Μήνυμα στις 6/12/2019 στις 12:25 @Sex
Χλαμύδια , μύκητες κλπ. Πιστεύω τα έχω αποφύγει καθώς θα εμφανιζόντουσαν εάν υπήρχαν. Θα κλείσω ραντεβού για Aids και ηπατίτιδες
Πήγαινε στο θέμα: Φοβάμαι μήπως κόλλησα
Μήνυμα στις 29/11/2019 στις 11:17 @Sex
Καλησπέρα . Είμαι φοιτητής στο πρώτο έτος , και πρόσφατα από κοινή παρέα φίλων γνώρισα μια κοπέλα . Εκείνη τότε ήταν σε σχέση και εγώ είχα χωρίσει πρόσφατα. Τελευταία λοιπόν και αυτή η κοπέλα χώρισε και βρεθήκαμε αρκετά κοντά . Ενώ δεν έχουμε πει κάτι για σχέση βγαίνουμε , μιλάμε , φασωνομαστε κλπ. Εχθές καθώς ξεκινήσαμε σπίτι μου να κάνουμε σεξ , μου είπε ότι με τον πρώην της που τα είχανε 3 χρόνια είχε συνηθίσει να το κάνει χωρίς προφυλακτικό , έτσι το έβγαλα . Το ίδιο βράδυ το κάναμε ξανά αλλά αυτή την φορά με προφυλακτικό . Σήμερα το πρωί άρχισα να το σκέφτομαι και χωρίς να της το πω έχω τρομερό άγχος μήπως κόλλησα κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα . Ξέρετε σε πόσο καιρό θα εκδηλωθεί ; Θέλω να κάνω εξετάσεις γτ πράγματα έχω φοβηθεί πάρα πολύ απλά δεν ξέρω άμα είναι πολύ νωρίς ακόμη . Πήγαινε στο θέμα: Φοβάμαι μήπως κόλλησα
Μήνυμα στις 20/6/2019 στις 08:22 @Sex
καλησπέρα παιδιά , είμαι 18 χρόνων και εχθές πήγαμε να ολοκληρωσουμε με την κοπέλα μου , όμως οταν πήγα να "εισχωρήσω" το πεος μου στο αιδοίο της δεν έμπαινε με τίποτα ..προσπαθήσαμε καθε πιθανή στάση αλλα τίποτα , γλιστρούσε και δεν έμπαινε σαν να μην το δεχότανε η μήτρα της .. σε κάποια στιγμή με έπιασε και εμενα η απελπισία μου και σταμάτησα να είμαι σε στύση .. εδω να πω οτι και οι 2 μας είμαστε "παρθένοι" .
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά με πλήρη αποτυχία
Μήνυμα στις 12/3/2018 στις 18:10 @Κλάψιμο
λοιπον αρχικά ειμαι 17 ετων και μενω σε ενα χωριο της Λαρισας...πρόσφατα γνωρισα μια κοπελα η οποία ηταν απο το διπλα χωριο ... αρχισαμε να μιλαμε μεσω instagram κλπ. οσπου μαθαίνω απο μια συμμαθήτρια μου και φιλη της , οτι αν και ειναι πολυ καλο κοριτσι , ηταν πρωην απο εναν φιλο μου... το πρωτο πραγμα που εκανα ειναι να σταματησω να στελνω και να παω να πιάσω τον φιλο μου για να τον ρωτησω αν εχει καποιο θεμα με το ολο σκηνικό ..αυτος μου ειπε πως δεν τον νοιάζει καθολου, και πως αυτος την παράτησε επειδη τον ειχε πρήξει.... ετσι αρχισα να ξανα στελνω , αφου με ρωτησε με ποια παιδια κανω παρεα που τα ηξερε κλπ (εννοείται πως δεν ανέφερα καθολου τον πρωην της) . αρχιζω να την ρωταω αν της αρεσω καθολου και αν θα ηθελε να βγουμε καμια μερα ... η τύπισσα μου ειπε οτι μετα την τελευταία της σχέση (με τον φιλο μου) εχει χαλαστει πολυ και πως θελει να επικεντρωθεί στα διαγωνίσματα του φροντ (εδω να πω πως ειναι μαθητρια του 20) .. και πως δεν μπορει να ξερει αν νιώθει κατι εφοσον δεν με εχει γνωρισει και θελει να ειναι σίγουρη για το πως νιώθει γτ δεν θελει να αλλάζει τελευταία στιγμή (αυτα μου ειπε αυτα σας λεω).... ενα σαββατο κανόνισα πριν παει να γραψει για το φροντιστήριο της κανονίσαμε να βρεθούμε εξω ομως για μια απλη βολτα γιατι "την πίεζε ο χρονος" και οπως μου ειχε δηλώσει , απλα θα μιλάμε και να μην φανταστώ απο τωρα τιποτα... αφου βρεθήκαμε και επικράτησε λιγο αμηχανία ελεγα καμια χαζομαρα για να την κανω να γελασει και μπορω να πω πως τα καταφερα... φτάνοντας στο σημερα , η τυπισα ειχε να στειλει μήνυμα 4 μερες περιπου ..