Μήνυμα στις 22/2/2017 στις 14:45 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:να εισαι χαλαρός με τον εαυτός σου μην έχεις άγχος και να βρεις το κατάλληλο κορίτσι επισης μην έχεις το μυαλό σου στην απόρριψη αν δεν θέλει προσπάθησε με άλλη παρτενερ δεν τρέχει και τιποτα εισαι μικρός ακομα έχεις πολύ χρόνο μπροστα σουο καθένας θέλει το χρόνο του το οτι το έχουν κάνει οι υπόλοιποι δεν σημαινει τιποτα Πήγαινε στο θέμα: Δεν έχω θάρρος με τα κορίτσια
Μήνυμα στις 22/2/2017 στις 13:56 @Sex
υπάρχουν μερικοί τρόποι λίγο πιο προχωρημένη 1) δοκίμασε με λιπαντικό πχ baby oil 2) δοκίμασε με τα 2 χεριά 3) καν το χωρίς χεριά γίνετε θα χρειαστεί ενα απαλό μαξιλάρι που θα γ@μη.... 4) το μεγαλύτερο οργασμό τον δίνει πάντως ο ερεθισμός του προστάτη ανεξάρτητα αν εισαι gay η str8 δυνατη στυση με μεγαλη εκσπερματωση δοκίμασε ότι πιστεύεις ότι ειναι κατάλληλο για σένα Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος- μέγεθος
Μήνυμα στις 20/2/2017 στις 22:14 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν καταλαβαινω γιατί λες οτι σε πειραζει μην εχετε κόμπλεξ με τον εαυτό σας ειναι φυσιολογικό και όμορφο και ξεκολλάτε με τα εκατοστά δεν έχουν ουσιαστική σημασία άσε που μέχρι τα 20 αυτο μεγαλώνειΠήγαινε στο θέμα: Γρηγορη στυση
Μήνυμα στις 20/2/2017 στις 22:04 @Sex
να χαλαρώσεις και να το απόλαυσης και εσύ ειναι το σημαντικοτερο στα πρακτικά τώρα δεν πρεπει να νιώσει καθόλου τα δόντια σου Χρησιμοποίησε τα χείλη σου και τη γλωσσα σου υπάρχουν διάφοροι τρόποι εσύ ξεκινά με τα βασικά μπορείς να κανεις και παιχνιδια με τη γλωσσά σου απο άμεσα η να του τον παίζεις παράλληλα να μην εισαι μηχανική άλλα αυθόρμητη σαν να γλύφεις παγωτο γρανίτα σκέψου Πήγαινε στο θέμα: Πώς παίρνω πίπα;
Μήνυμα στις 20/2/2017 στις 21:50 @Διάφορα
Οταν άρχισα να διαβάζω το πρώτο ποστ ηταν σαν να περιγραφές την καθημερινότητα μου... (μόνο που εγώ δεν κάνω χρίση ουσιών το εχω έμφυτο ) anyway τα πράγματα ειναι άπλα μην παίρνεις χάσις.. υπάρχουν τόσα πολλα πράγματα που μπορείς να κάνεις και να σε γεμίζουν χωρίς να επηρεάζουν την υγεια σου Πήγαινε στο θέμα: Συμπτώματα μετα απο χρηση χασις |