Μήνυμα στις 5/3/2017 στις 18:19 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ξυριζεσαι? Αν ναι μπορει να ειναι απο αυτόΜπορει να ειναι και καποιο μικρόβιο ειτε απο τουαλετες η αν φορας παντελονια απο φιλες σου Πήγαινε στο θέμα: Σπυράκι
Μήνυμα στις 4/3/2017 στις 19:41 @Sex
Μεχρι τα 20 αναπτύσσεται Αλλα Είσαι μια χαρα,φυσιολογικααααα Πήγαινε στο θέμα: Πώς να μεγαλώσω το πέος μου;
Μήνυμα στις 4/3/2017 στις 19:35 @Sex
Βασικα απλα πες το στη μανα σου Ναι μπορει να μεινεις εγκυος Αλλα το χαπι της επομενης μερας δεν Είναι λυυυση. Απαγορεύεται. Μονο με χορήγηση απο γυναικολόγο! Κανε ενα τεστ να μαθεις Πήγαινε στο θέμα: σεξ με ετεροθαλη αδερφο
Μήνυμα στις 4/3/2017 στις 19:32 @Sex
Γεια αν και κορίτσι θα σου απαντησω γιατι και εγω αυνανιζομαι. Τελειωνεις γρηγορα επειδη το κανεις συχνα. Αν Επιχειρήσεις να μεινεις περισσότερο θα δεις,θα σαρεσει πολυ περισσότερο. Οσον αφορα τη καυλα? Και εγω καυλωνω πολυ ευκολανα οποτε nevermind Απλα προσπαθησε να ελέγχεις τη καυλα σου και να μην ενδιδεις σαυτη καθε φορα
Πήγαινε στο θέμα: προβληματιζομαι
Μήνυμα στις 4/3/2017 στις 19:22 @Sex
Παιδιά Ακούστε.θελω οταν κανω στοματικο έρωτα στο αγόρι μου να το απολαμβανει πληρως. Πως το πετυχαίνω αυτο? Θελω συμβουλές αγοριών που να μου δωσουν ή οδηγιες ή να μου πουν μερικα tips.
Πήγαινε στο θέμα: Στοματικός έρωτας |