Μήνυμα στις 19/7/2017 στις 20:51 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αν σπάσει το προφυλακτικό και τελειωσει μεσα σου θα παρεις το χάπι τξς επόμενης μέρας. Το καταλαβαινεις οταν τελειωνει μεσα σου. Οταν βγει τρέχει σπερμα. Και το καταλαβαινει και ο ίδιος εννοειται. Θα σ το πει. Και δεν χρειαζεται να σπασεις την παρθενια μονη σου.Με το προφυλακτικό ναι ειστε καλυμμένοι Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα
Μήνυμα στις 18/7/2017 στις 19:30 @Sex
Το οτι εισαι μικρή για κατι τετοιο χαιρομαι τουλαχιστον που το καταλαβαινεις και απο μονη σου. Υπαρχουν πολλοι που λενε "αφου αισθάνθηκες έτοιμη καντο" αλλα δεν αισθανεσαι πραγματικα έτοιμη. Νομιζεις οτι αισθανεσαι. Και ειμαι κατι παραπάνω απο σιγουρη οτι θα το μετανιωσεις(αν οχι τωρα. Σε λιγα χρονάκια) που το εκανες τοσο μικρή χωρις το 100% της θέλησης σου. Οποτε θα σου πρότεινα να το ξανασκεφτείς πιο υπεύθυνα. Παρόλα αυτα θα σου απαντησω. Τι εννοεις δεν ξερεις πως να του το πεις; 15 εισαι δεν εισαι 20 για να ηταν πιο δυσκολο να του πεις οτι εισαι παρθένα. Ειναι κατι παραπάνω απο επόμενο να εισαι παρθένα στα 15 σου. Ημαρτον. Απλα πες του οτι δεν το εχεις ξανακανει και ρωτα αμεσως αν αυτος εχει ξανακανει σεξ ή ειναι ξαι αυτού η πρωτη του φορα. Όσον αφορα τον πόνο εννοειται οτι θα υπάρξει πονος. Και τωρα ειναι αναλογα τον ανθρωπο. Αλλες πονάνε πολυ που δεν μπορούν να το αντέξουν αλλες ελάχιστα αλλες αρκετα. Μια στιγμη ειναι θα την αντεξεις. Οσο για το τι θα νιωςεις.. η πρωτη φορα δεν θα σου ειναι και πολυ ευχάριστη. Με τον καιρο θα νιωθεις περισσοτερο στο σεξ. Το προφυλακτικό επισης δεν προστατεύει 100% γιατι μπορει να σπάσει. Που δεν ειναι τοσο ευκολο να συμβει. Εχουν σχεδιαστεί ετσι ώστε να μην σπάνε, απλα αν δεν το τοποθετήσετε με ηρεμια και προσοχή ολα ειναι πιθανά. Μην αρχιζεις να το πιανεις με τα νυχια σου για παραδειγμα. Αντισυλληπτικά δεν χρειαζεται να παιρνεις. Και το χάπι της επόμενης μέρας θα το παρεις μονο εάν εισαι σιγουρη οτι τελειωσε μεσα σου.
