Μήνυμα στις 7/5/2017 στις 12:03 @Sex
1 εγώ χυνω 2 κουταλιές σούπας 2 εξαρτάται από το πόσες φορές τον έχω παίξει( τα πρώτα είναι πάντα άσπρα) 3 εξαρτάται από το πόση ώρα θα αυνανιζομαι αν αυνανιζομαι αρκετή ώρα περνούν το πρόσωπο. 4 μετά από 20 λεπτά. Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος
Μήνυμα στις 7/3/2017 στις 00:41 @Sex
Για σας Θα ήθελα να ρωτήσω εσείς όταν εξπερματονεται πόση ποσότητα βγάζετε και που τελιονετα; Πήγαινε στο θέμα: Εξπερματοση
Μήνυμα στις 22/2/2017 στις 00:42 @Sex
Δεν έχω κοπέλα αυτό που ενώ είναι αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος εκτός από τον συνηθισμένο.
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος- μέγεθος
Μήνυμα στις 22/2/2017 στις 00:04 @Sex
Γειά σας και πάλη. Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να αυξήσω την απόλαυση κατά την διάρκεια του αυνανισμου? Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος- μέγεθος
Μήνυμα στις 21/2/2017 στις 15:39 @Sex
Γειά σας! Είμαι νέο μέλος στο φόρουμ. Είμαι 18 χρονών. Τον πεζω καθημερινά. Μήπως αυτό είναι πρόβλημα?Γιατί κάπου διάβασα ότι δεν είναι καλό να αυνανιζομαστε πολύ. Επίσης τον έχω 16 είναι ικανοποιιτικο μέγεθος για την ηλικία μου? Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος- μέγεθος
Μήνυμα στις 21/2/2017 στις 00:37 @Sex
Γειά σας. Εγώ είμαι 18 των πεζω σχεδόν κάθε μέρα. Συμφωνώ ότι είναι πιο καλά να εξπερματονεις πάνω σου. Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να αυξήσω το υγρό που βγάζω και πως μπορώ να το απολαμβάνω περισσότερο? Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμός ξύρισμα και μέγεθος |