Μήνυμα στις 23/5/2017 στις 22:55 @Sex
Θα μπω κατευθείαν στο θέμα παιδιά. Είμαι 21 και δεν έχω κοπέλα και με έχει φάει η αγαμία αποφάσισα λοιπόν να πάω σε μπουρδέλο. Ήθελα να ρωτήσω τα μπουρδέλα είναι ανοιχτά μόνο την νύχτα η και τα απογεύματα.
Πήγαινε στο θέμα: Οίκος Ανοχής
Μήνυμα στις 22/5/2017 στις 23:08 @Διάφορα
Πριν δύο χρόνια πείρα αναβολή από τον στρατό για λόγους υγείας, Μην πολυλογώ ο λόγος ήταν και καλά ότι έχω θέμα με το άνχος και ότι τρέμουν τα χέρια μου μούφα είναι δεν ισχύ απλά το έκανα μπας και πάρω απαλλαγή μετά. Ο ψυχολόγος που με είχε δει στο σταρτιοτικό νοσοκομείο μου έδωσε 2 χρόνια αναβολή μου είπε να πάω να το κοιτάξω και μου είπε ότι μετά αν θέλω να καταταγώ θα είμαι Ι4. Η ερώτηση είναι αν ξέρει κανείς από παρόμοια περίπτωση τώρα που θα παρουσιαστώ τον Ιούλη οταν με δουν ότι δεν έχω θέμα και πω ότι μου πέρασε θα με κάνουν Ι4 όπως μου είχε πει ο γιατρός η θα είμαι Ι1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ προκαταβολικά παιδιά
Πήγαινε στο θέμα: Κατάταξη στον στρατό μετά από αναβολή
Μήνυμα στις 22/5/2017 στις 21:34 @Sex
Γεια σας παιδιά είμαι 24 μου αρέσει μια φίλοι της μάνας μου πολύ είναι 32 χρονών. Η ερώτηση μου είναι πως να το χειριστώ για να την ψήσω να μου κάτσει γιατί είναι παντρεμένοι και έχει και παιδιά.
Πήγαινε στο θέμα: Με την φίλοι της μάνας μου
Μήνυμα στις 20/4/2017 στις 23:07 @Διάφορα
Καλησπέρα παιδιά ανανέωσα την σύνδεση μου στην cosmote μετά από επεικηνονία με το 13888 και μου είπαν ότι την Δευτέρα 10 με 1 θα μου στείλουν στο σπίτι με τα ΕΛΤΑ το κινητό που διάλεξα από την επιδότηση. Έχετε εμπειρία επί του θέματος, αν είναι αξιόπιστη και αν την Δευτέρα θα έχω την συσκευή.
Πήγαινε στο θέμα: Απόψεις για το eshop της cosmote
Μήνυμα στις 21/3/2017 στις 23:06 @Sex
Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Nivaa και θα σου πω ότι και εγώ που είμαι αγόρι και είμαι 21 χρονών πλέων ούτε εγώ δεν έχω κάνει κάτι ακόμα και ότι δεν είναι ντροπή.
Πήγαινε στο θέμα: παιδια σοςςςςς...... :)
Μήνυμα στις 21/3/2017 στις 22:56 @Διάφορα
Παίδες μια ερώτηση. Ξέρω ότι στον στρατό απαγορεύεται το κινητό με κάμερα στο κέντρο και μετά στην μονάδα είναι πιο χαλαρά, η ερώτηση μου είναι αν στο κέντρο σε 3 μήνες που παρουσιάζομαι πάρω το κανονικό μου κινητό και απλά κλείσω την κάμερα με κάποια μαύρη ταινία ανάμεσα στην θήκη του κινητού λέτε να έχω θέμα. Όποιος ξέρει ας μου πει ευχαριστώ προκαταβολικά.
Πήγαινε στο θέμα: Κινητό στον σταρτό |