Μήνυμα στις 21/3/2017 στις 21:56 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Σου έχω μια συμβουλή, από οτι έγραψες είναι καλή κοπέλα άρα δεν θα σε χλεβαζε για κάτι... Πήγαινε και πες της πώς νιώθεις για εκείνη!! Μπορεί να ντρέπεσαι αλλά το να μην σου μιλάει είναι πιο δύσκολο από το να της πει ότι νιωθεις έτσι νομίζω τουλάχιστον.Πες της τι νιώθεις χρησιμοποιησε το ρομαντισμό με το μέρος σου και δειξε της έμμεσα ότι την θες για τα μάτια της και όχι για το σώμα θα σε βοηθήσει πολύ.. Καλυ επιτυχία, ελπίζω να βοήθησα Πήγαινε στο θέμα: Μπερδεμα-περιεργες καταστασεις
Μήνυμα στις 21/3/2017 στις 21:43 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Νομίζω είσαι λίγο μικρή για τέτοια πραγματα ξέρω είσαι εφηβια και οι ορμόνες βράζουν και το έχεις ανάγκη να το κάνεις αυτό αλλά συγκρατήσου μην κάνεις τίποτα με κανένα.. Και όταν θα πας 17 χρόνων που θα ναι καιρός γι αυτά θα σε εκτιμήσουν και θα σε θέλουν όλοι επειδή δεν θα σε έχει ακουμπήσει κανείς... Και θα είναι σπάνιο θα είσαι η μία καλή κοπέλα αναμεσα στις άλλες που ποιος ξέρει τι έχουν φιλοξενήσει μέσα τους και από ποια ηλικία...ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΚΟΥΜΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΤΟΛΜΟ Πήγαινε στο θέμα: παιδια σοςςςςς...... :)
Μήνυμα στις 21/3/2017 στις 21:37 @Sex
Είναι λάθος σε αυτή την ηλικία ο έρωτας,.. Αλλα αν είναι να γίνεται αυτό πες της ότι εσύ την θες όχι μόνο για να την...-δεν ξέρω πως να το πω και ευγενικά - αλλά και γι αυτό που είναι δηλαδή ότι εσύ έχεις αισθήματα για εκείνη και δεν να της φέρεσαι σαν μια τρύπα για να βάζει το από αυτό σου οπότε σου ρθει... Και πίστεψε αν είναι καθώς πρέπει κοπέλα θα το εκτίμηση και θα σταματήσει.
Πήγαινε στο θέμα: εχω προβλημα με την κοπελα μ
Μήνυμα στις 21/3/2017 στις 21:19 @Θ. Κλημεντίνη
Μιλά του πλησίασε τον και αν είσαι ο εαυτός σου σίγουρα θα τον γοητευσεις
Πήγαινε στο θέμα: Ντρέπομαι πολυ |