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα
Μήνυμα στις 16/7/2017 στις 03:41 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αυτο μας το λες για εγκυμοσύνη; πανε κανε ενα τεστ εγκυμοσύνης αν δεν εχεις κανει ηδη για να δεις. Αν ειναι αρνητικό πανε σε εναν γυναικολόγο και πες του για την καθυστέρηση. Θα σ δωςει κατι χάπια για να σου ερθειΠήγαινε στο θέμα: Καθυστερηση περιοδου
Μήνυμα στις 16/7/2017 στις 03:39 @Sex
Γεια σασσς! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Με έπιασαν πριν μια βδομαδα περιπου τα συμπτώματα της ουρολοιμωξης. Ε δεν μπορουσα να παω στον γιατρο γιατι ειχα περιπδο οποτε μ εδωσε μια αντιβίωση για την ουρολοίμωξη να την παρω σε μικρο χρονικό διαστημα 3 χάπια τουλαχιστον ώστε να δουμε αν θα δω βελτίωση για να καταλάβουμε αν ειναι κατι τετοιο. Ειδα. Τωρα ειμαι μια χαρά. Μετα απο 5 μερες. Το μονο π εχω ειναι εναν ελαφρύ πόνο στην ουρήθρα. Πολυ ελαφρύ και μια στο τοσο. Θα παω την τριτη βεβαια στον γιατρο. Δεν θα το αφησω απλα ηθελα την γνωμη σας μεχρι τοτε. Απλα 2 μερες πριν μου εμφανιστούν τα συμπτώματα εκανα σεξ. Διαβασα ομως οτι τα ιδια συμπτώματα μπορει να εχουν και τα χλαμύδια κλπ. Το θεμα ειναι οτι ειναι δυνατον να εμφανίστηκαν συμπτώματα και μαλιστα σε τοσο μικρο χρονικό διαστημα; 2 ημερών; και θα μ περνούσε ξερω γω με αντιβίωση ουρολοιμωξης; απο την αλλη σκεφτομαι οτι το αγορι μ πριν αρχισουμε τις σεξουαλικές επαφές η τελευταια του φορα σε σεξ ηταν τον προηγούμενο Φεβρουάριο. 1 χρονο + εχει, απο τοτε π ξεκινησαμε εμεις να εχουμε σεξουαλικές επαφές. Ε ειναι δυνατον να ειχε κατι και να μην το ειχε καταλαβει τοσο καιρο; βεβαια αυτος γενικα μ ειπε οτι δεν εχει τιποτα και φανηκε σίγουρος. Που βασικα δεν πιστευω να ειναι κατι τετοιο. Για ουρολοίμωξη πιστευω. Απλα η ανησυχία σε κατι τέτοιες περιπτωσεις σε τρελαινει. Εσας πως σας φαινεται; Ευχαριστωω
Πήγαινε στο θέμα: ΣΜΝ; ουρολοίμωξη;
Μήνυμα στις 19/5/2017 στις 20:52 @Sex
Μεχρι και με ουλίτιδα ισχυει. Οτι μπορεις να κολλήσεις εννοω. Μην σε τρομαζει ομως γιατι ακουγεται λες και ειναι το πιο ευκολο πραγμα να κολλήσεις κατι. Κολλάς μεν αλλα δεν ειναι τοσο ευκολο οσο πχ το σεξ χωρις προφύλαξη. Δεν κολλάς τοσο ευκολα με το στοματικό οσο ακουγεται. Εννοειται αν δεις κατι πανω στο πέος του σαν σπυράκι ή κατι τετοιο δεν κανεις τιποτααα. Ο δικός σου εχει ολοκληρώσει ή εισαι η πρωτη του; αν δεν εχει ολοκληρώσει δεν υπαρχει κίνδυνος. Δεν μπορεις να κολλήσεις κατι χωρις ο αλλος να εχει κατι. Αν παλι εχει ολοκληρώσει μπορει να εχει. Αλλααα! Ο,τι και αν εχει/ειχε θα το κατλααβαινε. Σε αυτους ειναι φανερο δεν ειναι σαν εμας. Θα δουν ενα σπυράκι θα τους ανησυχήσει θα δουν το ενα ή το αλλο και θα καταλάβουν. Υπαρχει πρήξιμο σε πολλα ΣΜΝ έκκριση κάποιου υγρού. Δηλαδη γενικα γινονται ορατά τα συμπτώματα και πρεπει να ειναι πολυ αναίσθητος και να βρίσκεται σε εντελως άγνοια για να μην παει να το κοιταξει. Το μονο π δεν εχει σύμπτωμα άμεσα ειναι το aids. Αν το αγορι σ εχει ολοκληρώσει και εχει μηνες τοτε μπορεις να εισαι σιγουρη οτι δεν εχει κάτι απο τα αλλα εκτος απο aids. Για το aids τι να σου πω.. αλλα ρε συ χωρις προφυλακτικό ολοκλήρωσε; Πήγαινε στο θέμα: Κατάλληλη ηλικία για sex
