
Μήνυμα στις 29/3/2017 στις 08:21 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κάπου εκεί ήμουν και εγώ δηλ στα 15 μου τον είχα 15-16. Ενήλικος πια σταμάτησε στα 19cm. Μια χαρά είσαι και ανεξάρτητα μεγέθους πιστεύω οι άντρες πρέπει να αγαπάμε το πέος μας.Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος Πεους στην εφηβεια- γκαλοπ
Μήνυμα στις 29/3/2017 στις 08:17 @Sex
Χύνω αρκετά. Στις ομαδικές από ποσότητα έβγαινα πάντα νικητής. Στην εφηβεία όταν βαρούσα είχα μια κάλτσα κάτω από το κρεβάτι και για να μην λερώνομαι έχυνα μέσα χαχαχα. Την άλλαζα τακτικά. Τώρα μόνο στο μπάνιο βαράω και τα Ρίχνω στην μπανιέρα ή σε χαρτί στο κρεβάτι.
Πήγαινε στο θέμα: Εξπερματοση |