οταν ομως το σχολειο μας με το δικο τους έκαναν κοινο παρτι πηγα και εγω αλλα και αυτην ...χαιρετηθηκαμε και εφυγε για το τραπεζι της ... μετα επειδη ηταν διπλα η συμμαθήτρια μου - φίλη της ηρθε ξανα και αρχίσαμε να μιλαμε οι 2 μας ... ελεγα καμια εξυπνάδα γελουσε , με ειρωνευόταν και ολα κομπλε ..μετα απο λιγο ξανα εφυγε και εγω βγηκα για λιγο εξω απο το κλαμπ για να παρω λιγο αερα ... μπαίνοντας ξανα μεσα ηρθε λέγοντας πως με εψαχνε κλπ μιλούσαμε ολα ωραία ολα καλα... ηρθε μετα απο ωρα ο πρωην της και σκέφτηκα οτι μπροστα στα ματια του να με εβλεπε να φλερτάρω μαζι της θα ηταν λιγο κάπως οποτε και τραβήχτηκα ... μετα απο λιγο έφυγε ξανα απο το τραπεζι μας (εντομεταξι παιζει να μην τον κοίταξε καθολου) ... οταν ηρθε η ωρα να φυγω την πετυχα με μια φιλη της εξω να μιλάνε ..της φώναξα καθως έμπαινε μεσα στο κλαμπ γιατι ηθελα να την χαιρετίσω αλλα δεν με ακουσε ... μετα αφου ολη η παρεα μ μου ελεγε να παω να την βρω μεσα , πηρα την μεγαλη αποφαση αλλα δεν την έβρισκα πουθενά... οταν μ ειπε ενας αλλος φιλος μ οτι ειναι απο την αλλη πλευρα της αυλης του μαγαζιου ηταν πολυ αργα καθως ηρθε η μανα του φιλου μου που μας πηγε ολη την παρεα μεχρι εκει και τωρα μας γυριζε ...της εστειλα αμεσως μυνημα και της ζητησα συγνώμη που δεν την χαιρέτησα και της εξήγησα τι εγινε ...αυτη μου απάντησε "χαχαχα ενταξει δεν πειράζει" ..της ειπα οτι πιστεύω οτι πειραξε και συνεχίσαμε να μιλαμε....την αλλη μερα εμαθα οτι ο πρωην της και φιλος μου εχθες μεθυσε οτι έφυγα και την επιασε απο το χερι και της εκανε μια σβουρα..αυτη με την φιλη της ειπαν "τι φαση" , ενω στο τελος ειπε η φιλη της "δεν θα πας να τον χαιρετίσεις?" και αυτη απαντησε "μα δεν τον ξερω πλεον" ομως αργοτερα τον χαιρέτησε ..τελος παντων ..εγω σημερα πεταξα το δόλωμα τυπου "συγνωμη που σου στελνω συνεχεια και γίνομαι φορτικός" και αυτη απάντησε πως απλα εγω εχω απαιτήσεις να στελνει συνεχεια , ενω αυτη δεν βρίσκει πολυ χρονο επειδη εχει διαβασμα ...εγω της εγραψα οτι το κανω χωρις να το καταλαβαίνω κ ας στειλει οποτε θελει αυτην και το άφησα ετσι...θελω να σταματήσω λιγο να της στελνω να δω αν θα την τσούξει καθολου... εσεις τι λετε? εχω ελπίδες ή παίζω σε αγωνα που το σκορ καθορίστηκε πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας? Υ.Γ ξέχασα να πω πως οταν την ρώτησα στο κλαμπ που χάθηκε 4ς μερες και δεν εστελνε μυνημα , μου ειπε τα ιδια ..δηλαδη οτι εχει διαβασμα και πως βρίσκει πολυ δυσκολα χρονο και τετοια Πήγαινε στο θέμα: εχω ελπιδες?
Μήνυμα στις 11/2/2017 στις 15:58 @Sex
Καλησπέρα παιδιά είμαι 17 χρόνων και πριν λίγο αποφάσισα πρώτη μ φορά να τολμησω να ξυριστω στην ευαίσθητη περιοχή... το έκανα με μηχανή και όχι με ξυραφάκι ...το θέμα είναι ότι επειδή σε μερικά σημεία δεν τα πήρα και πολύ καλά έχω αγχωθει μήπως δεν φυτρώσουν γρήγορα ....σε πόσο καιρό θα επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση?
Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα πέους στην εφηβεία |