Μήνυμα στις 19/5/2017 στις 11:58 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν υπαρχει καποια στανταρ ηλικία για να αρχίσεις το σεξ. Οταν νιωςεις έτοιμη θα το καταλαβεις γιατι θα νιωθεις οτι το θες. Θα σκεφτεσαι οτι ναι με αυτον τον ανθρωπο θελω να κανω σεξ και δεν θα απαντας ετσι στην ερωτηση "θελω να κανω σεξ μαζι του;" απλα θα το νιωθεις οτι το θες. Οταν μου το έλεγαν ουτε εγώ το καταλάβαινα μεχρι που το ένιωσα. Οταν το νιωςεις θα το καταλαβεις. Τωρα όσον αφορα τις ανοιχτές πληγές.. καλο ειναι να μην κανεις στοματικό με ανοιχτές πληγές γιατι μπορει να μεταδωσει οποιοδήποτε ΣΜΝ. Οποιοδήποτε. Μεχρι και aids. Τωρα όσον αφορα τα τιπς π λες ο καθένας εχει τα δικα του δεν μπορω να βοηθήσω σε αυτο. Αν και δεν μπορει.. κατι τετοια σου βγαινουν να τα κανεις. Καταλαβαινεις τι πρεπει να κανεις οποτε λογικα μια χαρά θα το πηγαινεις ηδηΠήγαινε στο θέμα: Κατάλληλη ηλικία για sex
Μήνυμα στις 17/5/2017 στις 20:23 @Διάφορα
Παιδια μπορει να με βοηθησει καποιος που ξερει λιγο τι γινεται με το σύστημα; εχω θεμα με το να μεινω γεωμετρια. Δεν το εχω καθολου με το μαθημα και μ εβαλε στο πρωτο τετραμηνο 12 και στο δευτερο 13. Ξερω οτι για να περασεις πρεπει το άθροισμα Α τετ β τετ και εξετάσεων να βγαζει απο 9,5 και πανω. Εγώ για να περασω πρεπει να γραψω σιγουρα 4. Πειτε ομως οτι δεν γραφω ουτε 4 και μένω σε αυτο το μαθημα. Μένω και παω για Σεπτέμβρη ή παίζουν και αλλα ρόλο για το αν μείνεις στο μαθημα; νομιζω παίζουν και αλλα ρόλο απο οσο εχω διαβασει αλλα ειλικρινα δεν τα καταλαβαινω και πολυ. Ευχαριστω για ποιον βοηθησει
Πήγαινε στο θέμα: Προαγωγή
Μήνυμα στις 13/5/2017 στις 12:33 @Διάφορα
Να γραψω και την δικη μου απορία. Αν το αγορι μου ειναι 18 και εγώ 17 μπορούμε κανονικα ε; υποτίθεται με συνοδεύει ένας ενήλικας
Πήγαινε στο θέμα: Ανήλικοι σε ξενοδοχίο
Μήνυμα στις 11/5/2017 στις 18:56 @Διάφορα
Δεν ειναι οτι δεν το θελω. Ειναι οτι δεν ξερω. Για κανενα επάγγελμα δεν ξερω. Δεν εχω ουτε ειχα ποτε καποιο ονειρο και απο την στιγμη που δεν ξερω για το καθε επάγγελμα τι και πως(γιατι αν δεν το ζήσεις που να ξες;) δεν ξερω τι θελω πραγματικα οπως λες και συ.
Πήγαινε στο θέμα: ΣΣΑΣ
Μήνυμα στις 11/5/2017 στις 12:19 @Sex
Ναι. Να πατε στον δερματολόγο αυτη ειναι η λυση. Θα ακούσετε κατι απο εναν ειδικό. Γιατι θεματα υγείας δεν μπορειτε να εμπιστευτείτε ατομα που ουτε καν μπορούν να καταλάβουν αυτο που περιγράφετε. Και να καταλάβουν μπορει να σου πουν οτι δεν ειναι τιποτα ενω ειναι ή οτι ειναι σοβαρο ενω δεν ειναι. Οποτε δερματολόγο παιδια. Να λυθούν οι αποριες σας
Πήγαινε στο θέμα: Σπυρακια στο πεος |